Belirtilere göre cinsiyet belirle

hayirlisi inşAllah belli olduğunda haber bekliyoruuuuuuzzz ona gore de belirtilerini de yazarsinnn :*

hayirlisi inşAllah belli olduğunda haber bekliyoruuuuuuzzz ona gore de belirtilerini de yazarsinnn :*
yazarım canım inşallah...kesin olmamakla birlikte haftaya c.tesi belli olabilir dr.çok uzmanmış bu konuda hemşiresi dedi..3.ayını dolduran herkese söylermiş..bakalım artık..

yazarım canım inşallah...kesin olmamakla birlikte haftaya c.tesi belli olabilir dr.çok uzmanmış bu konuda hemşiresi dedi..3.ayını dolduran herkese söylermiş..bakalım artık..
Hadi hayirlisi inşAllah :) tabii ki onceluğimiz sağlikli olmasi ama cinsiyyeti de merak ediyoruz ona gore planlar kurucaz çünkü :)))

Hadi hayirlisi inşAllah :) tabii ki onceluğimiz sağlikli olmasi ama cinsiyyeti de merak ediyoruz ona gore planlar kurucaz çünkü :)))
tabi canım ya evladın cinsiyeti olmaz...hayırlısı olur..Rabbim bizlere vatana millete hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin bundan gerisi boş.

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun ben aralik annesiyim yorumlarinizi görünce deneyimi mi paylasiuim dedim çin takvimi doğru çıkıyor bence

Doğru çikarsa da çok mutlu olurum :))) erkek olsa eşim kiz olsa ismini ben koyucam o yuzden tek bu farkimiz hadi hayirlisi olur inşAllah :)))

tabi canım ya evladın cinsiyeti olmaz...hayırlısı olur..Rabbim bizlere vatana millete hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin bundan gerisi boş.
Senin testler başladi mi? 2li 3lü olan testler ve ya baska aşilarin başladi mi.? Kime sordum 12.haftadan dediler de. Ben de tedirginim biraz geç kalirim diye

Bizde hep oglum diye konuşuyoruz bakalım ne olacak Rabbim cumlemize hayırlı evlatlarımızı hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah

Senin testler başladi mi? 2li 3lü olan testler ve ya baska aşilarin başladi mi.? Kime sordum 12.haftadan dediler de. Ben de tedirginim biraz geç kalirim diye
yok canım 12.haftadan itibaren başlar bu c.tesi kontrolüm var sanırım ikili test için kanı alırlar o zaman...yapılmasa da problem yok kızımda sadece ikili yaptırdım diğerlerini yaptırmadım...tetenos da yapılır herhalde bi kaç zamana...

Ben erkek hissediyorum ama tahmini hep tutan biri kız dedi, hayırlı, sağlıklı olsunda gerisi onemli degil

Kizlaaar bizde dün ikili tarama için gittik dr kıza benzettim dedi :) hislerim doğru çikti çin takvimi de yalan oldu eğer dogruysa:))

Bu arada ikili tarama 11 14. Haftalar arası tetanoz da 20. Haftadan sonra yapılıyor :)

Anladim teşekkurler tatlimmm

merhaba anneler :) çoğunuz 12 11 haftalıksınız gördüğüm kadarıyla..yarın bnde 2 li tarama testine giricem ama çok korkuyorum bişey çıkıcak diye.cinsiyet de belli olabilir diyolar 12+2 yim şu anda...korkularım var gider gitmez hmen ultrasonla bakıp cinsiyetini ve ya ense kalınlığını söylüyorlar mı acaba?

Evet xanim ense kalınlığı görünüyor hemen cinsiyet konusunda da tahmin yurutuyorlar. Bi de kan alıyorlar ama sonuçlar 1 hafta sonra fln çikiyor mus dua et korkma hersey güzel olur ins :)

Arkadaslar biz 12 haftalikken ikili test yaptik sonuc normal cikti cok sukur ultrasonda bacak arasinda cikinti gordum erkek mi dedim olabilir ama erken daha kordon da olabilir dedi hayirli saglikli olsun onemli olan bu elbette insan merak ediyor sadece... bu arada ikili test sonucunda hcg degeri 50nin ustu olursa kiz alti olursa erkek olma ihtimali varmis tutan var mi

Tek istediğim onu sağlıklı bi şekilde kucağıma almak. Çin takvimi kız diyo ve ne hikmetse genelde dedikleri çıkıyo 3 arkadaşıma bakmıştık üçüde tuttu saç telim ve yüzüğümle komşu baktı oda erkek çıktı tabi ne olacağını Allah bilir bakalım Çin takvimi mi tutacak komşumun baktığı mı

Benimde Çin takvimine göre erkek çıkıyor bende öyle hissediyorum rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…