- Konu Sahibi yeterkiiste
-
6,5 haftalık hamilesin diyecek :))
3.gün :))
Veeee
Yarın önemli 15 i perhiz 16 sı yıldızlı pekiyi :)
3.gün :))
Veeee
Yarın önemli 15 i perhiz 16 sı yıldızlı pekiyi :)
Evet cnm hergun tekrarlican bu arada 2 güne 1 calismayi ihmal etme cunku bazen gostermiyomus tam koyuluk testler kacitma yum gununu
Bucugu da var hehamile degilsin dicek bence
Canim senin mi 3 gun sonra aysenurun mu anlamadim
Valla bende anlamadim neyim
inşallah hamilesindir ben çok umutlanıyordum ama maalesef
Canim senin mi 3 gun sonra aysenurun mu anlamadim
Ayşenurun canım :) benimki geçti
Nu hiçbişey sallamıyorum bikaç bişey ses verir gibi oluyor duymamaya çalışıyorum:)))
Dogum tarihi degisezmis canim, ins olck, ama bende bi his yok, bakalim az kaldi, ona gore davraniyim hic degilse
benim canimm
sanki hiç olmayacakmış gibi bu prolaktin nolacak bilmiyorum hapta vermedi dünden beri 200 tl gitti özel diyip gidiyoruz hiç bi hap felan vermedi nette okudum benden değeri çok düşükler hap kullanıyormuş
Demek hap kullanmak iyi degil, kendiliginden de dusebiliyodemekki canimmeraklanma ilac da dogru deil hemen
bilmiyorum canım eşimde msj atıyorum cevap vermiyor özele bi sürü para gitti diye nasıl stres yapmayayım söyleyin
Hangi sehirdesin canim, bi üniversite hastanesine git araştırma hastanesine
Diğer hormonlar nasıl canım,prolaktin tek başına pek bi anlam ifade etmezbilmiyorum canım eşimde msj atıyorum cevap vermiyor özele bi sürü para gitti diye nasıl stres yapmayayım söyleyin
Diğer hormonlar nasıl canım,prolaktin tek başına pek bi anlam ifade etmez
gittim dahiliye yumurtalarımın ultrasyon görüntüsünü istedi oraya gidincede hocalar bakmıyor maalesefher zaman msj atardı 2gündür resmen konuşmuyor özele gittik diye halbuki ben gitmek istemedim kadın doğumcuya annesi çok ısrar etti hiç cevap vermiyor moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?