Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Iki gun once de benden pembelik geldi devami yok, beyaz akinti da devam edio, evde bi test yap istersen, gerci benim negatif cikti , sen de bi yap bakalim

. Sanırım bnm de gebelik yok işte 1. Denemem olunca ister istemez heycanlanıorm bidaki aya düşünmemeye calışcam canm :)

. Sanırım bnm de gebelik yok işte 1. Denemem olunca ister istemez heycanlanıorm bidaki aya düşünmemeye calışcam canm :)

canim ilk ay cok merak ediyor insan. benimde ilk ay o kadar belirti vardiki kesin hamileyim diyordum sonra fis cikti. sen belirtilere hic takilma cnm. bak benim arkadasim yeni hamile oldugunu ogrendi ve hicbir belirti yoktu. swn dusundukce belirti yaratiyorsun. psikolojik iste. Allah yardimcimiz olsun..

. Haklısn canım amiiin isteyen herkes inşallah hemen bebek sahibi oluverir düşünmemeye çalışcam bn de umarm

Yok canim pliklinige gidiyorum sadece kan testi icin, dahailk kez bebek dusunduk, olmamasi normal ilac kullandim cunku , daha cok erken ama adet olmadim iki aydir, ama evdeki testlerde negatif, o yuden gidiyorum bakalim
Anladm canm aynı bizim gibi yeni başlamışsnz bizim de söylemiştm bi ay oldu ama eşim korundu bn hiç korunmadm bide hep korundk iki sene boyunca yani hiç hadi boş verelim demedk acaba rahim tembelliği olur mu die korkuorm ilk aydan pimpiriklenmeye basladm )

Yok canim olmaz cunku esin korunmus, hic korunmasiz bi yil olmazsa ondan sonra tedavi olmak normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…