belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

işte buldum bak bu işte ignesiz şurup şırıngası

yok canım benim adam tırstı dün yapamadık malesefffaman ya adamların nazını çekiyoruz resmenbazen kendimi azgın tekeler gibi hissediyorum adamı zorlayıncabatan geminin mallarından biriside benim kociş olsa gerek

Canım ben şırınga ile yaparım hatta aldım da eczaneden şırınga benim koca dışarı şey yapamio :))))))) neymiş psikolojisi bozuluyor musssssssssss yicem onun pskikolojisinj benden dayak yicek o olacak :)))

Kızlar siringadan sonra bir de tampon taksak hiç çıkmasa nasıl olur ki :))) fikri olan varmi

ooo canım harika olur hepsi hooppp diye içerde

hooppp içerde :) :)::)

Preseed ıgnesıyle denedım ınsallah tutar.ılıskıden once 3 elham 3 ayetel kursı okuyorum ınsallah faydası olur.rabbım kımseyı evlat atesıyle yakmasın ınsallah

Canım ben 10 ml almıştım yeterince gözüme buyuk geldi :)))) eğer sen bununla yaparım diyorsan dene ama zor olur bence

tatlım bılmıyorum yapabılırmıyım acaba ya benım esımın spermlerınde sorun var asılama yada tup bebek denemeız gerekıyror. bunuda yapabılırmıyım bilmiyorum ama ınce olsaydı ıyı olurdu netten arastırdım bunu buldum sadece:)[/QUOTE]

Canım dene yapamazsan KUCUK alırsın :))) ısımız ne zor yarabbim :)))

gönlüne göre olur umarım bu resimdeki korkunç duruyor benim dedim çok rahat birşey şurup şırıngası resmini bulusam koyacam buraya

işte buldum bak bu işte ignesiz şurup şırıngasıEki Görüntüle 666146

Canım telefondan girince eklenen fotografların hepsini göremiyorum ama google dan baktım mantıklı :)))

Ya ben dışarı çıkarsam alacam tampon bakalım :)))

Preseed ıgnesıyle denedım ınsallah tutar.ılıskıden once 3 elham 3 ayetel kursı okuyorum ınsallah faydası olur.rabbım kımseyı evlat atesıyle yakmasın ınsallah

Âmin canım âmin . İnsl tutunur sana bebesin sımsıkı

Canım telefondan girince eklenen fotografların hepsini göremiyorum ama google dan baktım mantıklı :)))

işte ben bunu kullandım tesadüfen öylesine denedim gerçi tutacagı varmış faydası olur diye koydum resmini istersen bir dene ama sperm sorunu varsa işe yararmı bilmiyorum dedigim gibi benimkisi hem meraktı hem yapısal sorundan kaynaklı bir çözüm üretmekti uydur buydur oda tuttu:)

Canım dene yapamazsan KUCUK alırsın :))) ısımız ne zor yarabbim :)))

Ya ben dışarı çıkarsam alacam tampon bakalım :)))

Âmin canım âmin . İnsl tutunur sana bebesin sımsıkı[/QUOTE]

işte ben bunu kullandım tesadüfen öylesine denedim gerçi tutacagı varmış faydası olur diye koydum resmini istersen bir dene ama sperm sorunu varsa işe yararmı bilmiyorum dedigim gibi benimkisi hem meraktı hem yapısal sorundan kaynaklı bir çözüm üretmekti uydur buydur oda tuttu:)

ben çıkıyorum birşey sormak isteyen varsa cevap vereyim bugün gene girerim bir ara var mı birşey soran

Google bende BAKTIM kesınlıkle onunla DENICEM bu ay hem uzun hem once süper fıkır TESEKURLER

arkadasım şırıngayı sokabildiğin kadar ileriye sokuyosun ben sonuna kadar soktum ve hiç akmadı 30 dakk.. popom havada yattım ....

bazıları hasar görüyordur tabiki ama zaten onlarda yumurtaya ulasamazlarki saglam olupta hareketi az olan sipermler ulasamıyor onlar hiç gidemezler..

rabbim ne zormus yaaa yapmıycam sey yok u ugurda

ben bu ay ara verdim ama adetimden hemen sonra baslıycam ve su ovulasyon testlerinden de alıp garantiliycem işimi mevlamda nasip ederse olur artık

sabırla devam edin allah gönlünüze göre versin inşallah

ben çıkıyorum birşey sormak isteyen varsa cevap vereyim bugün gene girerim bir ara var mı birşey soran

Offf benimki yine 10 ml ilk almış gelmiş !!! Sınır oldum ya . Yarın çıkıp kendim bakayım senin söylediğine bakalım ( bu aksam bu aldığı ile denemeye çalışacağım :)))

Offf benimki yine 10 ml ilk almış gelmiş !!! Sınır oldum ya . Yarın çıkıp kendim bakayım senin söylediğine bakalım ( bu aksam bu aldığı ile denemeye çalışacağım :)))

sen elindekiyle idare et bugünlük yardımcı olmak istiyorum sna hadi bakim:)

senin eşinin sperm sayısında mı sorun var yani normal yoldan neden hamile kalamıyorsun sorun ne?

[Canım dene yapamazsan KUCUK alırsın :))) ısımız ne zor yarabbim :)))

hemde nasıl zor olan bize oluyor birde eşimi zorluyorum ama benim yerime o nazlanıyor . o kadar macun nereye gıdıyor anlamıyorum devamlı yorgun benım esımyası 39 ondanmıdır acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…