- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
kesinlikle katılıyorumBelirtilere odaklanıp her hamile gibi hissettiğimden yakında psikolojik olarak karnım şişecek galiba :)
kızlar ben 26sında regl olmam gerekirken hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı fakat sağ kasığımda sürekli ağrı var ve arada bir mide bulantım oluyor başkada belirtim yok 31 yaşımda 3 aylık evliyim ben hamiş değilsem bu nedir yardım edin
kesinlikle katılıyorum15 aydır deniyoruz her ay bi yerime bişey olsa hamilemiyim diyorum.internette yazan gebelik belirtilerine ben hiç inanmıyorum.çünkü aylaca mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı akıntılar göğüs ağrısı şişmesi vs vs vs hepsini yaşadım ama sonuç sıfır.bu ay yine oluyor bende çözüm buldum.baş dönmesine tansiyon diyorum.mide bulantısına açlık diyorum hepsine bir sebep buldm kafam rahatladı sonunda
kesinlikle katılıyorum15 aydır deniyoruz her ay bi yerime bişey olsa hamilemiyim diyorum.internette yazan gebelik belirtilerine ben hiç inanmıyorum.çünkü aylaca mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı akıntılar göğüs ağrısı şişmesi vs vs vs hepsini yaşadım ama sonuç sıfır.bu ay yine oluyor bende çözüm buldum.baş dönmesine tansiyon diyorum.mide bulantısına açlık diyorum hepsine bir sebep buldm kafam rahatladı sonunda
:) pek heyecanli oldugum soylenemez. gecen ay butun heyecanimi attim heralde. biraz daha bekleyecem cnm. pazar gunu falan test yaparim belki.
Canım benimde böyle oldu bu ay ama sadece gecikme olmadı
Sen de gecikme var kramp şeklindeyse ağrı yoğunsa test yaptır Allah korusun dış gebelikde de böyle olabiliyor ama psikolojik hissettiğin değilse belirti
Ay biz çatlarız ama tek umudumuz sen kaldın:)
superr.. bende onu yapmaya calisiyorum. birseylere anlam yuklemeyince kafan rahat oluyor hem.
Aynen canım ben de belirti aramıcam insanın psikolojisi bozuluyor zaten ya hamileysem düşüncesi yetiyor doğa bile gebe olduğunu öğrenmeden önceki şeylerden sorumlu değilsin diyor biz kendimize eziyet ediyoruz
ya kafamız bi dünya zaten bide adeti bekliyoruz ne çektik beeeeeeeee
kesinlikle umarım hamileyizdir
ya kafamız bi dünya zaten bide adeti bekliyoruz ne çektik beeeeeeeee
butun cileler biz kadinlar icin zaten.erkekler sadece sonuca odaklaniyor. biz giris ve gelisme bolumunden bir turlu kendimizi alamiyoruz. kurcalamadigimiz konu kalmiyor. bosuna dememisler kadinlarin elinden birsey kurtulmaz diye:)
Senin durumun neydi canım
canım 15 aylık evliyim 15 aydırda istiyoruz.çikolata kistim var benim.mart ayında ameliyat oldum.eylülde 1 kez aşılama oldum.bu ayda olmazsa tüp bebeğe başlicaz.senin durumun ne canım ?
Hayırlısı olsun hakkında Allah gönlüne göre versin
Benim daha yeni 3. Deneme bitti 4. Döneme gireceğiz ve iyiki olmamış makatta bişey gördüm araştırdım genital siğil diyor gebelikte riskliymiş, ilacı var kullanınca geçiyor ondan sınra inşallah olur
allah allah ilk defa duydum ya.rabbim acil şifalar versin geçsinde hamiş ol sende :)))
her iş de hayır var, yumurtalıklarım çok iyi çalışıyordu nisan daki hormon testimin de hepsi düzgün neden olmuyo ki diye düşünürken şimdi iyiki olmamış diyorum
sen nerdeydin dr un iyi mi
Hayırlısı olsun hakkında Allah gönlüne göre versin
Benim daha yeni 3. Deneme bitti 4. Döneme gireceğiz ve iyiki olmamış makatta bişey gördüm araştırdım genital siğil diyor gebelikte riskliymiş, ilacı var kullanınca geçiyor ondan sınra inşallah olur
Kızlar dediğim gibi 3 aydır bi tuhaflık var bende hiç ağrım olmazdı, şimdi dr dan geldim sağ da kist çıktı, ilk defa geliyor başıma tuhaf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?