- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
kız evde test yapsaydın bari kaç gün geçti hamileysen ona göre davranırsın sende. ne sabır varmış sendedeYok unutur miyim eşimle tartıştık daha da gtmedim hastaneye inatlastim bekliyorum öle 1 1melegimolsun
yok canım öyle düşünme hamileysen folik asite falan başlıcaksın geç kalma bunlar için sen bence git testini yaptır.Bgun kadın doğum randevum vardı orayada gtmedim özel hormon yüksek gebelik var dedi devlet bekle az daha netleşsin ne bu acele dedi :) idrar testinde biri bozuk çıktı diğeri ikincisi silik çıktı vaji konusu yüzünden eşimle tartismaliyim gtmicem hastaneye de dokuz aylık olana kadar dedim :)
Bide kan uyuşmazlığı varyok canım öyle düşünme hamileysen folik asite falan başlıcaksın geç kalma bunlar için sen bence git testini yaptır.
kan uyuşmazlığı hakkında bilgim yok ama tedavisi gereken birşeyse aksatma canım.Bide kan uyuşmazlığı var
Yaa bana at sonuclari okdr merak ediyoumki tuttumu ikide bi girip bakir yazdinmi diye. Sonuclari atarmisin bakim:)Özelden test sonuçlarını atım istersen bı fikir verirsin :)
Yüzde 80 evt CNm tuttu ins bsi olmamistrda.... Bgun tekrar test yapcam sonrada kontrole gtcem değişik bı ağrı var kasıklarda nolur nolmaz varşada yoksa da
Sen nasil yaptin canim siringayi tam icerj alabildinmi birde yumurtlama gununde mi yaptinda olmadi?
canım sende adet oldun mu? umutluydum sendenEvet hemde benim adet 18 gün gecikti yine de çıkmadı
hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsınızAdet oldum 3 gün erken geldi
İiff canım zaten öyle diye diye 2.5 yılı devirdik bakalım hayırlısıhayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?