Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Her zaman dua ediyorum İnan Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamaya nasip etsin mahrum etmesin. Ben çok derman aradım bu sayfalarda hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Geçen biri mesaj atmış hamileyim diye bu yöntemle hamile kalmış inan kendi hamileliğim kadar sevindim. Ara ara bakıyorum sizden güzel haberler geldikçe kendi mutluluğum da katlanıyor:)Canım evladını sağlıkla kucağına al ınsallah
Benım ıcın de dua et çok teşekkür ederim
Bende umutluyum canım sürekli denemeye devam ediyorum bızde sorun vajinismus.Esimde canim ama bu ay onu daha iyi beslemeye gayret edecm keciboynuzu i ceviz muz vs hakkimizda hayirlisi olsun insallah ama bu yontemden cok umutluyum evde kendi sınırsız aşılama yapıyoruz
bir hafta once de pembe bir akıntı geldi bir kez. ne olduğunu anlayamadım.
Ayy insallah guzel haberlerle gelin..bu ay ben de denedim. adetim 2 gün gecikti. test yaptım çıkmadı ama adet olcakmısım gibi hissetmiyorum.. acaba olmus mu deersinizkafam karmakarısık
Canim hemen cikiyo onun nasil cikaramadin ki ignesi baska bi ucta oluyo nunla beraber cikariyosunKızlar int insülin şırıngası aldık ne yaptıysam iğnesini çıkartamadım nasıl çıkar bir sürüde aldık çöp mu olacak simdi
Bundan aldık canım çıkartamadım ya penseyle cekicem bideCanim hemen cikiyo onun nasil cikaramadin ki ignesi baska bi ucta oluyo nunla beraber cikariyosun
Canım onların iğnesi çıkmaz. Biz eczaneden aldık iğnesi çıkabilen dedik. İğnesi paketin içinde yanındaydı yani takılı değildi. Onu çıkaramazsın iade et bir an önce. Eczaneden al.Bundan aldık canım çıkartamadım ya penseyle cekicem bide
Canim hayirli olsun insallah o aldigin nedir nasil kullaniyosun nerden aldin ne kadar fiyati son olarak catal gibi cok korkunc duruyo ben surup olcegi ile yapiyorum ucu duzKızlar ben dun bu ıkısını kullanarak asılamaya basladım bu ay kımler denemeye basladı sonuclarımızoda yazalım
Int aldim canım maalesef çöp olduCanım onların iğnesi çıkmaz. Biz eczaneden aldık iğnesi çıkabilen dedik. İğnesi paketin içinde yanındaydı yani takılı değildi. Onu çıkaramazsın iade et bir an önce. Eczaneden al.
Cikmayanlardan almışım canım sadece iğnesi çıkıyorPenseyle yapma bence eline batar mazallah bak o beyaz kismiyla beraber cikiyo elinle kivirsan cikar
Sanırım ben yapamiycam ya eczane vermedi int yanlış almisizKızlar ben dun bu ıkısını kullanarak asılamaya basladım bu ay kımler denemeye basladı sonuclarımızoda yazalım
Yok canım korkunc değil asılamadada kullandılar bana onu sokuyon agzını acıyodun sonra sırınga rahat giriyor ve fıskırtıyo esım ıcerıyı cok net gordum dedı bakalımCanim hayirli olsun insallah o aldigin nedir nasil kullaniyosun nerden aldin ne kadar fiyati son olarak catal gibi cok korkunc duruyo ben surup olcegi ile yapiyorum ucu duz
Eczane neden vermedıkı hayırdır kardeşim dıyeydın sankı kotu sey alıyon sırınga altı ıstuSanırım ben yapamiycam ya eczane vermedi int yanlış almisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?