Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Bilmiyorum. Su anda oyle bi istegim yok. Hem bugun disciye gidecem. Disimin agrisindan test yapmayi unuturum bugunde boyle gecer:) hem benim kasik batmalarim yok. Hamile degilim ben kizlar,sadece gecikme yasiyorum. Gecen ay o kadar belirti yasadim birsey cikmadi. Bu ay bir tane hamilelik belirtisi yok:) belirti olmayinca kafanda rahat oluyo:))

moralini bozma cnm bak rahminde temizmis masallah. demekki daaha zamani gelmedi. once kendini rahatlat. yoksa olacagi varsada olmaz.

yawrumm şimdi hastaneden geliyorum dedim ya dün tekrar kan werdim kan sonucum 15,34 cıkmıs yani gebelik olabilir dedi doktor gec döllenme olmus olabilirmiş folik asit werdi bunu iç dedi persembe günü tekrar gel kanda artış warmı bakalım dedi ayy suan cok mutluyum ya insallah artış olur kesinlesir hamileligim:):)

güzelim korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizligi oluyomus cnkü bnde aynı senin gibiyim korunurken günü gününde korunmayı bıraktık düzensizlesti dun doktora sordum normal mi bu dedim vucud spermlere alısmaya calısıyomus ondan düzensizlik oluyomus

kizlar sonunda hastalandimm:) cidden cok daralmistim vala geldigini gorunce bile psikolojik olarak rahatladim. artik calismalar gelecek aya hizla devam edecek:)

oh bee hem senin değerlerine hem de düzensizliğe mantıklı bir açıklama olmasına sevindim bende aynı durumdan muzdaripim:))

canim cok sevindim hadi ins gelmistir bu ay:) artik umudumuz sende:)) bende bundan sonra adet dongumu 30 gun olaraak kabul ediyorum:)

canim cok sevindim hadi ins gelmistir bu ay:) artik umudumuz sende:)) bende bundan sonra adet dongumu 30 gun olaraak kabul ediyorum:)

sagol güzelim yaaa insallah umutlarım boşa cıkmaz persembe günü tamamen belli olcak inşallah sende calısmaları bırakma tam gaz dewam et:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeni gördüm( yoldaş hoşgeldin o zaman aramıza:))

bakk ben demistim sana dimi:) neyse hastalaninca biraz rahatladim. simdi onumuzdeki maclara bakalim. ya sen hastayken doktora gitmistin ya. ultrasonla bakmisti dimi. ben iltihaaptan supheleniorum. gerci iltihabi gorebilmesi icin alttan bakmasi lazim dimi. onada hastayken gidilmez taabi

son günüydü canım leke şeklinde olduğu için baktı, antibiotik ile fitil kullanıyorum bende, ama muhakkak smear tesiti de yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…