Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Günaydııın kızlar

O gün kendi dr um 2.gün aynı yerde yaptır dedi testi kızılayda yaptırdığım için şimdi gene oraya kan vermeye gittim dr kadın aa gebelik var daha çok minik aralığın ilk haftası gel dedi,e kan testi dedim 1000 geçmesi önemli bizim için dedi, e 1000 olması için düzgün mü artıyo bakmıcakmısınız diiyince yazdı testi

gecen hafta arkadasiminda kan testi degeri 100 cikti onada 1 hafta sonra gel yine test yapalim demisler.belki seninkide daha cok yeni diye oyle demislerdir cnm. hatta diger arkadasiminda oyle oldu. ayni senin dedigin gibi 1000 un uzerinde olmasi onemli demisler.

Tamam ölede 2. Testi yapmadan dış gebelik olup olmadığını anlayamazlarki hepsi hastasını çok önemsemiyor malesef
Allahtan bu konuda şanslıyım dr bitane tavsşye etmiştim ya ayşenur bi ark da söyledim çok memnun kaldı ona ameliyat olucak

hadii yaa,cok iyi masallah. erkek olmasa bende giderdim. ama iste esim rahatsiz oluyor. benim su anda duzenli gittigim bi dr yok. arastiriyorum bende. gerci bende iltihap kalmadi sanirim. cunku sogan suyundan sonra yanma hissi kayboldu. akintida her zaman olan seffaf akintilar. bakalim bu ay ilk defa duzenli calisma yaptik. ve yumurtlamami cok net hissettim. bundan sonrasi nasip.

Aaa bak onu diyecektim iltihap yara varsa da olmasına engel olabiliyor
Dr fitille antibiotik verdi ya onu bitirdim peşine oldu da benim, brlkide yara var diye olmuyodu

Aaa bak onu diyecektim iltihap yara varsa da olmasına engel olabiliyor
Dr fitille antibiotik verdi ya onu bitirdim peşine oldu da benim, brlkide yara var diye olmuyodu

yaa benim durum soyle gerci anlatmistim sana. agustos sonu doktora gittim. bebek istiyoruz artik bi sorun var mi dedim. doktor bakti yumurtalarin gayet iyi sadece iltihap var. buda kadinlarin cogunda ara ara goruluyor cok onemli birsey degil dedi. antibiyotik ve krem verdi. onlari kullandim. sonra korunmayi biraktik. ama ilaclar bittikten bi 10 gun sonra bende yine kasinma ve yanma oldu.cok rahatsiz edici degildi ama ben cok ustune gittmedim. sanirim o zaman iltihap ya yine tekrarladi yada iltihap tam bitmedi. korunmayi biraktigimiz ilk ayi saymamaliyim aslinda cunku yum doneminden sonra calisma oldu buyuk ihtimalle. 18. gun falan basladik. gecende onu dusundum hatta. duzenli olarak bu benim 2. denemem olacak.

O zaman bu ay "bizimlesin" diyoruz

git tabi bende de rahimde yara var dediklerinde öncesine dair bi şikayetim yoktu muayenede anlaşıldı

Buhün öğlen 11 de bide yarım saat
Önce bi kriz geldi başka aramadın için
Veles bugün kasıklarım yoklanıyo daga çok ayaktayken oluyomu sana da

oluyo canım bnmde kasıklarıma bi agrı giriyo az bişi sürüyo ama oluyo rahim genişledigi için oluyomus o canım ben sormustum

yeterkiistenin dedigi gibi bu ay bizimlesin o zaman sende gel de üçlenelim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…