Annişleeer iyi akşamlaaar. :) ben kendi belirtilerimi dinleyerek her zaman nasil bir hastaliğim olduğunu hatta daha da derin konulari vücudumu dinleyerek ve internetten okuduklarimla karşilaştirarak anlaya biliyorum. Çok kez denedim ve hep doğru çikti. Şimdide bebişimin cinsiyetini anlamaya çalişiyorum. :) sizler de merak ediyorsunuzdur bebişlerinizi tabii ki oncelikle hepsi sağlikli olsun. Gelin şimdiden yazalim cinsiyetini bakalim sonra kimin tahmini doğru çikiyor :))) benim bebiş ERKEK :)
Ben çin takvimine fazla guvenemedim. Hiç denediniz mi tanidiğiniz birinde?Rabbim sagliklisini hayırlısını nasip etsin ins canim :)) hangi belirtiler e göre erkek olduğunu düşünüyorsun pekiben kiz eşim erkek hissediyor ama sadece his belirti fln bilmiyorum :) bi de cin takvimi ne diyor :)
Ben çin takvimine fazla guvenemedim. Hiç denediniz mi tanidiğiniz birinde?
merhasba arkadaşlar tabik rabbim önce sağlık sıhhat eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat versin benimde il gebeliğim bugun 11+1 im sol kasığımda batmalar ağrılar oluyo genelde buna dayanarak herkes erkek olabileceğini söylüyor bakalım artık kısmet :)
çin takviminde anlamadım şimdi 28 yaşımın içindeyim hamile kaldığım tarihi soruyo ya doktorun dediği son adet tarihinin ilk gününümü giricez onu anlamadım öyleyse 21 ekim sanırım erkeke :)Hayırlısı olsun ins :) cin takviminde ne çıktı :)
erkek solda olur derler hep,ama benim kızım da hep soldaydı ...halk arasında söylenenlerin muhakkak doğruluk payı var...merhasba arkadaşlar tabik rabbim önce sağlık sıhhat eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat versin benimde il gebeliğim bugun 11+1 im sol kasığımda batmalar ağrılar oluyo genelde buna dayanarak herkes erkek olabileceğini söylüyor bakalım artık kısmet :)
çin takviminde anlamadım şimdi 28 yaşımın içindeyim hamile kaldığım tarihi soruyo ya doktorun dediği son adet tarihinin ilk gününümü giricez onu anlamadım öyleyse 21 ekim sanırım erkeke :)
canım yumurtlama tarihi değil hamile kaldğın ay diye biliyorum ben..marttan sonra doğduysan yaşına +1 ekliyorsun..Yok yumurtlama tarihini gircez:) ben de şöyle mesela sat 23 ekim o yüzden kasımda hamile kalmış oluyorum şu an ki yaşına da 1 ekleyip öyle bakıyorsun tabi ocak yada Şubat ayında dogmadiysan yani şubatta sonra dogduysan 29 yaş Kasım ayına bakacaksin :)
canım yumurtlama tarihi değil hamile kaldğın ay diye biliyorum ben..marttan sonra doğduysan yaşına +1 ekliyorsun..
hımmmm aslında haklısın..ama bazen yumurtlama tarihi hemen adetinin peşine olan arkadaşlar varmışş...ayy neyse yahu..senin cinsiyet ne çıkıyor çin takvimine göre peki?bi de rus takvimi var ona baktın mı?rus takvimine göre benim kız, çin takvimine göre de erkek..Canım haklısın da aynı yere çıkıyor zaten :) yumurtlama tarihim 6 kasımdı benim o ay hamıle kalmış oluyorum
hımmmm aslında haklısın..ama bazen yumurtlama tarihi hemen adetinin peşine olan arkadaşlar varmışş...ayy neyse yahu..senin cinsiyet ne çıkıyor çin takvimine göre peki?bi de rus takvimi var ona baktın mı?rus takvimine göre benim kız, çin takvimine göre de erkek..
senin ilk hamileliğin mi? normalde ben hiç merak etmiyorum Rabbim sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza da önemli olan o..evladın cinseyit olmaz hyrlısı olur..ama işte işyerinde ki arkadaşlar kafama tuz mu atmadılar karnımda alyans mı sallandırmadılar yani kocakarı işleri diye tabir edilen herşeyi yaptılar...:)) hepsinin tek kanısı bebeğin erkek olacağı yönünde:)) bakalım artık kısmet..Aynen benimde öyle :) rus takvimi hakkında pek iyi şey duymadım ama ben tabi inanmwmak lazım böyle şeylere ama işte eğlence :) ben ilk hamile kaldığımda kız hissediyordum ama şimdi bişey hissetmiyorum bakalım nolcak
senin ilk hamileliğin mi? normalde ben hiç merak etmiyorum Rabbim sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza da önemli olan o..evladın cinseyit olmaz hyrlısı olur..ama işte işyerinde ki arkadaşlar kafama tuz mu atmadılar karnımda alyans mı sallandırmadılar yani kocakarı işleri diye tabir edilen herşeyi yaptılar...:)) hepsinin tek kanısı bebeğin erkek olacağı yönünde:)) bakalım artık kısmet..
ilk gebelikler çok güzel oluyor pek bişey bilmiyorsun..ama ikinci gebeliklerde hemen herşeyi biliyorsun,ben bebeğin hareketlerini bile hissetmeye başladım bi kaç gündür:))artık profesyonel oluyorsun..en geç bir aya belli olur cinsiyet..hayırlısı canım inşallah..:))) kesinlikle öyle önce sağlık gerisinin bi önemi yok :)) evet benim ilk gebeliğim olacak ins . Bizim arkadaşlarda yaptılar öyle alyans fln bana da hep erkek çıktı ama bana pek öyle gelmiyor :) yakinda öğreniriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?