- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Ezocum hipotiroid bazen prolaktin yüksekliğine ve regl düzensizliğine neden oluyorprolaktin sadece ama engelmiş kadın yumurtlayamıyormuş prolaktin yüksek olunca
Belirti yok belirtileri duymicaz bu ay sallayin kizlar
Ezocum hipotiroid bazen prolaktin yüksekliğine ve regl düzensizliğine neden oluyor
kendiliğinden nası düzelir bilmiyorum cnm bebek olmasına engelmiş nette okudum.
Eğer hipotroide bağlıysa ona ii baktırman lazım, doğal süreçten strese bağlı arttıysa stresden uzak durucan
Haftaya bi daha baktır sonucuna göre dr değerlendirsin
Benim dr um alanında iii bana da haftaya tekrarla bidaha bakalım dedi
bidaha başka Dr.a gidecem 1 ay daha kullanıyım hapı artırdı bakalım stres yapılıyor ister istemez:18:
Endokrine git bence dahiliyeden çok daha iii
iyi geceler
Benim sonuc yarin çıkacak ,
kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum ya uykudan basımı kaldıramıyorum erkenden yatıp öglen kallkıyorum yaa:)
Yok canim yarinAldınmı sonucunu
Yok canim yarin
Seni sormalı nasıl gidiyor
tatlım kan mı werdin eger kan werdiysen yarına kadar beklemek zorunda degilsin internetten de ögreniyosun sonucunu internete gir kan tahlil sonucları de tc kimlik nonu gir bide sana werilen kagıtta dosyo no yada protokol no olcak onu gir direk sonucun cıkıyo bugun werdiysen kanı bu saate kadar coktan cıkmıstır 2 saatte cıkıyo cünkü sonuclar ben hep netten bakıyodum sonuclaraa LABORATUVAR ONLİNE SONUÇ HİZMETİ burdan bakabilirsin insallh hayrlı sonuc olurYok canim yarin
wala canım uykudan basımı kaldıramıyorum baya uykum oluyo e bide ara ara mide bulantısı oluyo cumartesi doktora gidicem ulturasona gircem doktor görebilirz demişti gecen hafta bakalım inşallah görürüz tatlım:) sen nasılsın nası gidiyo warmı bi degişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?