belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor a sordun mu böyle bisi var olur mu tutar mı diye inşallah bu ay dene canım benim 2 rekâtta namaz kıl. Ve dileğini dua ni rabbime anlat işte rabbim ol derse olur herşey allahtan
dr a sormadim acikcasi. Rabbim ol derse olurinsallah. kimsenin kucagi bos kslmasin insallah.

Hadi ya bir kaç gün daha bekle bakalım bu aralar mevsim değişikliği yüzünden 2 3 gün geç geliyor ama inşallah gelmez senin bekle bakalım
Benim 5. Günüm bugün daha da yok ama bel ağırdı göğüs agrısı sızısı sivilcelenme ve damarlaşma var gögüsümde

Benim 5. Günüm bugün daha da yok ama bel ağırdı göğüs agrısı sızısı sivilcelenme ve damarlaşma var gögüsümde
Aslında en büyük belirtti sağlık ocağına gidip kan tahlili yapsaydın çünkü yumurtlama gününde bu şekilde yaptıysan adet gününde henüz 12 günlük felan olur bebek ve idrar testinde çok zor görünüyor özel hastanede kan tahlili yaptır

Bak kuzu yumurtalamam benim ayın 15 şiymiş yani bu durumda görünür mü

Bak kuzu yumurtalamam benim ayın 15 şiymiş yani bu durumda görünür mü
Ama birde şu var ki en son adet tarihi den hesaplanıyor diyorlar o Zamanda 1 aylık 4 günlük cıkıyor ana bu ay 15 kasım yumurtlama benim 14 kasımda ilişki oldu gece uyumuşum birde 16 kasımda oldu yine uyumuşum :)

Bak tam 15 inde içine girmişse oluşması felan derken 15 günlüktür ve çok miniktir, 20 günlükken öğrendi benim arkadaşım bide aldigin test erken gebelik söyleyen test degilmiydi kafam ona da takıldı

Bak tam 15 inde içine girmişse oluşması felan derken 15 günlüktür ve çok miniktir, 20 günlükken öğrendi benim arkadaşım bide aldigin test erken gebelik söyleyen test degilmiydi kafam ona da takıldı
Normal gebelik testi markası freely

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…