Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Belirtilere odaklanıp her hamile gibi hissettiğimden yakında psikolojik olarak karnım şişecek galiba :)
kesinlikle katılıyorum 15 aydır deniyoruz her ay bi yerime bişey olsa hamilemiyim diyorum.internette yazan gebelik belirtilerine ben hiç inanmıyorum.çünkü aylaca mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı akıntılar göğüs ağrısı şişmesi vs vs vs hepsini yaşadım ama sonuç sıfır.bu ay yine oluyor bende çözüm buldum.baş dönmesine tansiyon diyorum.mide bulantısına açlık diyorum hepsine bir sebep buldm kafam rahatladı sonunda

Canım benimde böyle oldu bu ay ama sadece gecikme olmadı
Sen de gecikme var kramp şeklindeyse ağrı yoğunsa test yaptır Allah korusun dış gebelikde de böyle olabiliyor ama psikolojik hissettiğin değilse belirti

superr.. bende onu yapmaya calisiyorum. birseylere anlam yuklemeyince kafan rahat oluyor hem.

Aynen canım ben de belirti aramıcam insanın psikolojisi bozuluyor zaten ya hamileysem düşüncesi yetiyor doğa bile gebe olduğunu öğrenmeden önceki şeylerden sorumlu değilsin diyor biz kendimize eziyet ediyoruz

Canım benimde böyle oldu bu ay ama sadece gecikme olmadı
Sen de gecikme var kramp şeklindeyse ağrı yoğunsa test yaptır Allah korusun dış gebelikde de böyle olabiliyor ama psikolojik hissettiğin değilse belirti

yeterkiiste sağol canım ilginiz beni mutlu etti benim daha önce böyle gecikmem hiç olmamıştı gecikme 10 günü tamamlasın 1 test daha yapıp sonrasında duruma göre doktora giderim rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun

Aynen canım ben de belirti aramıcam insanın psikolojisi bozuluyor zaten ya hamileysem düşüncesi yetiyor doğa bile gebe olduğunu öğrenmeden önceki şeylerden sorumlu değilsin diyor biz kendimize eziyet ediyoruz

ya kafamız bi dünya zaten bide adeti bekliyoruz ne çektik beeeeeeeee

kesinlikle umarım hamileyizdir

ya kafamız bi dünya zaten bide adeti bekliyoruz ne çektik beeeeeeeee

butun cileler biz kadinlar icin zaten.erkekler sadece sonuca odaklaniyor. biz giris ve gelisme bolumunden bir turlu kendimizi alamiyoruz. kurcalamadigimiz konu kalmiyor. bosuna dememisler kadinlarin elinden birsey kurtulmaz diye:)

butun cileler biz kadinlar icin zaten.erkekler sadece sonuca odaklaniyor. biz giris ve gelisme bolumunden bir turlu kendimizi alamiyoruz. kurcalamadigimiz konu kalmiyor. bosuna dememisler kadinlarin elinden birsey kurtulmaz diye:)

ya benim eşimde hiç takmıyor istiyor çok istiyor ama hiç takmıyor biz niye böyleyiz ya:18:

canım 15 aylık evliyim 15 aydırda istiyoruz.çikolata kistim var benim.mart ayında ameliyat oldum.eylülde 1 kez aşılama oldum.bu ayda olmazsa tüp bebeğe başlicaz.senin durumun ne canım ?

Hayırlısı olsun hakkında Allah gönlüne göre versin
Benim daha yeni 3. Deneme bitti 4. Döneme gireceğiz ve iyiki olmamış makatta bişey gördüm araştırdım genital siğil diyor gebelikte riskliymiş, ilacı var kullanınca geçiyor ondan sınra inşallah olur

allah allah ilk defa duydum ya.rabbim acil şifalar versin geçsinde hamiş ol sende :)))

her iş de hayır var, yumurtalıklarım çok iyi çalışıyordu nisan daki hormon testimin de hepsi düzgün neden olmuyo ki diye düşünürken şimdi iyiki olmamış diyorum
sen nerdeydin dr un iyi mi

tabiki her şerde bir hayır vardır.iyiki kontrol altındasın.ben ankarada oturuyorum başkent hastanesi göğşen beye muayene oluyorum.doktorum iyi yani atlatmıyo elinden geleni yapıyo ama nasip bu işler

her zaman hayirlisini istemek lazim iste. ins gelecek aya birsey kalmaz cnm.

Kızlar dediğim gibi 3 aydır bi tuhaflık var bende hiç ağrım olmazdı, şimdi dr dan geldim sağ da kist çıktı, ilk defa geliyor başıma tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…