- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Canim geçen ay da böyle stresliydi tam yumurtlama günlerimde cok ilgili davrandım anlayisli davrandim ustune dustum ama ay sonunda regl olunca o da cok uzüldü söz verdik birbirimize bu dönemde stres yapmicaz diye bakalım artık
seni cok iyi anliyorum cnm. bizdede benzer durumlar oldu cunku. bende bu ay konuyu hic acmayacam zaten,birseyler soyleyince oda geriliyor. o zamanda zoraki oluyor hersey ikimiz icinde..
Aslında onlar da bi test yaptırsa olur mu acaba
Aslında onlar da bi test yaptırsa olur mu acaba
ya bende onu duusndum ama. daha 2 ay denedik sadece. o yuzden esim kabul etmez buyuk ihtimal.
Kizlar an itibariyle pembe gibi bi leke geldi, devami yok su an icin, devami gelirse hamile degilim gelmezse neyim onu bilmiyorum
kızlar bizde eşimle 6 aydır deniyoruz fakat olmadı sperm ölçümü yaptırmayı düşünüyoruz,çünkü kendimden o kadar umutluydumki bu ay yumurtlama takibi yaptırmıştım geçen ay ama tutmadı çok üzülüyorum bir oğlum var 5,5 yaşında 2.bebeğim olsun istiyorum ....
4-5-6-7 vs ay deneyip sperm testi yaptıran ve sonucu hakkında bilgi alan var mı kızlar
Du ben forumlarda bi bunu araştırayım boşuna kürek çekmiş olmayalım :)
Sabah test yaptım negatif anlamıyorum hala kırmızılar yok hamiş değilsem niye kırmızılar yok
Ne zaman yaptıklarıba dair henüz bulamadımbende bakarim forumlara cnm. belki birsey buluruz.
Ne zaman yaptıklarıba dair henüz bulamadım
Hadi inşallah canım
Benim de bu ay ilk defa öyle olmuştu bütün gün bekletti beni oyun oynadı bana, inşallah senden güzel haber alırız
insallah canim, valla baska tik yok su an icin, bakalim bekliyorum, hayirlisi
Allah bağışlasın
Sonucunu yazar mısın bize
5 sayfalık bi forumda 2 kişiden çıkmış 4 diğeri 6 ay boşuna bekledik diyen, diğerleri de hiç bişey yapmadan 4-6-8-13-10. Aylarda hamile kalanlar
Esim bu ay da olmazsa doktora gidelim bi baktiralim ikimize de belki sorun var biz bilmiyoruz dedi
25 Kasım hayatım senin 21 kasımdı dimiSenin bat neydi canım
25 Kasım hayatım senin 21 kasımdı dimi
Evet ama 25 günde bir olmamın tarihi, 28.gün 24 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?