Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Ne güzel benimde hep göğslerim şişer regli olacağımda kasıklarım şişer bende hep senin gibi oldum ama aralıkda 1yıl olacak bebek düşüneli kaç defa dr.a gittim hormnlarıma bakıldı hiç bişey yok diyorlar bu ay ovu testi aldım bugün deneyeceğim bende her ay aynen senin düşünüp durdum 1yıldır

tatlım allahım kucagına almayı nasip etsin insallah aynı ayda hamile kaldık seninle inşallh sonuna kadar gideriz ewet regl belitileriyle ayını degil hiç bişey dedigin gibi içinde bişe warmıs gibi hissediyosun bizde 4.ayda tutturduk:) yani seninle suan herseyimiz aynı gidiyor:):)

çok sağol canım
yoldaş oluruz inşallah :)))
bizim de 4 . ay

Günaydın iyiyim sen dün ovu testi yaptım 10.gündü silik çıktı koyulaşırmı yapsam mı bugünde?

iyiyim canım, sigara kullanıyordum o testi yapıp da silik çıktığı gün bıraktım 1-2 dir yokluyo şimdi gene yoklama yapıyor :2:

yarın tekrar kan vercem bakalım değer artmış mı diye

iyiyim canım, sigara kullanıyordum o testi yapıp da silik çıktığı gün bıraktım 1-2 dir yokluyo şimdi gene yoklama yapıyor :2:

yarın tekrar kan vercem bakalım değer artmış mı diye

Hamilesin bence bırak sigarayı ovu testi yapmaya devam etsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…