- 5 Kasım 2013
- 2.126
- 13
- 78
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Kizlar randevusuz test yapmadilar, esim de haftaya git diyor, pembelik geldi devami gelir bence diyor, ben de haftaya gidicem artik, ya da dayanamaz ondan gizli giderimezo haberler sende artik, bence hamilesin
Yok canım ben hamile değilim gibi geliyor yarın 10a randevu aldım bende negatiftir ama neyse yarın git çok merak ettim
Adet günümüz belirtiler hep aynı hamile oldukmuda beraber doğururuz :13:Bence sen neysen ben de oyum
Adet günümüz belirtiler hep aynı hamile oldukmuda beraber doğururuz :13:
Ama bende dun bi adet belirtisi oldu gibi, ama devami da yok, ama test negatif ama kan testi kaldi bakalim , ama ben kafayi yedim
O nişan vermiş olmasın :26: bende hala bişey yok koşuyorum lavaboya kırmızılar geldi diye bişey yokbende 2kez evde test yaptım negatif bilmiyorum benmde kafam karıştı yanlız ben herşeye ağlar oldum
Valla o aglama bende de var, gobegin cikti mi bole yumurta gibi , benim cikti anlamadim,
Aslında bende göbüş vardı hepte aşağıdaki komşum dedi karnın çıkmış diye:26: bende kilo aldım ondandır dedim banakilo almışımda ondan çıkmış gibi geliyor
Bende de vardi ama bukadar bellidegildi , senin yarin belli oldk bakalim hayirlisi
Persembeye randevu aldimm, o hune kadar dolu malesef,
Ben kaynanamın dr.una gidecektim 1hafta önceden almak gerekiyormuş vazgeçtim geride kadın doğumcuya gitmeye dahiliyeye gidecem hem muayene hemde kanda varmı baksın söyleyim.
Bende yarın akşam yazmaya çalışacam ama sanmıyorum hamile değilim kesinay ben çatlıcam artık :)
Dahiliye ye niye aldin ezo , kadin doguma aldm ben ,
Bende troid var onun için gidecem o yüzden dr. Sorarım varmı gebelik diye.
Evet cnm onun için çabalıyorum en çokda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?