Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Hayır bide hamileysen ona göre beslenme vitamin vs dikkat etmen gerekecek ya hamileysen? Değilse de ona göre dr tahlil falan yapar zaman geçiyor

Ben simdiden folik asit demir vs iciyorum kolay hamile kalmak icin, bu hafta beklemem lazim, sonra mecbur gidicem,hamile degilimsanki hissimi kaybettim, onumuzdki maclara bakariz artıka

bazı doktorlar hamilelik öncesi folik asit kullanmayı öneriyorken bazısı önermiyor, bu çelişki nedendir ? anlayamadım

Ben simdiden folik asit demir vs iciyorum kolay hamile kalmak icin, bu hafta beklemem lazim, sonra mecbur gidicem,hamile degilimsanki hissimi kaybettim, onumuzdki maclara bakariz artıka

Ozay hamiş değilmisin ben senden çok ümitliydim bende yrn gidecem dr.a inşallah hamişimdir hala kırmızılar yok

ezo sende durum ne peki varmı biiler ben yumurtlama günümü hesaplamaya çalışıyorum

Hala kırmızılar yok büşra test yaptım 2 kez negatif yarın dr.a gidecem dananın kuyruğu yarın kopacak ama bence hamiş değilim malesef. Senin günün nezaman ben kırmızılar gelince ovulasyon testleri alacam ben bilemiyorum nezaman olduğunu.

Test yaptim negatif, dr a gidiyorum simdi, ya allah bismillah bende de kirmizi yok, dun iki damla pembelik geldi , bence sen hamilesin, hadi ben gittim

İkimizde olalım doğumumuzda aynı olur haa yanlız herşeye ağlıyorum neolacak böyle bilmiyorum

Ozaydan bekliyoruz haber o gitti dr.a bence hamiş bende yrn gidecem randevu aldım eğer bende haamişsem ikimiz aynı doğururuz

Kizlar randevusuz test yapmadilar, esim de haftaya git diyor, pembelik geldi devami gelir bence diyor, ben de haftaya gidicem artik, ya da dayanamaz ondan gizli giderim ezo haberler sende artik, bence hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…