belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynennnnnn performans sıfır :)))) bu ne ya . Benimki diyor bana baskı yapma psikolojim bozuluyor diyor . Offfff dünden önceki aksam adamı itekleyerek uyandırdım ama yok yani o da zorla . Bu aksam accik kendime bakayım belki kendiliğinden sirnasir . Dedim ben ona yumurtlama dönemim bitti diye belki inanır hemen o zaman veririm eline pet bardağı :)))))) ay aksama cok isim var insl mizmizlik yapmaz
valla baştan sona okudum hem çok eğlendim hem çok öğrendim.bu ay ben de deniycem.ama lütfen deneyenler sonuç ne olursa paylaşsın.sonuçları merak ediyorum.
Canım deneyip hamile kalan arkadasımız cok burada ve mantıklı geliyor bana denemekten bir şey çıkmaz .... :)))) biraz tuhaf oluyor yaparken ama her şey bebis icin :))

bacım senin işin zormuş ya performansı arttırmak şart :)

arkadaşım istersen sende benim dedigim şırıngayı dene birşey kaybetmezsin biraz gıcık iş biliyorum ama denemekte fayda var

arkadaşım istersen sende benim dedigim şırıngayı dene birşey kaybetmezsin biraz gıcık iş biliyorum ama denemekte fayda var

Canım ben şırınga ile yaparım hatta aldım da eczaneden şırınga benim koca dışarı şey yapamio :))))))) neymiş psikolojisi bozuluyor musssssssssss yicem onun pskikolojisinj benden dayak yicek o olacak :)))

Kızlar siringadan sonra bir de tampon taksak hiç çıkmasa nasıl olur ki :))) fikri olan varmi

Canım ben şırınga ile yaparım hatta aldım da eczaneden şırınga benim koca dışarı şey yapamio :))))))) neymiş psikolojisi bozuluyor musssssssssss yicem onun pskikolojisinj benden dayak yicek o olacak :)))

ozman siz normal yoldan denerken tam gelecekken bardaga alacaksınız başka çare yok:)

Aksam deneyecem :))))))) ama su bardağa alma benim
İcin cok zor esim hiç orali olmuyor

aslında adamda haklı biraz mantıksız duruyor ama yapcak birşey yok denemek gerek ben dün bir arkadaşıma söylemiştim ben tesadüf denedim tuttu diye :) benim destek almam şartttı normal yoldan hamilelik zordu benim için çünkü bu şırıngayı denedim oldu bitti :) sen ikna edemiyorsan norml şekilde ugrasmaya devam:)

kızlar bu 50 lik enjektör nasıl :)
bence daha ılerı gıttıgı ıcın yumurtalara daha yakın yere bırakabılırız spermlerı belkı daha yuksek olur tutma şansı ne dersınız?

Son düzenleme:

yardım edebilecegim birşey var mı birazcık dışarı çıkacagımda kuaföre varsa birazcık daha durabilirim akşam da girecegim zaten

Canım Allah razı olsun . Bende telden ara ara bakıyorum burası bağımlılık yapıyor :)) valla aksam bakalım denemeye caliscam insl ikna olur bugün ku ovulasyon testimde pozitif gibi değerlendireyim diyorum . Benim eşimde de sorun vardı ama tedavi oldu birde bitkisel kur uyguladım 9 m dan 60 milyona çıktı morfolojimizde düzeldi simdi tek sorun bende pko var kendime de kur yaptım birde takip ediyorum bu ay bakalım hayırlısı :))

Canım ben 10 ml almıştım yeterince gözüme buyuk geldi :)))) eğer sen bununla yaparım diyorsan dene ama zor olur bence

Canım ben 10 ml almıştım yeterince gözüme buyuk geldi :)))) eğer sen bununla yaparım diyorsan dene ama zor olur bence[/QUOTE]

tatlım bılmıyorum yapabılırmıyım acaba ya benım esımın spermlerınde sorun var asılama yada tup bebek denemeız gerekıyror. bunuda yapabılırmıyım bilmiyorum ama ınce olsaydı ıyı olurdu netten arastırdım bunu buldum sadece:)

gönlüne göre olur umarım bu resimdeki korkunç duruyor benim dedim çok rahat birşey şurup şırıngası resmini bulusam koyacam buraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…