Belirtilere göre cinsiyet belirle

MasaAllah :)) ya artık 12. Haftada öğrenen arkadaşlar görüyorum ikili tarama ya gidince öğreniyor çoğu

MasaAllah :)) ya artık 12. Haftada öğrenen arkadaşlar görüyorum ikili tarama ya gidince öğreniyor çoğu
ben 9.haftada gittiğimde cinsiyet konusunda dr.la konuşurken ne hissediyorsunuz fln derken usg ile karnıma bakıyordu bana erkek hissediyorum dediğimde ağzından olabilir çıktı...aslında bebeğin duruşundan kemiklirenen şeklinden bile az çok anlayabiliyorlarmış ama tam emin olmadan söylemiyorlar..benim dr.12.haftada kesin söylermiş öle dedi hemşiresi bakalım 16 ocakta kontrol var söylerse buraya yazarım artık:)

ağustos doğumluyum ozaman 1 eklicem dimi :)

canım yumurtlama tarihi değil hamile kaldğın ay diye biliyorum ben..marttan sonra doğduysan yaşına +1 ekliyorsun..
iyice kafdam karışıyo sanki :) bak ben şimdi ağustos 87 doğumluyum sat 21 ekim 2015 yurmutlama tarihimi bilemiyorum artık :)

tuz atmak nasıl oluyomuş onu
tuz atmak nasıl oluyomuş onu hiç duymamıştım :)

buarada benimde ilk gebeliğim aslında 1 kimyasal gebeliğim olmuştu 1 sene önce allahım inş bunu sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder hepimizinkini....

Etrafımda herkese denedim ve inanır misiniz hepsi doğru çikti şok oldum çünkü hiç inanmazdim böyle şeylere hayırlısı ins bakalım bizde tutacak mi :) idrar rengi derken nasıl ki erkekten suphelendinjz
Berrak olduğu için. Mide bulantilarim yok ne biliyim ya içimden oyle geçiyor daha çok :) Ama fark etmiyorum kiz da olsa erkek de olsa çok mutlu olucam sağlikli olsun. 7.8 hafta sonra bakalim tutucak mi erkek mi diye))) çin takviminde bende galiba kiz çikmişdi )) bir daha bakicam ...

Benim dayi kizinda sağ kasik ağrisi vardi batmalar oluyordu ama erkek oldu

Bir kac yerde cin takvimine baktım bazıları kız bazıları erkek dedi. Güvenmedim :)

bende yeni öğrendim sağolsun komşularım o kadar meraklı ki..bi ara mutfaktan ayrıldım kahve içerken komşunun kızı ablacım saçının rengi iyice açıldı ayağına saçlarıma bakarken tuzu yapıştırmış kafamao ara da ben burnumu kaşımışım hepsi birden aha da oğlan yeminlen oğlan diye höykürdüler...bakalım artık bi belli olsan da onlar da rahatlasın bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…