- Konu Sahibi yeterkiiste
-
. 2 gün önce gttm sırf bi sorunum var mı acaba diye gttimdaha belli olmaz die aklıma bile gelmedi tühh. Bu arada akıntılarn bitmemesi ne demk
Bide pazar günü sadce bi kere beyaza yakın pembe bi akıntı geldi sora normal akjnyılar hala devam edio
Ne tedavisi düzensizlik için mi
. Sanırım bnm de gebelik yok işte 1. Denemem olunca ister istemez heycanlanıorm bidaki aya düşünmemeye calışcam canm :)Sen de hoşgeldin
Benim de öyleydi canım hiç bişey hşssetmezdim 3 aydır deniyoruz ya vücut her ay hamilelik belirtisi veriyor psikolojik olarak :) 3 aydır her seferinde kasıklarım ağrıyo bu ay hiç sallamadım dinlememeye çalışıyorum kendimi ama değişik sinyaller veriyor
Test yapıp negatif cıktgını görmk istemyrum yaIki gun once de benden pembelik geldi devami yok, beyaz akinti da devam edio, evde bi test yap istersen, gerci benim negatif cikti , sen de bi yap bakalim
. Ayrıca adete bi hafta kala test yapsam çıkma ihtimali var mıTest yapıp negatif cıktgını görmk istemyrum yaadet olunca üzülcem nası olsa diyorum
. Sanırım bnm de gebelik yok işte 1. Denemem olunca ister istemez heycanlanıorm bidaki aya düşünmemeye calışcam canm :)
. Haklısn canım amiiin isteyen herkes inşallah hemen bebek sahibi oluverir düşünmemeye çalışcam bn de umarmcanim ilk ay cok merak ediyor insan. benimde ilk ay o kadar belirti vardiki kesin hamileyim diyordum sonra fis cikti. sen belirtilere hic takilma cnm. bak benim arkadasim yeni hamile oldugunu ogrendi ve hicbir belirti yoktu. swn dusundukce belirti yaratiyorsun. psikolojik iste. Allah yardimcimiz olsun..
. Umarm her sey istedgn gibi olur cnm doktornu arastırdın mıValla ben persembe gidiyorum bakalim nolcak, dr kan testi mi verir alttan mi muayene eder ki acaba ,
. Umarm her sey istedgn gibi olur cnm doktornu arastırdın mı
1 ay benim o kadar yoğun olucak ki iş, haftanın hangi günü olduğu farketmicek
Anladm canm aynı bizim gibi yeni başlamışsnz bizim de söylemiştm bi ay oldu ama eşim korundu bn hiç korunmadm bide hep korundk iki sene boyunca yani hiç hadi boş verelim demedkYok canim pliklinige gidiyorum sadece kan testi icin, dahailk kez bebek dusunduk, olmamasi normal ilac kullandim cunku , daha cok erken ama adet olmadim iki aydir, ama evdeki testlerde negatif, o yuden gidiyorum bakalim
Anladm canm aynı bizim gibi yeni başlamışsnz bizim de söylemiştm bi ay oldu ama eşim korundu bn hiç korunmadm bide hep korundk iki sene boyunca yani hiç hadi boş verelim demedkacaba rahim tembelliği olur mu die korkuorm ilk aydan pimpiriklenmeye basladm )
. Cok sağol cnm rahatlattn beni yarın umarm ii gecer haber verrsin dimiYok canim olmaz cunku esin korunmus, hic korunmasiz bi yil olmazsa ondan sonra tedavi olmak normalmis
. Cok sağol cnm rahatlattn beni yarın umarm ii gecer haber verrsin dimi
İyi geceler canmVercem tabi canmiyi geceler
ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamıyorum kızlar yaaa
canim ovulosyon testi alsana. bende dun siparis verdim,bugun gelir heralde. bende gec yumurtluyorum sanirim,emin olmak icin aldim.
benimde kırmızılar geldi prolaktin yüksek çıktı kilo ver 2 ay sonra gel dedi kadın doğumcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?