Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Kizlar randevusuz test yapmadilar, esim de haftaya git diyor, pembelik geldi devami gelir bence diyor, ben de haftaya gidicem artik, ya da dayanamaz ondan gizli giderim ezo haberler sende artik, bence hamilesin

Yok canım ben hamile değilim gibi geliyor yarın 10a randevu aldım bende negatiftir ama neyse yarın git çok merak ettim

Ama bende dun bi adet belirtisi oldu gibi, ama devami da yok, ama test negatif ama kan testi kaldi bakalim , ama ben kafayi yedim

O nişan vermiş olmasın :26: bende hala bişey yok koşuyorum lavaboya kırmızılar geldi diye bişey yok bende 2kez evde test yaptım negatif bilmiyorum benmde kafam karıştı yanlız ben herşeye ağlar oldum

O nişan vermiş olmasın :26: bende hala bişey yok koşuyorum lavaboya kırmızılar geldi diye bişey yok bende 2kez evde test yaptım negatif bilmiyorum benmde kafam karıştı yanlız ben herşeye ağlar oldum

Valla o aglama bende de var, gobegin cikti mi bole yumurta gibi , benim cikti anlamadim,

Valla o aglama bende de var, gobegin cikti mi bole yumurta gibi , benim cikti anlamadim,

Aslında bende göbüş vardı hepte aşağıdaki komşum dedi karnın çıkmış diye:26: bende kilo aldım ondandır dedim banakilo almışımda ondan çıkmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…