belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberler alırsın

5 haftalık hamileyim Geçen hafta öğrendim idrar ve kan testinden ama keseyi görmeden buraya yazmak istemedim. Bugün keseyi de gördük çok şükür doktoruma da söyledim bu şekilde hamile kaldığımı güldü şaşırdı doğal olarak:) ama herhangi bir sakıncası olmadığını söyledi. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Sormak istedikleriniz olursa her zaman cevaplarım birinin bile mutluluğuna sebep olabilirsem ne mutlu bana.. ben çok istedim çok üzüldüm çok zor zamanlar geçirdim çünkü.. Dilerim hiçbir kadın annelik duygusundan yoksun kalmasın.

Merhaba nymph__
Hangi günler denediniz acaba
Her gün mü
Gun aşırı mi?

Merhaba nymph__
Hangi günler denediniz acaba
Her gün mü
Gun aşırı mi?
adet bitiminden 3 gün sonra başladık denemeye yumurtlamadan 3 gün öncesine kadar gün aşırı denedik. yumurtlamadan 2 gün önce,yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü yani o 3 gün üstüste denedik. sonra yine 2 güne bir denedik 2 defa daha.

Merhabalar canim sirnga yontemi ile mi hamile kaldin

Merhaba canim cok sevidim hamis olmana bizde 4 senelik evliyiz bebegimiz olmadi insallah bu vesileyle kalirim bende suan adetim insulin siringasi deyince eczane hemen veriyo mu yada surup siringasi mi alsam hangisi daha iyi olur bide spermler zarar gormuyo mu bu yöntemle ölmüyolar mi canli kaliyolar demek ki bi cok kisi kaldigina göre

canım insülin şırıngası al eczane veriyor direk. iğnesini çıkarıp kullanırsın zaten incecik çok rahat edersin. spermler zarar görmüyor, ölmüyor da. dışarda 30 dk ya kadar yaşayabilir. ben 1 dk sürmeden enjekte etmiş oluyordum zaten. ayrıca doktoruma da söyledim haberi var herhangi bir sakıncası olmadığını söyledi.

Ben insülin şırıngası kullandım iğnesini çıkarıp. Çünkü bu şırınga daha uzun hem çok rahat giriyor İnce olduğu için hem de daha derine gidiyor uzunluğundan dolayı. Diğer önemli yaptığım şey ben yatarken denemedim. Belimin altına yastık koydum ayaklarımı duvara dayadım o şekildeyken şırıngayı yavaş yavaş soktum sonuna kadar. Hepsi girince yavaş yavaş değil bi anda bastım. Bir de biz çok bekletmedik spermi. Ben ayaklarım havada bu şekilde beklerken eşim bardağa boşalıp onu şırıngaya hızlıca çekip getiriyordu bana.Ve ayaklarım duvara dayalı en az yarım saat bekliyordum öyle. 1 damla bile dışarı akmıyordu bu şekilde. Ve ben adet bittikten 4-5 gün sonra falan başladım yapmaya 2 güne bir yaptım. Fakat tam yumurtlamadan 2 gün önce, 1 gün önce ve yumurtlama günü üstüste 3 gün yaptım. Bunların dışında 2 güne bir.Bir de son olarak unutmadan. Eğer boşalma fazla olursa 2 insülin şırıngasını birden hazırlayıp versin eşiniz size. sıra sıra aynı işlemi uygulayın. Ama mutlaka sonuna kadar sokun şırıngayı incecik zaten hissetmiyorsunuz bile. Dışarı akan olmasın. En önemli şey dediğim pozisyonda yapıyor olmanız. Yapıp sonra ayaklarınızı dikmeyin. Belinizin altında yastık, ayaklarınız duvara dayalıyken deneyin.

Cidden cok ilginc ve guzel bi fikirmis.40 yil dusunsem aklima gelmez valla bu:)bende denemek istiyorum.şuan adetim biteli5 gun oldu yumurtlamam yakin.gidip alcam dediginiz siringalari.yalniz şöyle bi durumumuz var esim varikoselden ameliyat oldu 5temmuzda.sperm kalitesi hizi vb seyleri iyilesmeden bunu yapmam nasil olur bilemedim.zavalli aşkim denek oldu elimde KK yi kapattircak bana sonunda

gerçekten çok güzel bi yöntemmiş ama bunu yapmaya eşimi ikna edebilirmiyim bilmiyorum iki yılda iki aşılamayla biz başaramadık belki evde aşılama yöntemi işe yarar akşama bi açıyım bakalım konuyu tepkisi ne olacak :)

Canim bana ozelden yazar misin lutfen

Canım ben 4 yıldır bebek istiyordum olmuyordu, bütün umudumu kesmiştim. mucize gibi. ben de bu yöntemle hamile kaldım. Denedigim ilk ay hemde. Geç bile kalmişım denemekte. :) şuan 6 haftalığım. Mutlaka deneyin. Sormak istediğin olursa hiç çekinme sor. Benim eşim de epey yadırgadı, hatta kavgasını bile ettik. Hamile olduğumu öğrendiğinde de sindirememişti, şırınga ile oldu vs diye. Sonra internetteki konuları vs okuttum ve rahatladı. Bu yaptigimizin aşılama ile hiç bi farkı yok, aksine kendi yatagimizda daha rahat oluyoruz. :)

Ayy masallah bende 4 yildir bekliyorum aldim ama yanlis mi surup olcegi var

Ayy ne güzel.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. hazır yumurtlama dönemindeyim bu ayı böyle değerlendiriyim o zaman. eylül- ekim gibi tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz çünkü.. inşallah gerek kalmaz..

Bence de deneyin, hiçbir sakıncası yok ki aşılamadan hiçbir farkı yok. :) Üstelik kendiniz yaptığınız ve kendi yatağınizda olduğunuz için daha rahat oluyorsunuz. Ovulasyon dönemimde iki güne bir denedim ben. :)

benim eşimde varikoselden ameliyat olmuştu, doktoru üç ay içinde etkisinin olacağını söylemişti . sizin bir ay olmuş. ama bilinmez bence sizde denemeye başlayın ( bende başlayacağım sanırım :) ) biraz zahmetli gibi görünüyo ama herşeye değer :) inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

o zaman bu akşam bilgi veriyim eşimede adam şoka girmesin :) inşallah faydası olur.. desteğiniz için teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…