Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Merb kızlar okul biter bitmez gelip yazdm iğrenç bi duyguymuş merak bunu farkettm ilk defa ama mecbur beklemk zorundaym

Yani tam kacti bilmiom ama normal degerdeydi, hi problem yoktu yani, goumcemin cok yuksek haftada iki gun ilac kullaniordu, bekar ama dr hamile kalmayi zorlastiran bisey yuksek olmasi demis

canim ovulosyon testi alsana. bende dun siparis verdim,bugun gelir heralde. bende gec yumurtluyorum sanirim,emin olmak icin aldim.

Slm tatlim bugun cok akintim oldu azcikta sizladi karnim ben de yumurtladigimi dusundum ve kocamla calistik isten gelince bu ay da olmazsa bende alicam ovu testi ama insallah gerek kalmaz

Slm tatlim bugun cok akintim oldu azcikta sizladi karnim ben de yumurtladigimi dusundum ve kocamla calistik isten gelince bu ay da olmazsa bende alicam ovu testi ama insallah gerek kalmaz

hadi bakalim ins gerek kalmaz cnm. ben bugun ovu testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. daha bugun 9. gunum. erken yumurtluyorum demekki:)

hadi bakalim ins gerek kalmaz cnm. ben bugun ovu testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. daha bugun 9. gunum. erken yumurtluyorum demekki:)

Tatlim ovulasyon testinde 2. Cizgi 1.cizgiyle ayni koyulukta olmali fiye biliyorum yada ona yakin koyulukta hiderek koyulasacak testi yapmaya devam et

merhaba bana hap vermedi doktor ama, kadın Dr.umu bakar yoksa dahiliyemi prolaktine ?:97:

Tatlim ovulasyon testinde 2. Cizgi 1.cizgiyle ayni koyulukta olmali fiye biliyorum yada ona yakin koyulukta hiderek koyulasacak testi yapmaya devam et

evet cnm bende forumlarda okudum. ama silikte olsa cizgi cikmasi yum doneminin yakin olduguna isaretmis:) yarinda yapacam yine bakalim koyulasacak mi..

evet cnm bende forumlarda okudum. ama silikte olsa cizgi cikmasi yum doneminin yakin olduguna isaretmis:) yarinda yapacam yine bakalim koyulasacak mi..

Evet cnm hergun tekrarlican bu arada 2 güne 1 calismayi ihmal etme cunku bazen gostermiyomus tam koyuluk testler kacitma yum gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…