Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

seni cok iyi anlıyorum yawrum bende 5 haftalıkken gittim doktora kese gözüküyo suan 6haftalıgım önümüzdeki hafta gitcez esimle kalp atışlarını duymaya bakalım artık kesin aglarım ben duydugum zaman

canım çok güzel bi duygu önümüzdeki hafta duyarsın sende kalp sesini insan çok duygulanıyo ben yeni yeni hissediyorum hamile olduğumu en önemlisi eşim iyice idrak etmeye başladı durumu doktora sorular falan sordu ne biliyim güzel duygular ALLAH isteyen herkese nasip etsin:)

Kizlar totem yapiyorum, 31 aralik dogumgunum belki mujde veririm o gune kadar hamile kalirsam, bi de bisi sorcam, baya yogun kahverengi kan gibi bisi gelior, adetin 1. Gunu sayilir mi, kirmiziya donmedi ama, hala az,

Kizlar totem yapiyorum, 31 aralik dogumgunum belki mujde veririm o gune kadar hamile kalirsam, bi de bisi sorcam, baya yogun kahverengi kan gibi bisi gelior, adetin 1. Gunu sayilir mi, kirmiziya donmedi ama, hala az,

Benim gece öle kahverengi bi iki damla sabaha kdr gelmedi sabah gelmişti.

amin canım amin bakalım haftaya gitcez bide sey sorcam sana sen yapmıssın bebegin kac haftalık oldugu o haftadaki gelişimleri neler senin yazının altında cıkıyo ben onu nasıl yapıcam yalnız suan tahmini dogum yapıcagım ayı bilmiyorum doktora sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…