- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Himm ardardayiz o zaman desene cnm esimin teyzeleri geldi bugun bana tutturdulat bebek isteriz diye yok bebek size dedimbuay 3. Ay daha demedim psikolojim bozuldu
Sen de onlarda isteseydin :) isteyince oluyo mu :)
Kizlar kirmizilar gelmedi ole kaldm ben, napsam ki
Tatlim bi tek ben dememisim ben de diyorum dokyora gidip bi ksn ver cnm
Kizlar kirmizilar gelmedi ole kaldm ben, napsam ki
Onların 3er tane var biri zaten dul off yrn pazartesi yaa
Hayır bide hamileysen ona göre beslenme vitamin vs dikkat etmen gerekecek ya hamileysen? Değilse de ona göre dr tahlil falan yapar zaman geçiyor
Ben simdiden folik asit demir vs iciyorum kolay hamile kalmak icin, bu hafta beklemem lazim, sonra mecbur gidicem,hamile degilimsanki hissimi kaybettim, onumuzdki maclara bakariz artıka
Su gibi demi idrar gibi bi iki damla bendede sürekli oluyor.
ezo sende durum ne peki varmı biiler ben yumurtlama günümü hesaplamaya çalışıyorum
Ozay hamiş değilmisin ben senden çok ümitliydim bende yrn gidecem dr.a inşallah hamişimdir hala kırmızılar yok
Test yaptim negatif, dr a gidiyorum simdi, ya allah bismillahbende de kirmizi yok, dun iki damla pembelik geldi , bence sen hamilesin, hadi ben gittim
Test yaptim negatif, dr a gidiyorum simdi, ya allah bismillahbende de kirmizi yok, dun iki damla pembelik geldi , bence sen hamilesin, hadi ben gittim
İnşallaah hamişsindir mutlaka yazz
Ozay ve ezo var mı haber
Ozaydan bekliyoruz haber o gitti dr.a bence hamişbende yrn gidecem randevu aldım eğer bende haamişsem ikimiz aynı doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?