belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bgun kadın doğum randevum vardı orayada gtmedim özel hormon yüksek gebelik var dedi devlet bekle az daha netleşsin ne bu acele dedi :) idrar testinde biri bozuk çıktı diğeri ikincisi silik çıktı vaji konusu yüzünden eşimle tartismaliyim gtmicem hastaneye de dokuz aylık olana kadar dedim :)

yok canım öyle düşünme hamileysen folik asite falan başlıcaksın geç kalma bunlar için sen bence git testini yaptır.

Öle yani kızlar ailevi sorunlardan dolayı aksattim belgelerimle gelirim karşıniza DIE düşündüm :))))) hemde emin olmak istedim o yüzden yazmadim sorunları halledin ve yazicam

Ama geç yumurtladigim için geç döllenme olurmus o yüzden net bilgi alamıyorum en kısa sürede hepimizi aydınlatacağım

@gulsahgelin001 moraller nasıl canım? arada yaz buraya kafanı dağıtırsın. bak bu yöntemi deneyip ilk ay hamile kalamayan var burda bir kişi yazmıştı ikinci ay denememizde hamile kaldım demişti. istersen bu ayda dene yine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…