belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm bu yöntemle kalmıssın ne güzel sağlıkla sıhhatli kucağına al ınş.kontrollere gittin mi yakında nasıl durum bide doktoruna bu şekilde haline kaldm diye soyledinmi merak ettim

Cnm bu yöntemle kalmıssın ne güzel sağlıkla sıhhatli kucağına al ınş.kontrollere gittin mi yakında nasıl durum bide doktoruna bu şekilde haline kaldm diye soyledinmi merak ettim

Merhaba hayır söylemedim yani herkesin çok uygun bulacağı bir yöntem değil bence. Insan çaresiz kalınca her yolu deniyor. Henüz 4 haftalık hamileyim hamileligim sağlıklı ilerleyecek mi diye endişelerim var. Ama Rabbim Yardım eder inşallah. Ayrıca ne yaşarsam burda paylaşmayı düşünüyorum ki herkese tecrübe olsun. Iyi yada kötü. Bu konuyla ilgili tavsiye edeceğim ilk şey temizlik ve çabukluk.

Benimde belki test bozuktur çeft çizgi o yüzden çıkmış mıdır

Bende ilk evde test yaptım çok silik çıktı yoktur dedim adetim e 7 gün vardı sonra 3 gün kala tekrar yaptım daha da belirgindi ama silikti. Özel hastaneye gidip kan testi yaptırdım 64.28 çıktı ve hamileyim :) değerin düşük olması yeni olmasından daha çok küçük

Ama ilk idrarla test yaptıktan sonra silik ikinci çizgi çıktı, bi kaç saat sonra yine yaptım bu sefer negatif çıktı

Ama ilk idrarla test yaptıktan sonra silik ikinci çizgi çıktı, bi kaç saat sonra yine yaptım bu sefer negatif çıktı

Canım benim belki yanlış olmuş olabilir yine de umudunu yitirmemelisin. Adet olmadin mi ? Yeni olduğum için durumunu bilmiyorum.

Canım benim belki yanlış olmuş olabilir yine de umudunu yitirmemelisin. Adet olmadin mi ? Yeni olduğum için durumunu bilmiyorum.
Bugün adet günüm ;(
Durumu özetleyim :
Adete 3 gün kala ilk idrarla yapılan erken belli eden gebelik testi pozitif ama ikinci çizgi baya silik.
Bi kaç saat sonra kan testi negatif.
Eve gelirken tekrar erken gebelik testi yaptım negatif.
Bu sabah adet günüm ilk idrarla normal gebelik testi yaptım ama hiç bilmediğim bi markaydı (şöyleki tanesi 1 tl), bu da negatif

Anladım canım bence adetinin geçmesini beklemelisin birde stres yapma sakin stres gebe kalmanın düşmanı. Şöyle ki herhangi bir sağlık sorunun yoksa Rabbim sana o duyguyu tattiracak. Ben hamile kalacağıma inanmazdim (hala da inanamiyorum) bu yolla kaldım. Ve çok stresliydim artık eşim dedi ki rahat ol olursa olur olmazsa Allah vergisi der susariz ben rahatlamaya başlayınca (ki bu çok zor) olumlu sonuç almaya başlAdım. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin inşallah

Ah o stres. Kurtulamıyorum. En azından adete 1 hafta kala yaşadığım karmaşıklık ömrümden ömür yiyor artık

Ne gibi faydasını gördün rahatlayınca herkes öyle diyorda faydası ne mesela belki bilirsem rahatlamaya daha kolay çalışırım

Ah o stres. Kurtulamıyorum. En azından adete 1 hafta kala yaşadığım karmaşıklık ömrümden ömür yiyor artık

Bence bir karar al adetin 1 hafta gecikirse test yap onun öncesinde yapma. Ben erken yaptım ama keşke yapmasaydım diyorum bu kez de acaba boş gebelik mi dış gebelik mi kimyasal gebelik mi diye kendimi yedim. Halbuki yiyecek ekmeği olan doğuyor. Ahh biz kadınlar her alanda stresliyiz :)

Ne gibi faydasını gördün rahatlayınca herkes öyle diyorda faydası ne mesela belki bilirsem rahatlamaya daha kolay çalışırım

