belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim biz 2 gunde 1 yapiyoruz ya hergun yapanlar nasil yapiyor ya

Canim biz 2 gunde 1 yapiyoruz ya hergun yapanlar nasil yapiyor ya
Her gün yapmak daha iyi değil zaten. Spermin kalitesi düşer. Ben çok araştırdım. Sperm kadın vücudunda 48 saat yaşıyor zaten. O nedenle uzmanlar bile çocuk isteyenlerin gün aşırı ilişki yaşamasını öneriyor. Her gün olunca hem çok sperm gelmeyebilir hem de kaliteli sperm olasılığı azalır. Sen doğru yapıyorsun canım bildiğinden vazgeçme. Tek önemli olan şey. Adet bitiminden 2 gün sonra başla gün aşırı yaparak yumurtlamadan 3-4 gün sonraya kadar devam et. Yumurtlama günü en yüksek olasılık sanıyor insanlar ama öyle değil. Yumurtlamadan önceki bi kaç gün daha yüksek.

Ya bi de hergün hergün işkenceye dönüşür ben 2 güne bir zor sabrediyorum eşimin zaten hergun yapsa sperm miktarı yetmez ama gerçekten 1 damla bile dışarı akmıyor. Enjekte ediyorsun hiç çıkmıyor dışarı ve 15 dk durmak bile yetiyor akmıyor benim gibi esi sperm miktarı az olanlar icin ve ileri hizi dusuk olanlar icin bence mantıklı

Ya bu olay nasıl oluyo acıyo mu
Kaç keredir görüyorum bu konuyu
Cesaretim yok

tebrik ederim sttd... gebeliğin hayırlı olsun, bence bu mütiş bir bilgi,neden olmasın ki,
Denediniz mi
Siz denediniz mi
Moralimi yüksek tutuyorum iki gündür Meryem suresi ve tilavet secdesi yapıyorum çok şükür diyorum
Hamile olabildiniz mi
Nasılsınız

burayı okudukça umut doluyo içim ya :)
bu ay eşimin "ben yapamam " demesiyle kaldı bakalım.. önümüzdeki ay inşaallah deneyeceğim
O Ocimum basilicum cevabın için teşekkür ederim...
Ne yaptınız
Bende okumuştum
Yapin bunu bugun kizlar hadi.Allahin hikmeti coooook buyuk.bizede verecek eli ayagi duzgun saglikli sihhatli salih ve saliha evlatlar...hadi dualarda bulusalim
Allah şifamızı versin

Doktor a sordun mu böyle bisi var olur mu tutar mı diye inşallah bu ay dene canım benim 2 rekâtta namaz kıl. Ve dileğini dua ni rabbime anlat işte rabbim ol derse olur herşey allahtan
Nasılsınız

Benim tavsiyemde kemik suyu bende oyle hamile kaldim 5 sene bekledik 1 ay boyunca hergun kemik suyu icin sarimsakli ama
Merhaba

Nasil muayene? Varikosel muaynesi oldu yok coksukur.. uc kere yada dort test yaptilar spermlerdede sikinti yok. Birqz testesteron hormonu dusuk cikmisti okdr. Baska biseye gerek varmi
Hamile olabildiniz mi
Merhaba
Evladınız oldu mu

Teşekkür ederim
İnşallah
Acil şifa versin allah
Canım ben de bu yöntemle ve tabi Allah'ın izniyle hamile kaldım.
Bir nevi aşılama yöntemi bu.
Açık ve basit yazıcam.
Normal ilişkiye girdikten; eşin boşaldıktan sonra; şurıngayla çekeceksin. Hijyenik bir plastik bardağa boşalabilir eşin. Sonra çöpe atarsın zaten. Şırınga inçe olduğu için rahatça içine alabilirsin zaten, kayganlaştırıcı da sürebilirsin. Şırıngayı enjekte edip; çıkarırken kendini kasmadan çıkar ki spermler içinden çok çıkmasın. Sonra bacaklarını toplayıp ya da havaya dikip 10-15 dakika bekleyeceksin. Belinin altına yastıkta koyabilirsin. Bu kadar. Yani bir nevi kendi kendine aşılama yapmış oluyorsun.
Yumurtlama döneminde; bu işlemi 2 güne 1 yapmanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim
Saçma bi soru olucak ama eşim boşaldıltan sora içimden çekicem dimi şırıngayla
İçimden alıp karton bardağa koyucam
İçimden çekerken derine doğru mu sokucam şırıngayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…