belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İiff canım zaten öyle diye diye 2.5 yılı devirdik bakalım hayırlısı
öylede canım napıcaz elimiz kolumuz bağlı Rabbim bilir. kaç yıllık evlisin? en zoruda bence çalışmayı yapıp beklemek :) adet olacaksak hemen olalım sonra çalışma yapalım. birde ayda 1-2 gün sadece hamile kalınabiliyor. ya bazı insanlar ilk gece hamile kalıyor anlamıyorum ben neden bizde olmuyor.

2.5 yıllık evliyim canım.daha ilk aydan beklemeye başladık biz :))) meğer ne zormuş hamile kalmak.valla bazen isyan edesim geliyor.tv de izliyorum tecavüzden hamile kalmış.bu yaa diyorum nasılda yumurtlama dönemine denk gelmiş.

aynen canım bende şaşırıyorum :) ben 5 yıllık evliyim daha 7-8 aydır bebek düşüncesine girdim ama vajinismustum onuda yeni yendim şimdide işte beklemedeyim. zorlu süreçler bunlar. Rabbim böyle sınıyormuş bizide. sende vajinismus falan yok değil mi?

Yok canım şükür öyle bi sorunum olmadı.sen 5 yıl hiç birlikte olmadın mı eşinle.

Yok canım şükür öyle bi sorunum olmadı.sen 5 yıl hiç birlikte olmadın mı eşinle.
tam birleşme olmadı canım. ama zaten vajinismus hastaların eşleri hep anlayışlı kişiler oluyor benimkide sağolsun çok anlayışlı. zaten birde erteleme hastalığı. bizde erteleye erteleye bu zamana geldik. şükür yine 5 yılda bitti 17 yıl olanları duydum.

Konulara bakınırken ilgimi çekti ve okudum. Bu yöntemle hapishanedeki kocasından gebe kalanı okumuştum. Ama bana nedense pek mantıklı gelmedi. Eş zaten yeterince derine boşaltıyor spermleri tek yapmak gereken kalçayı yukarda tutup mümkün olduğunca içerde sperm tutabilmek. Sperrm denilen şey o kadar hızlı ki. Anında kanaldaki yumurtayı bulup dölleyebiliyor zaten. Senin enjektörle ileri püskürtmene gerek yok gibi. Seninki tesadüf olmuş olabilir. Sonuçta ha enjektör ha penis. Aynı görevi görüyor.

Bu konuda konu sahibinin anlattığı yontemi deneyip sonuc alan var mi?

Hanımlar hepinize merhaba. Bugün hastanede yanımdaki kadınlardan biri, birkaç senedir çocuğu olmayan bir kadına, yumurtlama gününde bu yöntemi uygula, şansın artar diye anlatıyordu. Ben genelde hamilelik bölümünde takiliyordum ve boyle bir konu açıldığından haberim yoktu. Zaten bugüne kadar bu yöntemden de haberim yoktu. Hamilelik bölümü buraya taşınınca tesadüfen bu konuyu gördüm. Sanırım bu yöntem sandığınızdan da yaygın, bilinen bir yönteme dönüşmüş. Allah çocuk sahibi olmayı isteyen herkese nasip etsin.

Cok sevindim buna

Moralimi yüksek tutuyorum iki gündür Meryem suresi ve tilavet secdesi yapıyorum çok şükür diyorum

burdaki Meryem süresi için konu açan yerde gördüm yapılması gerekmiş bu secde

Hadi ya sıkma canını yine denersin demekki işe yarıyor bu yöntem canım​

Stresten uzak olmamız lazımmış kaygı stresden uzak ol akışına bırak dediler... Ben ne kaygısız ne stressiz yaşayamam :) ama bana iyi bı tatil şart kızlar sizde kendinizi rahat edebileceğiniz bisiler yapın kafa dagitin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…