Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Merhaba arkadaşlar bizde 1.5aydır istiyoruz geçen ay olmadı. Bu ay yumurtlama günüm 21kasımdı 16 18 20. Bugunler de ilişki oldu 21 kasımda ilişki olmadı ama ihtimal var mi bende sürekli kendimi dinler oldum bugün kasıklarım ağrıyor birde ateşim var gibi yumurtlama günüm bugün olabilir mi

Bilemiyorum cnm oladabilir günün geçince test yap stres yapma daha çok erken üzülmene bizim1 yıldır olmuyor

Bilemiyorum cnm oladabilir günün geçince test yap stres yapma daha çok erken üzülmene bizim1 yıldır olmuyor

Ben burada uzun süredir çocuğu olmayanları gördükçe stres oluyorum aslında ben hala pek düşünmüyordum çocuk ama eşim çok istedi. Sonra bende heveslendim. 1.5 yıllık evliyiz bu arada. İlişki sayısı var mi yumurtlama dün gorunuyordu bugün de ilişki olmalı mi acaba

Slm cnm bugunde iliskide bulunundun yumurtlamissin hemen belli olmaz sakin ol belirtilere takilma

Denemekten ne zarar gelir ki biz 4 aylık evliydik bebek istemeye başladığımızda ama strestenmidir anlamadım olmadı 1yıldır:44:

Son düzenleme:

Slm cnm bugunde iliskide bulunundun yumurtlamissin hemen belli olmaz sakin ol belirtilere takilma

Teşekkürler cevap için. Acayip kendimi dinliyorum ya engel olamıyorum geçen ay bulantım bile oldu kustum

Denemekten ne zarar gelir ki biz 4 aylık evliydik bebek istemeye başladığımızda ama strestenmidir anlamadım olmadı 1yıldır:44:
Allah sağlıklı hayırlı evlat versin herkese canım inşallah bu aymüjde verirsin. Muminın mumine duası geçermiş dua ettim sana

Anlıyorum çünkü bendede oldu psikolojik hep

SanıRım bende denge sorunu var kulakla ilgili vertıgo o yüzden oldu o belirtiler.birde migren var nasıl olacak bilmiyorum. Senin var mi bebis

Teşekkürler cevap için. Acayip kendimi dinliyorum ya engel olamıyorum geçen ay bulantım bile oldu kustum

Kafani baska seylerle dağıtmaya çalis cnm Allah zamanini biliyo ne zaman geleceğini bebislerimizin kenfimizi yipratmaktan badka bisi degil bu

Kafani baska seylerle dağıtmaya çalis cnm Allah zamanini biliyo ne zaman geleceğini bebislerimizin kenfimizi yipratmaktan badka bisi degil bu
Evet öyle allahim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yok cnm onun kırmızılar gelmeye başladı malesef gözüktü oda dr.a

Kizlar sadece bi damla k.rengi bisi geldidevami yok hala , ay catlicam daha ekimde basladik zaten hemeen doguramam hayirlivakitte gelsin yeter ki, hap bitene kadar gelmezse bide , bakalim yeterkiiste senin dedidgin gibi bisi olur mu gorucez

Aynen kendimizi yıpratıyoruz stresten olmuyor.

Kizlar sadece bi damla k.rengi bisi geldidevami yok hala , ay catlicam daha ekimde basladik zaten hemeen doguramam hayirlivakitte gelsin yeter ki, hap bitene kadar gelmezse bide , bakalim yeterkiiste senin dedidgin gibi bisi olur mu gorucez
O leke adet gununden ne kadar gün önce geldi canım

Ezo canım senin bebıs olmadığını öğrendim yanlış alıntı yapmışım diğer arkadasa da sormak istemiştim kusura bakma iki kere sormuş gibi oldu

Cnm o diger arkadas bensem benim bebis yok ugrasiyoruz iste olsun diye bu ay 3. Denememizdi olmadi migren atagim tuttu ilac kullanabilmek icin kan tahlili verdim yokmus hayirlisi olsun umutlar araliga kaldi

Kız bırak içme hapda getirmiyosa var bişey düşük bile yaptırıyormuş bırak hapı içme.

Cnm o diger arkadas bensem benim bebis yok ugrasiyoruz iste olsun diye bu ay 3. Denememizdi olmadi migren atagim tuttu ilac kullanabilmek icin kan tahlili verdim yokmus hayirlisi olsun umutlar araliga kaldi

Evet aralığa artık benim çıkmam lazım iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…