Bende katiliyorum sana canim ayni sey degil mi ne farki varKonulara bakınırken ilgimi çekti ve okudum. Bu yöntemle hapishanedeki kocasından gebe kalanı okumuştum. Ama bana nedense pek mantıklı gelmedi. Eş zaten yeterince derine boşaltıyor spermleri tek yapmak gereken kalçayı yukarda tutup mümkün olduğunca içerde sperm tutabilmek. Sperrm denilen şey o kadar hızlı ki. Anında kanaldaki yumurtayı bulup dölleyebiliyor zaten. Senin enjektörle ileri püskürtmene gerek yok gibi. Seninki tesadüf olmuş olabilir. Sonuçta ha enjektör ha penis. Aynı görevi görüyor.
Hadiyaaa sen umuttun bana olcak sandim valla1 1melegimolsunSardunyayaa Vintageseven kızlar tutunamamis ....çok moralim bozuk yazamadım bgun doktora sordum bu yöntemden midir böle yaptum ben diye onla alakası yok spermler zarar görmez dedi istersen asilamaya yonlendirelim dedi çıktım geldim
canım çok üzüldüm. kafaya takmamak elde değilki. sabah gözümüzü açar açmaz onu düşünüyoruz siteye girip yazıları okumaya başlıyoruz. regli oldun mu peki canım? inşallah önümüzdeki ay olur. pes etmicez elbet Rabbimin yazdığı tarih vardır.1 1melegimolsunSardunyayaa Vintageseven kızlar tutunamamis ....çok moralim bozuk yazamadım bgun doktora sordum bu yöntemden midir böle yaptum ben diye onla alakası yok spermler zarar görmez dedi istersen asilamaya yonlendirelim dedi çıktım geldim
inşallah olur canım. birisinin yazısını okumuştum diğer adetine kadar sürekli yapmış ve hamile kalmış. insanda bi süreden sonra bıkıyor ya ama bebiş için katlanıcaz artık.Hadiyaaa sen umuttun bana olcak sandim vallanedemekse tutunamamak . Demek zarar grmuyor spermler hic durnadan denicez ozmn. Ben suan yumurtlama gunlerindeyim ama normal bitincede deiycem adete kdr ya tutarmi bilmem ama olmazsa nblm bur ay uzun sure ya.
Bnde inanamıyorum çift çizgi çıkmıştı bide stresten tutmuyo olabilir dedi bide eşine de bakmamız lazım dediHadiyaaa sen umuttun bana olcak sandim vallanedemekse tutunamamak . Demek zarar grmuyor spermler hic durnadan denicez ozmn. Ben suan yumurtlama gunlerindeyim ama normal bitincede deiycem adete kdr ya tutarmi bilmem ama olmazsa nblm bur ay uzun sure ya.
Aynen bi saat akla gelmese ikinci saat elbet akla geliyor ilk ay ilk denememde olması ztn mucize olurdu :) MEVLAM in VArdr bildiği aynen olecanım çok üzüldüm. kafaya takmamak elde değilki. sabah gözümüzü açar açmaz onu düşünüyoruz siteye girip yazıları okumaya başlıyoruz. regli oldun mu peki canım? inşallah önümüzdeki ay olur. pes etmicez elbet Rabbimin yazdığı tarih vardır.
Evet çok uzun süre günler geçmek bilmiyorHadiyaaa sen umuttun bana olcak sandim vallanedemekse tutunamamak . Demek zarar grmuyor spermler hic durnadan denicez ozmn. Ben suan yumurtlama gunlerindeyim ama normal bitincede deiycem adete kdr ya tutarmi bilmem ama olmazsa nblm bur ay uzun sure ya.
bugün 2. kötü haber ya diğer sayfada arkadaşında olmamış. inşallah önümüzdeki ay sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur canlarım. dua edelim bol bolBnde inanamıyorum çift çizgi çıkmıştı bide stresten tutmuyo olabilir dedi bide eşine de bakmamız lazım dedi
Yani bebek için vajiyle mücadele eden insanlarız biz her yolu denerizi
inşallah olur canım. birisinin yazısını okumuştum diğer adetine kadar sürekli yapmış ve hamile kalmış. insanda bi süreden sonra bıkıyor ya ama bebiş için katlanıcaz artık.
Evet gördüm pempinin haberini de ayni durumdayızbugün 2. kötü haber ya diğer sayfada arkadaşında olmamış. inşallah önümüzdeki ay sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur canlarım. dua edelim bol bol
Vajinusmus sayfamizDiğer sayfa neresi canım
bende bu ay hiç umutlu değilim o yüzden hemen hasta olmaEvet çok uzun süre günler geçmek bilmiyor
niye reglin gecikmiş ki o zaman canım? alttan muayene yaptırdın mı?Yani bebek için vajiyle mücadele eden insanlarız biz her yolu denerizyaparız herşeyi inş . ..hı yok daha adette tık yok
vajinismus sayfası canım.ordada bi arkadaş yeni yenmişti döllenme olmamış regli olmuşDiğer sayfa neresi canım
hormon testi yaptırmışmıydın hiç canım? ben bu ay yaptırmayı düşünüyorum. regli olacağım zamana doktor randevusu aldım hormon testi yaptıracağım. birde kist varmı yokmu onada baktırmak lazımmış ondada alttan muayene oluyormuş. isterseniz kızlar onlarıda yaptırın.engel birşey varsa en azından tedaviye başlarsınız.Yaptiramadim tabiki de kalsın kalsın dedim
Hormon testi sürekli yaptiriyorm bi sorun çıkmadı hiç kist içinde alttan bakılmadı hiç bana ultrasonla bakildi kist var ama normal zararsız adet olunca dağılır dedi öle yanihormon testi yaptırmışmıydın hiç canım? ben bu ay yaptırmayı düşünüyorum. regli olacağım zamana doktor randevusu aldım hormon testi yaptıracağım. birde kist varmı yokmu onada baktırmak lazımmış ondada alttan muayene oluyormuş. isterseniz kızlar onlarıda yaptırın.engel birşey varsa en azından tedaviye başlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?