canım allah razı olsun . Bende telden ara ara bakıyorum burası bağımlılık yapıyor :)) valla aksam bakalım denemeye caliscam insl ikna olur bugün ku ovulasyon testimde pozitif gibi değerlendireyim diyorum . Benim eşimde de sorun vardı ama tedavi oldu birde bitkisel kur uyguladım 9 m dan 60 milyona çıktı morfolojimizde düzeldi simdi tek sorun bende pko var kendime de kur yaptım birde takip ediyorum bu ay bakalım hayırlısı :))
canım ben 10 ml almıştım yeterince gözüme buyuk geldi :)))) eğer sen bununla yaparım diyorsan dene ama zor olur bence
ben beceremedim derine kadar sokmayı
siz başarırsınız inşallah
benim koca bebek çalışması diye yapa yapa o iş diyince kaçıyo benden resmen
normalde kadınlar başım ağrır der,bizde benim koca başım ağrıyo çok hastayım canım deyip duruyo
yok anam ortası yok..
imalat hatası bunlar
batan geminin malları bize mi denk gelmiş nedir
Canım ben şırınga ile yaparım hatta aldım da eczaneden şırınga benim koca dışarı şey yapamio :))))))) neymiş psikolojisi bozuluyor musssssssssss yicem onun pskikolojisinj benden dayak yicek o olacak :)))
Kızlar siringadan sonra bir de tampon taksak hiç çıkmasa nasıl olur ki :))) fikri olan varmi
yok canım benim adam tırstı dün yapamadık malesefffaman ya adamların nazını çekiyoruz resmen bazen kendimi azgın tekeler gibi hissediyorum adamı zorlayınca batan geminin mallarından biriside benim kociş olsa gerek
ooo canım harika olur hepsi hooppp diye içerde
Canım ben 10 ml almıştım yeterince gözüme buyuk geldi :)))) eğer sen bununla yaparım diyorsan dene ama zor olur bence
gönlüne göre olur umarım bu resimdeki korkunç duruyor benim dedim çok rahat birşey şurup şırıngası resmini bulusam koyacam buraya
işte buldum bak bu işte ignesiz şurup şırıngasıEki Görüntüle 666146
yok canım benim adam tırstı dün yapamadık malesefffaman ya adamların nazını çekiyoruz resmen bazen kendimi azgın tekeler gibi hissediyorum adamı zorlayınca batan geminin mallarından biriside benim kociş olsa gerek
ooo canım harika olur hepsi hooppp diye içerde
Preseed ıgnesıyle denedım ınsallah tutar.ılıskıden once 3 elham 3 ayetel kursı okuyorum ınsallah faydası olur.rabbım kımseyı evlat atesıyle yakmasın ınsallah
Preseed ıgnesıyle denedım ınsallah tutar.ılıskıden once 3 elham 3 ayetel kursı okuyorum ınsallah faydası olur.rabbım kımseyı evlat atesıyle yakmasın ınsallah
tatlım bılmıyorum yapabılırmıyım acaba ya benım esımın spermlerınde sorun var asılama yada tup bebek denemeız gerekıyror. bunuda yapabılırmıyım bilmiyorum ama ınce olsaydı ıyı olurdu netten arastırdım bunu buldum sadece:)
bende denedim geçen ay
ama benim eşim tuttu şırıngayı sıktı içime
ama nedense benim hepsi girmedi ya içime..
belli bir süre ayakları yukarıda tuttum..
ama indirince spermlerin hepsi döküldü ya
zati o ay tutmadı da adet oldum
Google bende BAKTIM kesınlıkle onunla DENICEM bu ay hem uzun hem once süper fıkır TESEKURLER
arkadasım şırıngayı sokabildiğin kadar ileriye sokuyosun ben sonuna kadar soktum ve hiç akmadı 30 dakk.. popom havada yattım ....
bazıları hasar görüyordur tabiki ama zaten onlarda yumurtaya ulasamazlarki saglam olupta hareketi az olan sipermler ulasamıyor onlar hiç gidemezler..
rabbim ne zormus yaaa yapmıycam sey yok u ugurda
ben bu ay ara verdim ama adetimden hemen sonra baslıycam ve su ovulasyon testlerinden de alıp garantiliycem işimi mevlamda nasip ederse olur artık
Canım telefondan girince eklenen fotografların hepsini göremiyorum ama google dan baktım mantıklı :)))
işte ben bunu kullandım tesadüfen öylesine denedim gerçi tutacagı varmış faydası olur diye koydum resmini istersen bir dene ama sperm sorunu varsa işe yararmı bilmiyorum dedigim gibi benimkisi hem meraktı hem yapısal sorundan kaynaklı bir çözüm üretmekti uydur buydur oda tuttu:)
ben çıkıyorum birşey sormak isteyen varsa cevap vereyim bugün gene girerim bir ara var mı birşey soran
işte buldum bak bu işte ignesiz şurup şırıngasıEki Görüntüle 666146
Offf benimki yine 10 ml ilk almış gelmiş !!! Sınır oldum ya . Yarın çıkıp kendim bakayım senin söylediğine bakalım( bu aksam bu aldığı ile denemeye çalışacağım :)))
tam aradıgım gıbı bu pazartesı bende bundan alayım ya denemekte fayda var
Offf benimki yine 10 ml ilk almış gelmiş !!! Sınır oldum ya . Yarın çıkıp kendim bakayım senin söylediğine bakalım( bu aksam bu aldığı ile denemeye çalışacağım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?