- Konu Sahibi yeterkiiste
-
gunaydin kizlar nasilsiniz??
sağol canım sen nasılsın
iyiyim cnm sagol. yalniz sende bugin doktora gittiginde bi test yaptir bence. normalde adet doneminde bas donmesi olur mu sende?
:)) ben şaştım zaten ya kendime, benim sadece tatlı krizim, duygusallık, karın şişkinliği başkada bişey bilmezdim , şimdi(
kasıklarım ağrıyo 2 dir öncesinde başladı bir de, göğüslerimin içinde yara var gibi bi ağrı oluyor, mide bulantısı ... hep bişey çıkıyor şimdi de sanki başım dönüyor gibi
kızlar ben 26sında regl olmam gerekirken hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı fakat sağ kasığımda sürekli ağrı var ve arada bir mide bulantım oluyor başkada belirtim yok 31 yaşımda 3 aylık evliyim ben hamiş değilsem bu nedir yardım edin
mrb cnm. 4 gunluk bi gecikmen var. idrar testinin dogrulugu oldugu kadar yanlis cikarma payinida goz onune alirsak, biraz daha bekleyip (4-5 gun) sonrasinda kan testi yaptirmanizi oneririm.
teşekkür ederim cevap verdiğin için ayşenur umarım hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Aysenur,heycanlimisin?yarin test yap,cok merak ediyorum,insallah sen hamilesindir.
amin..Allah hakkinda hayirlisini versin cnm. bizede haber verirsin:)
zaten kasım 5inde tekrar test yapcam tabi regl olmazsam umarım olmamdabebişim olur hemen buraya yzcam canım sizlerle paylaşmak isterim
ins cnm. korunmayi bu ay mi biraktiniz?
hiç korunmadıkki canım ben zaten yaşımdan dolayı bebek istediğim için korunmayı düşünmedim hiç ,geçen ay soğan suyu içmiştim acaba ondanmı gecikti ama mide bulantım ve şişkinliğim var artı kasığım hep ağrıyor:26:
hadi bakalim ins. bu ay muradina erirsin cnm.
çok garip iki gün öncesine kadar regl olmamak istiodum madem kimyasal gebelik yaşıyorum şimdide biran önce adet göreyim bari yeniden umutlarım başlasın diyorum rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah
sartlara gore isteklerde degisiyor iste cnm.. neyse hemen reglin gelirde gelecek ayin hazirligina baslarsiniz:) hem bak hamile kalabildiginide gormus oldun.guzel yonunden bakmak lazim dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?