bende yeni öğrendim sağolsun komşularım o kadar meraklı ki..bi ara mutfaktan ayrıldım kahve içerken komşunun kızı ablacım saçının rengi iyice açıldı ayağına saçlarıma bakarken tuzu yapıştırmış kafamao ara da ben burnumu kaşımışım hepsi birden aha da oğlan yeminlen oğlan diye höykürdüler... bakalım artık bi belli olsan da onlar da rahatlasın bende
yazarım canım inşallah...kesin olmamakla birlikte haftaya c.tesi belli olabilir dr.çok uzmanmış bu konuda hemşiresi dedi..3.ayını dolduran herkese söylermiş..bakalım artık..hayirlisi inşAllah belli olduğunda haber bekliyoruuuuuuzzz ona gore de belirtilerini de yazarsinnn :*
Hadi hayirlisi inşAllah :) tabii ki onceluğimiz sağlikli olmasi ama cinsiyyeti de merak ediyoruz ona gore planlar kurucaz çünkü :)))yazarım canım inşallah...kesin olmamakla birlikte haftaya c.tesi belli olabilir dr.çok uzmanmış bu konuda hemşiresi dedi..3.ayını dolduran herkese söylermiş..bakalım artık..
tabi canım ya evladın cinsiyeti olmaz...hayırlısı olur..Rabbim bizlere vatana millete hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin bundan gerisi boş.Hadi hayirlisi inşAllah :) tabii ki onceluğimiz sağlikli olmasi ama cinsiyyeti de merak ediyoruz ona gore planlar kurucaz çünkü :)))
Evet katiliyorum. İnşAllah inşAllah :))tabi canım ya evladın cinsiyeti olmaz...hayırlısı olur..Rabbim bizlere vatana millete hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin bundan gerisi boş.
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun ben aralik annesiyim yorumlarinizi görünce deneyimi mi paylasiuim dedim çin takvimi doğru çıkıyor bence
Senin testler başladi mi? 2li 3lü olan testler ve ya baska aşilarin başladi mi.? Kime sordum 12.haftadan dediler de. Ben de tedirginim biraz geç kalirim diyetabi canım ya evladın cinsiyeti olmaz...hayırlısı olur..Rabbim bizlere vatana millete hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin bundan gerisi boş.
yok canım 12.haftadan itibaren başlar bu c.tesi kontrolüm var sanırım ikili test için kanı alırlar o zaman...yapılmasa da problem yok kızımda sadece ikili yaptırdım diğerlerini yaptırmadım...tetenos da yapılır herhalde bi kaç zamana...Senin testler başladi mi? 2li 3lü olan testler ve ya baska aşilarin başladi mi.? Kime sordum 12.haftadan dediler de. Ben de tedirginim biraz geç kalirim diye
Anladim teşekkurler tatlimmmyok canım 12.haftadan itibaren başlar bu c.tesi kontrolüm var sanırım ikili test için kanı alırlar o zaman...yapılmasa da problem yok kızımda sadece ikili yaptırdım diğerlerini yaptırmadım...tetenos da yapılır herhalde bi kaç zamana...
merhaba anneler :) çoğunuz 12 11 haftalıksınız gördüğüm kadarıyla..yarın bnde 2 li tarama testine giricem ama çok korkuyorum bişey çıkıcak diye.cinsiyet de belli olabilir diyolar 12+2 yim şu anda...korkularım var gider gitmez hmen ultrasonla bakıp cinsiyetini ve ya ense kalınlığını söylüyorlar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?