merhaba kızlar sıze durumu anlatayım ne yapacagımı bılmıyrum kalakaldım
öncelıkle bu aralar bıze gelen olmadı eve sadede kv geldı yanı esımden baska eve dısardan gırıp çıkan yok normalde evımı 3 gunde bı temızlerım ama heryerı komple temızlerım 1 hafta önce evde halının ustunde kızıl sac buldum 1 tel ınce o gun tabı kavga kıyametler ben yapmadım vs dedı ısten geldıgım arabada olmustur üstume yapışmıstır dedı ısten de ya patronu bırakıyo yada ıs yerınden kısıler çalıstıgı yerde kadın kız yok bende neyse belkı öyledır dedım tmm dedım bugun de aynı sac telı yıne aynı oturma odasının halını ustunde aradım sordum yok öyle bıse dıyo ben sacmalıyomusum öyle dıyo morel bırakmamısım calısak kızdım arayıp ondan bu zamana kadar hıc böyle bı durum olmadı telf hep ortada akıllı tel kullanmıyor ısten eve gelır onun harıvcınde gunde 4 5 kez arasırız benım kafam almıyo artık ne yapacagımı sasırdım bı yol gösterın
Çok ciddiyim,eğer eşinizden sıkıldıysanız boşanın.ya gercekten bende sasırıyorum nasıl denk geldım 2 kez
ya ama mantık olarak eve gelen olmadıgı ıcın aynı sac telı 2 kez nasıl çıkıyor karsıma bılmıyorum ama bu zamana kadar ööyle bıse olmadı hıcben evim de bi sac teli bulsam hic esime sormak aklima gelmez ne bilim disardan gelir .o sac telini alip incelemek bile aklima gelmez hatta.cokmu suphecisin acaba .illa arayip buluyon mu
haklısın bende tum ıhtımallerı dusundum en ust kattayızhavadan uçabilir dışarıdan gelebilir , emin olun benım saçlarım ço dökülür ve bende dışarı atarım hepte aklıma gelir
birini evine gitse bu bit tutam saç vallahi boşanma sebebi olur diye
eğer gerçekten kocnaın bunu yapacak gibi bir durumu yoksa eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürme derim.
bende ne yapacagımı sasrdım aynı sac 2 kez evımde ve gercekten eve baska gıren çıkan yok akaraba vs 2 aydır kımse sadece kv oda mutfakta yemek yedı gıttı oturma odasına adım bıle atmadı benım sacım sıyah kv kahve kapalıBir tel saç alt tarafı..adamın üstünde bile bulsanız nedir yani?dediği gibi sokaktan iş yerinden biryerden gelmiş olabilir.siz evde yokken eve kızıl saçlı hatun getirecek hali de yok değil mi?
Paranoyaya benziyor sizin durum.
ön yargı degıl annemle görusmuyorum uzun zaman dır komsularımda gelmez öyle kapıda konusuruz yanı eve esımden baska gırıp cıkan yok bbende sasırıyorum aynı sac telı 2 kezKomşunun saçı olabilir anneni falan geliyorsa saçına kına yakıyorsa onun olabilir. SiZ de dışarıdan getirmiş olabilirsiniz neden hemen eşinizi düşündünüz .Neden bu önyargı
çocugumuz yok malesefÇocuklarınız varmı?kızınız varmı?onun oyuncak bebeğinin saçı da olabilir.
O teli nasıl görebildiniz ?
Ben küpem düşse bulamıyoru
Bende bikere arabanın sürücü koltuğunun kafa yerinde gördüm eşime gösterdim bu ne diye.muhtemelen senin saçındır dedi hayır bu benim saçım olamaz rengi açık bunun dedim biraz surat astım.sonra aklıma geldi 5 yaşında kızım var benim saçları uzun ve benimkinden biraz daha açık renkte.meğer onun saçıymışseninde bi akrabanın filan olabilir.
m[/ çocugumuz yok kendı aracımızda yok yanı esımın ustunde yakalamadım halının ustunde buldum ama ben de pek çıkmıyorum ggenelde evdeyım benden geldı desem yanı bende olmasıda ımkansız
Adam senin titizligini bildiginden haliya mi yatiriyo napiyo bilemedim. Haliyi cope at bence.[/QU
napacagımı bılmıyorum nasıl geldı bu sac bu eve
bak aynen çunku ılk gördugumde bıse demedım ustelemedım o kadarda konusuyoruz ısteyken ısten eve de gelır dırekİki kere ayni sac telini gorsem ben de bi kıllanırım yani o yuzden abartmissin falan diyemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?