belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşini birlikte olmak istemiyorsa çocuk da istemiyordur??
Çocuk istiyor. Ama birlikte olmak istemiyor. Yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki gerekiyor mesela şansımız artması için biz o günler de sadece 1 kere ilişkiye girebiliyoruz. Bu da şansımızı düşürüyor

ama çocuk birlikte olarak yapılır
çocuk istiyorum ama birlikte olamam diyor yani siz de meryem ana olmadıgınıza göre???

Işte olmayınca da insan her şeyi denemek istiyor. Senin masallah baya yaklaşmış bebeğine kavuşman :) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Olmayanlara da tez zamanda versin insallahhh :)
Allah razi olsun amin canim. En kisa ve hayirli zamanda size de nasip etsin insaallah. Evet bende 9.ayimdaydim denemelerin. Ne duysam yapiyordum nasip ozamanaymis demekki.. Allah herkesin gönlüne göre versin insaallah

Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

4 aydır evliyiz en başından beri çok istekli değildi olmasa da olur tarzında. Bu durumun sebebi çok hareket etmeyi sevmiyor yani bütün gün yatsa yatar. Bir markete gitse of çok yoruldum hemen uzanmam lazım der. Mesele cinsellik değil sanırım tamamen üşengeçlik

Canım bizdede varikosel çıktı ama çok hafif olduğu için doktor önermedi son dakika tüp bebek için gittiğimiz klinikte ki doktor muayene ettiğinde varikosel yok bile dedi iyiki boşu boşuna ameliyat olmadınız dedi bizim söyle bir durumumuz var sayı çok az dolayısıyla hareketlilik de az iki tane konu açtım sonuclarimizi orda paylasmistim genetik test yaptırdık sonuçları biraz geç çıktı ama hiçbir genetik sıkıntımız yok kromozomlara bakıldı düzenli hormon testleri verdik sayı ve hareketlilik dışında hiçbir sıkıntımız çıkmadı gittiğimiz klinikte doktor ilk denemede şansımızın yüksek olduğunu söyledi inan bizimde denemedigimiz kür kalmadı sadece ballı baharatlı macun ve azgın teke otu çok iyi geldi öyle biraz yükseltebildik ama tabi normal yollarla olmasi için yine yeterli değildi artık yavaş yavaş tüp bebek aşamalarına giriyoruz inşallah sizinde ek yakın zamanda olur allah isteyen herkese nasip etsin

Canım sen şırınga yöntemiyle kalmıştım dimi hamile aşağıdaki yorumda bu yöntemi denemedim demişsin şırıngada bahsettin sanırım ben şırınga yöntemiyle kaldığını biliyrdm

H
Hayırlı olsun canm ınş.güzel haberler alırsın bekliyoruz ınş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…