- 5 Kasım 2013
- 2.126
- 13
- 78
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
31 mayıs da evlendim..eşim hemen çocuk istiyordu ama bana bırakmıştı benimde gönlümde yatan 6.aydı
bu yaşıma kadar regli döneminde sadece göğüslerimde ve karında şişkinlik olur tatlı ve duygusal kriz olurdu:)
ağustos da korunmayı bıraktık bi olumsuz durum varsa zaman kaybetmiyeyim diye
şimdi o ay acaba hamilemiyim, aman Allahım yaşamadığım belirti kalmadı aa şu da var hemen aç araştır gebelikle ilişkisi var mı vs diye kendimi anlamsız strese soktum ve o ay öyle kasık ağrısı vs büsürü şey var ki dedim ben hamile kaldım herhalde düşük oluyor gittim acilde test yaptırdım tabiki fıss:)) 2 . ay aynı süreç devam ediyor hiç edinmediğim belirtiler yaşa teşhisi koy ilişkilendir hee bi de ya hamileysem diye bir sürü şeyi de yapmadım. gene anlamsız stressss fısss... ve dedim ki bu ay hiçbirşey düşünmüyeceğim bu başlığı da o yüzden açtım, gerçekten iz peşinde olunca kendimi de eşimi de ister istemez yıpratıyordumbu son reglimde gene ağrı ve vs var diye dr a gittim, hormonlara baktı süper ultrasona baktı kist var dedi rahimde yara olmuş renkli doppler çekiliceksin ve yarayı yakıcağız dedi kendi kartını verdi ve ben işkillendim çok iyi bir dr var ondan randevu aldım 3 gün sonra her şey temiz kist yok yakma da sakın yaptırma hele de gebelik öncesi düşünüyosan dedi ; basit fitil antibiyotik yara geçti tam yum zamanı kasıklarımda bunu hissettim 1 gün sürdü boş geçirmedik pek zaten hemen çocuk için diye yapmıyoduk da bu işi, geçen perşembe sırtım kopuyor gibi kalkamadım yataktan o gün işe gelmedim o gün işkillendim rahme düşmesinden ama oralı olmucam dedim ya olmadım :) 4-5 gündür rahmimde bişeyler oluyor regl dönemindeki gibi ağrı da değil farklı, ve göğüslerim ondaki farklılığıda regliden ayırtedebilirsiniz, 10 gündür deli gibi yiyorum ve başka bişey var aslında hamilemiyim demiyor da insan hamileyim diye o testi yapıyor tuhaff..ben sat 23.günü öğrendim
hiçbişey regl belirtisiyle aynı değil, göğüslerde çok farklı şişkinlik ve ağrı var ayrımı çok net yapılıyor, bir de rahimde bişeyler olduğu anlaşılıyor öle kasık ağrısı batması da değil veee 1 hafta boyunca pancar gibi yüzümün yanması :)))))
ama ne demiştim hatırlıyomusun ayşenur, kür mür test vs hiçbişey yapmadan kalıcam bu ay kafamı rahat bırakacam düşünmücem hakketen bu ay öle yaptım
tatlım allahım kucagına almayı nasip etsin insallah aynı ayda hamile kaldık seninle inşallh sonuna kadar gideriz ewet regl belitileriyle ayını degil hiç bişey dedigin gibi içinde bişe warmıs gibi hissediyosun bizde 4.ayda tutturduk:) yani seninle suan herseyimiz aynı gidiyor:):)
çok sağol canım
yoldaş oluruz inşallah :)))
bizim de 4 . ay
Kizlar 2.farlutali icmis bulunmaktayim, hapla da olmazsam artik ortadan ikiye bolersiniz benicunku sisiyorum git gide
Bebek olsaydı mutlaka çıkardı cnm 2 ayı geçti duhr bakalım.
Icimden bisi cikcak ama ne cikcak bilmem
çok sağol canım
yoldaş oluruz inşallah :)))
bizim de 4 . ay
D. Kontrol hapından dolayıdır düşüncelerini oraya sabitleme her şeyi akışına bırak bak bişeyler nasıl akıp geliyor
aynen yawrum yoldaş oluruz:):)
Aman aman hamileler ne de anlasiyor /
Hihihi :))
Cuma bi daha kam vericem
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın iyiyim sendün ovu testi yaptım 10.gündü silik çıktı koyulaşırmı yapsam mı bugünde?
iyiyim canım, sigara kullanıyordum o testi yapıp da silik çıktığı gün bıraktım 1-2 dir yokluyo şimdi gene yoklama yapıyor :2:
yarın tekrar kan vercem bakalım değer artmış mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?