belirti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu arada benım saclarım ön komple beyazlıyo mecbur boyuyorum bakırdan sıyahıda kuaforde boyatmıstım halbukı o kadar boyaya bu renk olacagını tahmın etmezdım

Bu nasıl paranoya ya
yolda esip adamın montuna bile yapışır. böyle her şeyde adama hayatı zindan edecekseniz boşanın adam sizden kurtulsun.

Belki kayinvaliden falan saçına kına yakmıştır ondan dokulmustur

bılemıyorum demıycem kv ısı gucu yok benle ılgılenecek hayrettt derım
, post: 4835821, member: 768159"]Belki kayinvaliden falan saçına kına yakmıştır ondan dokulmustur [/QUOTE]

Eşinizi aradığınızda görüntülü arama yapın bundan sonra

kv bırakmış olabilir mi? ve cam açıkken falan biryerde düşmüştür eşinizden şüpheleneceğiniz başka belirtile ryoksa bence bnu abartmayın

Eşim geçen eve geldi kafasında kumral ince telli bir saç tabi ihtamal vermiyorum beni aldatacagina. Bayağı bi dalga geçtim beni aldattin haa bosuyorum seni dedim tabi sşakadan metrobüs otobüs hepsini kullanıyor gidip gelirken .Yani bindiği arabanın koltuğuna yapışmış eşinde koltuğa oturunca oradan gelmişde olabilr

gizli camera koy eve kokten cozulsun bu is bence en mantiklisi bu

Adamin ustunden dusmustur diyorsunuz sac kilini
E bu adam disardayken heryerden gelebilir yani sac kili ucar gelir yani bence abartmayin

benden gelmıs sonradan fark ettım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…