Cnm bu yöntemle kalmıssın ne güzel sağlıkla sıhhatli kucağına al ınş.kontrollere gittin mi yakında nasıl durum bide doktoruna bu şekilde haline kaldm diye soyledinmi merak ettimMerhaba ben bu yöntemi denedim arkadaşlar ben vajinismus hastasiydim daha sonra bunu aştim bu kez de eşim de bazı problemler çıktı etrafta çocuk baskısı ve derken gerçekten bunalmistik. Sonra bu yazıyı gördüm dediği gibi 2 günde bir denedim ve ilk denememde hamile kaldım ve dün öğrendim gene olduğumu çok yeni daha neler yaşarim sağlıklı mi olur bilmiyorum ama Allah'a tevekkul ediyorum ona bıraktım hayırlısı olur inşallah
Üstlerde yazdım canımBeklemedemisn canm var mi bir belirti
Cnm bu yöntemle kalmıssın ne güzel sağlıkla sıhhatli kucağına al ınş.kontrollere gittin mi yakında nasıl durum bide doktoruna bu şekilde haline kaldm diye soyledinmi merak ettim
Benimde belki test bozuktur çeft çizgi o yüzden çıkmış mıdır
Davet link ı geçersiz diyor canimhttps://chat.whatsapp.com/EMnlclwYIFf48GLTDUqLn2kizlar kadınlar kulübü whatsapp grubuna bekleriz kızlar linki tıklayın gelin hem bilgi paylaşalım hem eglenelim
Ama ilk idrarla test yaptıktan sonra silik ikinci çizgi çıktı, bi kaç saat sonra yine yaptım bu sefer negatif çıktıBende ilk evde test yaptım çok silik çıktı yoktur dedim adetim e 7 gün vardı sonra 3 gün kala tekrar yaptım daha da belirgindi ama silikti. Özel hastaneye gidip kan testi yaptırdım 64.28 çıktı ve hamileyim :) değerin düşük olması yeni olmasından daha çok küçük
Ama ilk idrarla test yaptıktan sonra silik ikinci çizgi çıktı, bi kaç saat sonra yine yaptım bu sefer negatif çıktı
Bugün adet günüm ;(Canım benim belki yanlış olmuş olabilir yine de umudunu yitirmemelisin. Adet olmadin mi ? Yeni olduğum için durumunu bilmiyorum.
Bugün adet günüm ;(
Durumu özetleyim :
Adete 3 gün kala ilk idrarla yapılan erken belli eden gebelik testi pozitif ama ikinci çizgi baya silik.
Bi kaç saat sonra kan testi negatif.
Eve gelirken tekrar erken gebelik testi yaptım negatif.
Bu sabah adet günüm ilk idrarla normal gebelik testi yaptım ama hiç bilmediğim bi markaydı (şöyleki tanesi 1 tl), bu da negatif
Ah o stres. Kurtulamıyorum. En azından adete 1 hafta kala yaşadığım karmaşıklık ömrümden ömür yiyor artıkAnladım canım bence adetinin geçmesini beklemelisin birde stres yapma sakin stres gebe kalmanın düşmanı. Şöyle ki herhangi bir sağlık sorunun yoksa Rabbim sana o duyguyu tattiracak. Ben hamile kalacağıma inanmazdim (hala da inanamiyorum) bu yolla kaldım. Ve çok stresliydim artık eşim dedi ki rahat ol olursa olur olmazsa Allah vergisi der susariz ben rahatlamaya başlayınca (ki bu çok zor) olumlu sonuç almaya başlAdım. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin inşallah
Ne gibi faydasını gördün rahatlayınca herkes öyle diyorda faydası ne mesela belki bilirsem rahatlamaya daha kolay çalışırımAnladım canım bence adetinin geçmesini beklemelisin birde stres yapma sakin stres gebe kalmanın düşmanı. Şöyle ki herhangi bir sağlık sorunun yoksa Rabbim sana o duyguyu tattiracak. Ben hamile kalacağıma inanmazdim (hala da inanamiyorum) bu yolla kaldım. Ve çok stresliydim artık eşim dedi ki rahat ol olursa olur olmazsa Allah vergisi der susariz ben rahatlamaya başlayınca (ki bu çok zor) olumlu sonuç almaya başlAdım. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin inşallah
Ah o stres. Kurtulamıyorum. En azından adete 1 hafta kala yaşadığım karmaşıklık ömrümden ömür yiyor artık
Ne gibi faydasını gördün rahatlayınca herkes öyle diyorda faydası ne mesela belki bilirsem rahatlamaya daha kolay çalışırım
Maşallah Allah sa3 salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına. Ne zamandır istiyordun bebiş birde ne kadarlık hamilesinBir defa eşimle huzursuzdum bu yüzden huzurum oldu. Herşeyi Allah'a bırakmanın güveni geldi. Huzurlu uyudum evet bebek çalışması yaptım ama kendi kendime telkinler verdim aman olursa olur olmazsa sağlık olsun diye çok kahve içer olmuştum stresten yemek yiyemiyodum kahveyi azalttm yemek yemeye başlAdım dışarı çıktım ki benim burda çevrm yok kaynanamlar la adam bozuk onu bile umursamadm :) pozitif lik pozitif ligi getirir canım unutma. Test yapmamın nedeni de adetim e 12 gun kala sancı çekmeye başlAdım bu bir belirtiymis dedim ya çok silik çıktı değilim dedim sonra kardeşim rüyasında görünce tekrar yaptım şükür gebeyim ama o da muamma acaba kimyasal mi düşük olur mu diye baktım stres e girdim yine tekrar kendimi telkine başladim
Maşallah Allah sa3 salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına. Ne zamandır istiyordun bebiş birde ne kadarlık hamilesin
Ben 1 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir istiyorum bu ay denedim sadece bu yöntemiYaklaşık 3 aydır istiyoduk ve 1 buçuk aydır da bu yontemi denedim şu an 4+3 kısacası 4 haftalık o da adet tarihine göre yani çok çok yeni canim
Ben 1 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir istiyorum bu ay denedim sadece bu yöntemi
Rahim filmi bile çekindim hiç bişey yok eşimdede bendede galibü S T R E SBende bir buçuk yıldır evliyim ama direk bu yöntemi denedim. Sen doktora gittin mi belki bir sağlık sorununuz olabilir eşinin veya senin ? Bazen ufak bir enfeksiyon bile izin vermiyor gebelige. Yani sende düşünmüşsündür de ben yine de sormam istedim
Rahim filmi bile çekindim hiç bişey yok eşimdede bendede galibü S T R E S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?