Bir defa eşimle huzursuzdum bu yüzden huzurum oldu. Herşeyi Allah'a bırakmanın güveni geldi. Huzurlu uyudum evet bebek çalışması yaptım ama kendi kendime telkinler verdim aman olursa olur olmazsa sağlık olsun diye çok kahve içer olmuştum stresten yemek yiyemiyodum kahveyi azalttm yemek yemeye başlAdım dışarı çıktım ki benim burda çevrm yok kaynanamlar la adam bozuk onu bile umursamadm :) pozitif lik pozitif ligi getirir canım unutma. Test yapmamın nedeni de adetim e 12 gun kala sancı çekmeye başlAdım bu bir belirtiymis dedim ya çok silik çıktı değilim dedim sonra kardeşim rüyasında görünce tekrar yaptım şükür gebeyim ama o da muamma acaba kimyasal mi düşük olur mu diye baktım stres e girdim yine tekrar kendimi telkine başladim

Maşallah Allah sa3 salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına. Ne zamandır istiyordun bebiş birde ne kadarlık hamilesin

Maşallah Allah sa3 salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına. Ne zamandır istiyordun bebiş birde ne kadarlık hamilesin

Yaklaşık 3 aydır istiyoduk ve 1 buçuk aydır da bu yontemi denedim şu an 4+3 kısacası 4 haftalık o da adet tarihine göre yani çok çok yeni canim

Yaklaşık 3 aydır istiyoduk ve 1 buçuk aydır da bu yontemi denedim şu an 4+3 kısacası 4 haftalık o da adet tarihine göre yani çok çok yeni canim
Ben 1 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir istiyorum bu ay denedim sadece bu yöntemi

Ben 1 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir istiyorum bu ay denedim sadece bu yöntemi

Bende bir buçuk yıldır evliyim ama direk bu yöntemi denedim. Sen doktora gittin mi belki bir sağlık sorununuz olabilir eşinin veya senin ? Bazen ufak bir enfeksiyon bile izin vermiyor gebelige. Yani sende düşünmüşsündür de ben yine de sormam istedim

Rahim filmi bile çekindim hiç bişey yok eşimdede bendede galibü S T R E S

Rahim filmi bile çekindim hiç bişey yok eşimdede bendede galibü S T R E S

Bence de stres ayrıca ilişkiden sonra yada şırınga yöntemi artık hangisi olursa ayaklarını eşin havaya kaldirsin seni sallasin ve sen eşin bıraktıktan sonra ayaklarını yukarda tutarak bisiklet hareketi yap. Insallah sende bi an önce sağlıklı bir şekilde gebe kalirsin

Merhaba kızlar bende umudunuzu kaybetmeyin diye kendimi anlatayım size ben 4 yıllık evliyim ve 3 buçuk senedir çocuğum olmadı hem de hayatta en çok istediğim şey zaten takıntılı biriydim buda geldi basima tamam benim psikoloji yerle bir artık etrafımda insan kalmadı ben böyle refleks vermeyince uzaklaştılar en yakınlarım neyse etrafımda herkes hamile benden sonra evlenen herkesin teker teker hamile kaldığını evlatlarını kucaklarina aldığını duyuyorum evet onlar adına seviniyorum ama kendi adıma eksiklikti ağladım isyan ettim neler neler eşimde de bende de sorun yoktu hiçbişey bulamiyolardi yine de bir sürü tedavi 3 aşılama bunun yanında duyduğum herşeyi denedim meryem süreleri yasinler dualar incir soğan kürleri kabe den gelenler nisan suları hepsi bi arada tabi bu zamanda dimdik durmaya çalışmak beni yordu bu süreçte eşim çok destek oldu sağolsun hep benimleydi sonra geçen aralık ayında son demiştim çok yoruldum tüp bebek de yaptircam son dedim beynim yoruldu tabi son şeyleri deneyiyoruz eve hoca geldi onun dediklerini yaptım sonra adetim den 1 hafta sonra kasık çektirdim ama umudum sıfır tek derdim adet olayım tüp bebeği de deneyilim olmazsa olmaz yeter dedim bi türlü adet olmadım sadece patlıcandan tiksindim ve limon canım çekti ama hiç hamilelige yormadim sonra adet oldum sanıyorum ama yok bişey sonra kimseye bişey söylemedim kan testi yaptırdım çünkü 9 gün geçti ben çok kötü tecrübeler yaşadığım için test sonucunu iki saat sonra aldım tebrikler dedi kadın bana ben şok hiç beklemiyordum şu an 9 haftalık hamileyim çok acayip ve çok güzel duygu güzel Allahım herkese versin ve rahatlayın evet çok zor biliyorum ama rahatlayın hiç umursamadim ki sigara içiyordum dualarım herkesle inş herkes yaşar benim tabirimle en kötü insan bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…