Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Olsun cnm önemli değil ben unuttum ikinci kez sorduğunu

Cnm o diger arkadas bensem benim bebis yok ugrasiyoruz iste olsun diye bu ay 3. Denememizdi olmadi migren atagim tuttu ilac kullanabilmek icin kan tahlili verdim yokmus hayirlisi olsun umutlar araliga kaldi

Evet sana sormak istemiştim Bende de migren var 13yıldır şu an akupunktur tedavisi görüyorum biraz ışe yaradı. Şu an ağrım var hatta ama çok şiddetli değil. Raporlu ilacimi kullanmıyorum artık. Gebelikte kullanılan hafif bir ağrı kesici alıyorum. Geçmiş olsun sana da canım

Sagol cnm bende gebelik dusunduum icin biraktim ilaclari minoset de gecirmiyo agriyi cekiyorum bakalim artik

Canım sperm 72 saat canlı kalabiliyor

Aralık da kapılar aralanır inşallah kızlar
Allahım sen ayşenura, ozaya, ezoya,daisty e , leylime de melek gönder aminnnn
Ezberimde hatırladığım isimler kızlar birilerini unutmuş olabilirim

ayyy ailelere söyledigin zaman tepkilerini söle merak ederim bnm annem havalara uctu ilk torun tabi kardesim aglamaya baslamdı babam dondu kaldı falan muthiş bişey yaa:)

bugün miniğimin kalbine baktı doktor amcası ve canlanmış dedi insanın inanası gelmiyo geçen hafta sadece kese vardı şimdi yaşayan bi canlı RABBİM çok büyük şükürler olsun

seni cok iyi anlıyorum yawrum bende 5 haftalıkken gittim doktora kese gözüküyo suan 6haftalıgım önümüzdeki hafta gitcez esimle kalp atışlarını duymaya bakalım artık kesin aglarım ben duydugum zaman

ayyy ailelere söyledigin zaman tepkilerini söle merak ederim bnm annem havalara uctu ilk torun tabi kardesim aglamaya baslamdı babam dondu kaldı falan muthiş bişey yaa:)

Pesss bende tepkileri söylemek için sana yazmaya açtım sen yazmışsın
Ablamın 2 tane var o yeğen duygusunu ilk tadıcak şokta mutluluktan annemde ., babamı görmedim henüz tuhaf geliyo onla karşılaşmak:)) kaynanamdayım şimdi akşama hazırlık yapıyo ziyafet:)) bu arada tel yoğun dutan arıyo :)))

hahayytt ne güzel tatlı telaş:) bnde babamın yüzüne bi kaç gün utangaçlıkla baktım hatta bakamadım ne bilim ayıp degiil sonucta kocan belli ama insana tuhaf geliyo ya:)telefonlar susmaz bi müddet

kızlar merhaba güzel haftasonları..dün yazmıstım ama sadece ezo vardı belkı okumussunzdr..
yeterkiiste hamıssın sanırım hayırlı ugurlu olsun veles sanada Rabbim isteyen herkese versin
takmamaya calışıyorm ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…