belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

arkadaşım hani şurupların içinde çıkan şırıngalar var birde ondan dene istersen ben onla yapmıştım ilk sefer tuttu ben günde 2 şırınga yapıyordum ilk ay tamam:)

arkadaşım hani şurupların içinde çıkan şırıngalar var birde ondan dene istersen ben onla yapmıştım ilk sefer tuttu ben günde 2 şırınga yapıyordum ilk ay tamam:)

günde 2 şırınga mı
ne enerji varmış sizde anam
benim koca 2 günde birde yapınca bile perte çıkıyo
günde 2 kez yapsa elimde can verir heral
bu arada o şırınga nasıl oluyo..
hiç denk gelmedim ya:26::26:

şimdi utandım cidden çok mu günde 2 şırınga banada normal geliyordu bahsettigim şırınga ignesi yok hani toz suruplar varya onlardan çıkıyor bende tesadüf denedim kendimle dalga geçe gece günde 2 kez yaptım ciddi ciddi işe yarıyormuş:)

ayy şimdi gidip eczaneye toz şuruplarda çıkan şırıngayı verin mi diyecem

tabi öyle denmez:) ben bir şurup almıştım ismini hatırlarsam yazarım ben bilinçli almadım zaten açtım içinde çıktı kutunun ben zaten bu şırıngayı bilmiyordum bir deniyim dedim çünkü zaten eşimde fizyolojik biraz sorun var ondan dolayı zaten yardım şarttı bir baktım iş tamam :)

o ilacın isimin hemen bulup bana haber et canım..
bugün yarın yumurtlama günüm
geçmeden deniyeyimm

elinde herhangi bir şırınga varsa sana tavsiyem mümkün oldugu kadar derine boşaltman doktor demişti ne kadar çok sperm içerde olursa okadar artar şansın yani biraz düinizi sıkmanızda fayda var bol şırıngalamak gerek galiba gerçi demesi kolay umarım gönlüne göre olur:)

o ilacın isimin hemen bulup bana haber et canım..
bugün yarın yumurtlama günüm
geçmeden deniyeyimm

KESTINE 1 MG/ML SURUP ilaç bu ama aman ha ilacı kullanma şırıngası için alacaksın sadece bu ilacın tablet olanlarıda var şurup olan da var sen çocuk için de şurup al 6 tl falan

KESTINE 1 MG/ML SURUP ilaç bu ama aman ha ilacı kullanma şırıngası için alacaksın sadece bu ilacın tablet olanlarıda var şurup olan da var sen çocuk için de şurup al 6 tl falan

tamam yarın nöbetçi eczane bulup alayım inş
tşklerr..dua et bana da

tamam yarın nöbetçi eczane bulup alayım inş
tşklerr..dua et bana da

benim eve geçmem gerek yarın tüm gün nette olacagım sordugun soru aklımda merak etme özel mesaj hakkım yok sen nasıl cevaplamamı istersen ordan yazayım pek netten anlamam da birşey diyor musun geç kaldım eve de:)

yaaa canım iyice nasıl sokacağız ki aman yaaaaaaaa:18:

hehehe aynen canım benim eşimde 2 günde bir perte çıkıyor adamher gün yapalım desem stresten o işi yapmayı bırakırda mazallah 2 günde bir yaptığımdanda olurum

canım yazılanları okuyodum koptumsana alalhta seni güldürsün canım macun yedir eşine kimi az yapmaktan dertli benimkide çok ya bunların ortası yokmu

ben beceremedim derine kadar sokmayı
siz başarırsınız inşallah
benim koca bebek çalışması diye yapa yapa o iş diyince kaçıyo benden resmen
normalde kadınlar başım ağrır der,bizde benim koca başım ağrıyo çok hastayım canım deyip duruyo

canım yazılanları okuyodum koptumsana alalhta seni güldürsün canım macun yedir eşine kimi az yapmaktan dertli benimkide çok ya bunların ortası yokmu

yok anam ortası yok..
imalat hatası bunlar
batan geminin malları bize mi denk gelmiş nedir

öyle valla canım sen bu yöntemi denedinmi ya bende bu ay deneyim dyom

valla baştan sona okudum hem çok eğlendim hem çok öğrendim.bu ay ben de deniycem.ama lütfen deneyenler sonuç ne olursa paylaşsın.sonuçları merak ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…