belirti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

havadan uçabilir dışarıdan gelebilir , emin olun benım saçlarım ço dökülür ve bende dışarı atarım hepte aklıma gelir
birini evine gitse bu bit tutam saç vallahi boşanma sebebi olur diye

eğer gerçekten kocnaın bunu yapacak gibi bir durumu yoksa eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürme derim.

ben evim de bi sac teli bulsam hic esime sormak aklima gelmez ne bilim disardan gelir .o sac telini alip incelemek bile aklima gelmez hatta.cokmu suphecisin acaba .illa arayip buluyon mu
ya ama mantık olarak eve gelen olmadıgı ıcın aynı sac telı 2 kez nasıl çıkıyor karsıma bılmıyorum ama bu zamana kadar ööyle bıse olmadı hıc

Bende bikere arabanın sürücü koltuğunun kafa yerinde gördüm eşime gösterdim bu ne diye.muhtemelen senin saçındır dedi hayır bu benim saçım olamaz rengi açık bunun dedim biraz surat astım.sonra aklıma geldi 5 yaşında kızım var benim saçları uzun ve benimkinden biraz daha açık renkte.meğer onun saçıymış seninde bi akrabanın filan olabilir.

haklısın bende tum ıhtımallerı dusundum en ust kattayız

Abartıyorsunuz bence... Cam açıkken içeri girmiş olabilir. Herşey uçuşuyor ne de olsa.

Alışveriş yaptiginiz market kasap manav vs calisanlari arasinda kizil biri var mi. Alisveris posetine yapışmış saca denk geldim ben .marketten mutfagima kadar tasidim yani düşmüyor

Komşunun saçı olabilir anneni falan geliyorsa saçına kına yakıyorsa onun olabilir. SiZ de dışarıdan getirmiş olabilirsiniz neden hemen eşinizi düşündünüz .Neden bu önyargı

ohaa diyorum yapmayın böle şeyler bu nasıl bi takıntı

bende ne yapacagımı sasrdım aynı sac 2 kez evımde ve gercekten eve baska gıren çıkan yok akaraba vs 2 aydır kımse sadece kv oda mutfakta yemek yedı gıttı oturma odasına adım bıle atmadı benım sacım sıyah kv kahve kapalı

Komşunun saçı olabilir anneni falan geliyorsa saçına kına yakıyorsa onun olabilir. SiZ de dışarıdan getirmiş olabilirsiniz neden hemen eşinizi düşündünüz .Neden bu önyargı
ön yargı degıl annemle görusmuyorum uzun zaman dır komsularımda gelmez öyle kapıda konusuruz yanı eve esımden baska gırıp cıkan yok bbende sasırıyorum aynı sac telı 2 kez

İki kere ayni sac telini gorsem ben de bi kıllanırım yani o yuzden abartmissin falan diyemicem.

İki kere ayni sac telini gorsem ben de bi kıllanırım yani o yuzden abartmissin falan diyemicem.
bak aynen çunku ılk gördugumde bıse demedım ustelemedım o kadarda konusuyoruz ısteyken ısten eve de gelır dırek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…