belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaklaşık 3 aydır istiyoduk ve 1 buçuk aydır da bu yontemi denedim şu an 4+3 kısacası 4 haftalık o da adet tarihine göre yani çok çok yeni canim
Canım bu yöntemi nasıl uyguladığını nasıl denediğini özet geçermsn bende bu hafta sonu denicem şırınga alıp tam yumurtlama zamanına denk gelio yardımcı olursan çok sevinirim

Merhaba kızlar size bişey sorcam, bugün göğüslerim çok büyük ve kahverengi kısmıda genişlemiş bilmiyorum göğsüm büyüdüğü için gerilmiş gibide olabilir ve uçları daha belirgin sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi acısıda var

Canım bu yöntemi nasıl uyguladığını nasıl denediğini özet geçermsn bende bu hafta sonu denicem şırınga alıp tam yumurtlama zamanına denk gelio yardımcı olursan çok sevinirim

Merhaba tabi kısaca anlatayım yumurtlama döneminden 2 gun önce başladim yeni almış olduğum küçük çay bardağına eşim boşaldı şirıngaya aldık sonra eşim ayaklarımı kaldırdı ben öyle yaptım. Ve kesinlikle kalkmadim yataktan o gece. 2 gün sonra sabah yaptık yine aynı şekilde 2 gün arayla bu sabah bi akşam denedik oldu.

Kızlar takvimim uygulamasına göre adetimin ilk günü dündü, ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet görüyor ve bu herkeste aynıysa adetimin ilk günü bugün. Ama anlık gelen, kısa süren sancılardan başka bişey yok. Hamile miyemdir sizce?

Kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum ama aklınızda soru işareti varsa test yapın

merhaba ne boyutta şırınga kullandınız acaba?
yöntem mantıklı görünüyor da bana yapması çok sıkıntı çok zor gibi gözüküyor.
düşüncesi bile strese sokuyor, hiç sevmiyorum bu tarz şeyleri.

Cnm meraktan soruyorum snin ve esinin bi sikintisi varmiydi bn yapmayi dusunuyorumda bnde pko esimdede varikosel var. Tutatmi tutmazmi diye rndideliyim

Cnm meraktan soruyorum snin ve esinin bi sikintisi varmiydi bn yapmayi dusunuyorumda bnde pko esimdede varikosel var. Tutatmi tutmazmi diye rndideliyim

Merhaba canım bizim cinsel sorunlarımız psikolojikti. Fizyolojik olarak bi sorunumuz yoktu.

Merhaba canım 5 ml lik kullandık yapması olarakta kendini kasmaman lazım yoksa bir acı yok. En azından ben acı duymadım ( düşün vajinismus yaşamış biri olarak söylüyorum)

M
Maşallah canım. Enjektörle mi kaldın. Ben de bugun denedim cok cıktı dısarı ya. İyi girmedi yani sonuna kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…