ilk gebelikler çok güzel oluyor pek bişey bilmiyorsun..ama ikinci gebeliklerde hemen herşeyi biliyorsun,ben bebeğin hareketlerini bile hissetmeye başladım bi kaç gündür:))artık profesyonel oluyorsun..en geç bir aya belli olur cinsiyet..hayırlısı canım inşallah..
ben 9.haftada gittiğimde cinsiyet konusunda dr.la konuşurken ne hissediyorsunuz fln derken usg ile karnıma bakıyordu bana erkek hissediyorum dediğimde ağzından olabilir çıktı...aslında bebeğin duruşundan kemiklirenen şeklinden bile az çok anlayabiliyorlarmış ama tam emin olmadan söylemiyorlar..benim dr.12.haftada kesin söylermiş öle dedi hemşiresi bakalım 16 ocakta kontrol var söylerse buraya yazarım artık:)MasaAllah :)) ya artık 12. Haftada öğrenen arkadaşlar görüyorum ikili tarama ya gidince öğreniyor çoğu
ağustos doğumluyum ozaman 1 eklicem dimi :)Yok yumurtlama tarihini gircez:) ben de şöyle mesela sat 23 ekim o yüzden kasımda hamile kalmış oluyorum şu an ki yaşına da 1 ekleyip öyle bakıyorsun tabi ocak yada Şubat ayında dogmadiysan yani şubatta sonra dogduysan 29 yaş Kasım ayına bakacaksin :)
ağustos doğumluyum ozaman 1 eklicem dimi :)
iyice kafdam karışıyo sanki :) bak ben şimdi ağustos 87 doğumluyum sat 21 ekim 2015 yurmutlama tarihimi bilemiyorum artık :)canım yumurtlama tarihi değil hamile kaldğın ay diye biliyorum ben..marttan sonra doğduysan yaşına +1 ekliyorsun..
tuz atmak nasıl oluyomuş onu hiç duymamıştım :)senin ilk hamileliğin mi? normalde ben hiç merak etmiyorum Rabbim sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza da önemli olan o..evladın cinseyit olmaz hyrlısı olur..ama işte işyerinde ki arkadaşlar kafama tuz mu atmadılar karnımda alyans mı sallandırmadılar yani kocakarı işleri diye tabir edilen herşeyi yaptılar...:)) hepsinin tek kanısı bebeğin erkek olacağı yönünde:)) bakalım artık kısmet..
buarada benimde ilk gebeliğim aslında 1 kimyasal gebeliğim olmuştu 1 sene önce allahım inş bunu sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder hepimizinkini....senin ilk hamileliğin mi? normalde ben hiç merak etmiyorum Rabbim sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza da önemli olan o..evladın cinseyit olmaz hyrlısı olur..ama işte işyerinde ki arkadaşlar kafama tuz mu atmadılar karnımda alyans mı sallandırmadılar yani kocakarı işleri diye tabir edilen herşeyi yaptılar...:)) hepsinin tek kanısı bebeğin erkek olacağı yönünde:)) bakalım artık kısmet..
iyice kafdam karışıyo sanki :) bak ben şimdi ağustos 87 doğumluyum sat 21 ekim 2015 yurmutlama tarihimi bilemiyorum artık :)
tuz atmak nasıl oluyomuş onu
tuz atmak nasıl oluyomuş onu hiç duymamıştım :)
senin haberin olmadan kafana tuz atıyorlar burnunun kaşırsan erkek,ağzını kaşırsın kız..tuz atmak nasıl oluyomuş onu
tuz atmak nasıl oluyomuş onu hiç duymamıştım :)
hadi bakalım hayırlısı diyelim sağlıkla gelsin prensler prensesler başımızın üstünde yerleri var :)Çin yaşı 29 ay Kasım oluyor yani kız görünüyor canım :)
oda iyimiş :)senin haberin olmadan kafana tuz atıyorlar burnunun kaşırsan erkek,ağzını kaşırsın kız..
tamam canım bizede yardımcı ol mutlaka :)ben onları biliyorum tatlım ya,kızımda çok araştırmıştım...etrafımda herkes bana sorar ne nereden alınır..sizinde aklınıza takılan ne varsa cvplarım hepsini:))
Berrak olduğu için. Mide bulantilarim yok ne biliyim ya içimden oyle geçiyor daha çok :) Ama fark etmiyorum kiz da olsa erkek de olsa çok mutlu olucam sağlikli olsun. 7.8 hafta sonra bakalim tutucak mi erkek mi diye))) çin takviminde bende galiba kiz çikmişdi )) bir daha bakicam ...Etrafımda herkese denedim ve inanır misiniz hepsi doğru çikti şok oldum çünkü hiç inanmazdim böyle şeylere hayırlısı ins bakalım bizde tutacak mi :) idrar rengi derken nasıl ki erkekten suphelendinjz
Benim dayi kizinda sağ kasik ağrisi vardi batmalar oluyordu ama erkek oldumerhasba arkadaşlar tabik rabbim önce sağlık sıhhat eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat versin benimde il gebeliğim bugun 11+1 im sol kasığımda batmalar ağrılar oluyo genelde buna dayanarak herkes erkek olabileceğini söylüyor bakalım artık kısmet :)
Bu iyiymiş yaasenin haberin olmadan kafana tuz atıyorlar burnunun kaşırsan erkek,ağzını kaşırsın kız..
bende yeni öğrendim sağolsun komşularım o kadar meraklı ki..bi ara mutfaktan ayrıldım kahve içerken komşunun kızı ablacım saçının rengi iyice açıldı ayağına saçlarıma bakarken tuzu yapıştırmış kafamaBu iyiymiş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?