Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Kızlarrrr ,

Ben dün test yapmıştım (idrar) sonuç negatifti. ayın 19unda regl olmam gerekiyordu ama olmadım.. Hala da bir şey yok. Herhangi bir belirtide yok..
Sizce ne yapmalıyım? bana fikir verir misiniz??

Yeterkiisteee hayirli olsun cnm cok tebrik ederim ben dun giremedim kizlar migren atagi gecirdim rapor aldim kan tahlili verdim bebis varsa ilac kullanmiim diye ama yokmus hayirlisi artik ne diyim ama yine de ilac kullanmadim yumurtlamanin ustunden 10 gun gecmedi diye yeterkiiste senin yumurtlamanin ustunden kan gun gecmisti ogrendiginde

Teşekkür ederim canım
12 gün geçmişti
İşte yanlışı bu noktada yapıyoduk ya öyleyse diye ilaç içmenek vs kitleniyoduk o noktaya bu ay öle yapmıcam dedim ve yapmadım

Teşekkür ederim canım
12 gün geçmişti
İşte yanlışı bu noktada yapıyoduk ya öyleyse diye ilaç içmenek vs kitleniyoduk o noktaya bu ay öle yapmıcam dedim ve yapmadım

canim gecen ay bende hic takilmadim hatta sen iyi biliyosun adetim 5 gun gecikti oyle test yaptim. belirtileride hep dalgaya vurdum. zamani gelmedigi icin bebekte gelmedi:)) seninkinin nasibi bu aymis:))

gerci bu ayda gayet rahatim ve bat gectikten sonra test yaparim yine:))

Yaa bende bu ay takmamistim aslinda ama Allah zamanini uygun bulmadi demekki

Oooo,benim bat gecti sat gecti yat gecti kat gecti

iyiyim canım, sigara kullanıyordum o testi yapıp da silik çıktığı gün bıraktım 1-2 dir yokluyo şimdi gene yoklama yapıyor :2:

yarın tekrar kan vercem bakalım değer artmış mı diye

inşallah artmıştır canım ki artmıştır bnmde ilk kan werdigimde deger 15,34dü iki gün sonra 86,85 iki gün sonra 180,1 olmustu canım normal artma olmus dedi doktor bakalım seninki kaç olcak bende ögrenene kadar sigara kullanıyordum günde yarım paket falan ama ögrendikten sonra bıraktım sayılır sadece 2duman alıyorum atıyorum onuda içmedim mi başım agrıyo ama 2 gündür hiç yok yani bu gidişlede tamamen yok olcak inşallah sigara

Buhün öğlen 11 de bide yarım saat
Önce bi kriz geldi başka aramadın için
Veles bugün kasıklarım yoklanıyo daga çok ayaktayken oluyomu sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…