belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yerleşme kanaması olabilir bendede adet zamanımda 2 defa gelip kesilen kanamam olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah sizdede vardır gecikme 10 gün olursa kan tahlili yaptırın bence :)
8.gün hala olmadı idrar testinde negatif çıkıyor. beyaz akıntı geliyor. yarın kan vermeye gidicem. insaalh vardır..

Evet bana da vermediler
eczaneler vermiyor. madde bağımlıları yüzündenmıs.
Kızlar normal şırınga ile deneyin. Ben daha öncede yazdım, normal b12 için verilen şırıngalardan kullandım ve olumlu sonuç aldım. Bu yöntemle hamiş kaldım.
Diğer türlü daha profesyonel şırıngalar kullanmayın, tahriş edebilirsiniz, Allah korusun sonra yaralarla uğraşmayın birde. Normal şırıngadan sonra bile hafif acıyor orası. Hassas bir yer sonuçta. Kaş yaparken göz çıkartmayalım. Eczaneden alırken şırıngayı; b12 vitamin için deyin ya da elişi süsleme yapacağım içine boya koyacağım diyerek de alabilirsiniz. Hiç olmadı, sağlık ocağına gidip, unutkanlık yorgunluk var deyip; b12 ampul yazdırıp, o sayede reçeteli alabilirsiniz. Aile hekimleri sıkça yazıyor zaten b12'yi.

Ay super darısı bızlere ya bu yontemle ıns bızlerde hamıle kalırız

Çok affedersiniz ama aklıma takıldı boşalma neye oldu pet bardak geldi aklıma ama ins mikrop falan kapmayiz

Çok affedersiniz ama aklıma takıldı boşalma neye oldu pet bardak geldi aklıma ama ins mikrop falan kapmayiz
Canım ben hijyenik olması açısından; şu çok küçük olanlardan var ya; klasik ve ucuz olan çay bardaklarımı feda ettim. herkesin evinde de vardır zaten, bimde filAn ucuza heryerde satılıyor. Kullandıktan sonra direkt çöpe attım zaten. Pet bardak da olabilir, ama şu plastik olanlar daha iyi, kağıt olanlar emebilir.
Kolay kolay mikrop kapmazsınız, zor bir ihtimal, vajinanın özel sıvısı engelliyor zaten bunu.

Normal şırıngayı herkes kullanamaz insüline göre kalın oluyor bu süreçte daha da umutsuzluğa itilmeyin. Ben kullanamadım mesela o dönem acayip canım sıkılmıştı. İnsülin direk girdi. Bi eczane vermese diğeri verir. Biz de öyle bi sorgulama olmadı. İğnesi çıkabilen insülin şırıngası istiyorum diyin ben kaç kere aldım sorun olmadı yani. Eczacının bunu sorgulama lüksü yok öyle birine denk gelmişsinizdir başka bi eczaneye gidin.

Çok zormuş ya uğraştırıcı kızlar stresli bence olacağı varsa da olmaz
Canım hiç stresli değil neden kastın ki bu kadar? Lütfen zor ya da uğraştırıcı hiçbir tarafı yok ki.. Oldu olacak mı diye çok düşünürsen, olmaz ve stres yaşarsın tabi. Birbirinizin moralini bozmayın.
Normal İlişkiden tek farkı; sadece o an şırınga kullanıcaksın. Bacaklarını toplayıp bekleyeceksin kendini kasmadan. İnsülin şırıngaları çok ince zaten, tampondan daha ince. Yarısına kadar girmesi bile yeterli. Bu kadar sadece. Bozma moralini lütfen olacağı varsa da olmaz. 5 dklık birşey.

Çok zormuş ya uğraştırıcı kızlar stresli bence olacağı varsa da olmaz
Zor değil canım İnan değil olsa ben yapamazdım canım öyle kıymetli ufacık canım acıcak diye ödüm kopuyor. Yapamamanın en büyük sebebi tam olarak yerini bulamamak olabilir. Vajinismusluların bir problemi de bu zaten. Ben daha önde sanıyordum mesela baya arkadaymış boş yere canımı yakmışım o kısımlara ittirerek. Doğru yere geldiğinde ıkınarak hafif ittiğinde hissetmeden ilerliyor zaten. Doğru yerde olduğuna emin ol önce gerisi İnan çok kolay zor geliyorsa bence tek sebebi budur.

Anam sızde mı bu yontemle hamıle k aldınız nekadar sure denemede olumlu sonucu aldınız

ben 12 .gün oldu hasta olmadım. bu yöntemi ilk deneyişim.. umarım gebelik vardır. yarın sonuc belli olcak kafam coook karısık .. olmus mudur acaba yaa. idrar testinde negatif çıktı ..

ben 12 .gün oldu hasta olmadım. bu yöntemi ilk deneyişim.. umarım gebelik vardır. yarın sonuc belli olcak kafam coook karısık .. olmus mudur acaba yaa. idrar testinde negatif çıktı ..
Bat dan 12 gunmu gectiadetlerin duzenlimidir.insaAllah bebisindendir gecikmen.bende bu ay dusunuyordum nasip olmadi bu ay adet olursam(ki inşaAllah bende olmam)denicem bu yontemi

12 gun olmus testte çıkmış olması gerekırdı brnce baska bı sorun var sankı sonucu yaz lutfrn bize fe umut ısıgı ac

kanda çıkmaadı. ama hala hasta olmadım. bi kac gun daha bekleyip olmazsam doktora tekrardan gidicem. umarım bisey çıkmaz.. hayatımda ılk defa reglım gecikti.

kanda çıkmaadı. ama hala hasta olmadım. bi kac gun daha bekleyip olmazsam doktora tekrardan gidicem. umarım bisey çıkmaz.. hayatımda ılk defa reglım gecikti.
Bu ara herkes bir gecikme yaşıyor.
Stres, mevsimsel değişiklik, üşütme, enfeksiyon , hormonal sıkıntılar, prolaktin yüksekliği.. hepsi gecikme yapabilir. İnşaallah ciddi bir sorun yoktur.

Bende yumurtlama zamanlarımdayım sanırım test aldım yumurtlama testı ama sılık cıkıyo ıkıncı Cızgı. Dun şırınga ıle enjekte ettım bu arada ınsılun şırıngası bır ml olanı aldım çok ınce çok rahat ıcıme alabılıyorum normalde parmak tam gırmıyor vajınısmus hastasıyım şırınga çok rahat herkes yapar ayın 30 unda adet olmustum suan ve bu beş gün yumurtlama olucak yanı dun başladım her gün şırınga ıle enjekte edıcem esım bardağa boşaltıp verıyor sırıngayla cekıp bende enjekte edıyorum bacaklarımı havaya kaldırıp bır sure beklıyorum dua edın tutsun. Bu ay denıcem geçen ay denedım ama ınsılun şırıngası degıldı ondan tam ıcıme alamadım dıgerını olamamış o yüzden

Anam sızde mı bu yontemle hamıle k aldınız nekadar sure denemede olumlu sonucu aldınız
Evet canım ben de bu yöntemle hamile kaldım 15. haftama girdim çok şükür her şey yolunda. Önceki sayfalarda ayrıntılı da anlattım nasıl yaptığımı. 3-4 kere denedim ama çok üstüne düşmemiştim düzenli yapmamıştım. Son 2 ay çok düzenli yaptım çok şükür Allahım çok aratmadı nasip etti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…