- 30 Mayıs 2013
- 353
- 140
- 323
Bu konuyu sizlerle konuşmazsam rahatlayamayacak gibiyim şuan nişanlıyım 3 yıllık ilişkimden sonra nişanlandık. Tabi gerçekten bekarlık sultanlıkmış onu biraz erken anladım. ağustosta düğünüm var ve sorunlarrrr... düğün salonu tuttular önce onun kavgası ile başladık derken dün bir olay daha oldu. salon tutulduğundan beri kv aramaz oldu tavır aldı ben aradığımda da laf vuruyor bana ama sevdiceğimin hatırı var diye sustum. kv kötü biri değil ama annem olamaz hiçbir zaman. aksam aradı beni konuştuk tabi gönlümü kırdı yine sustum kapattık teli. sonra 2 saat geçti aradan abimin eşi aradı ki görümcengil annegille bize geliyor diye ben şok oldum konuştuk bana demedi bişey ve nişanlandığımdan beri bize hiç gelmedi görümceciğim. ama gelinimiz doğum yaptı diye gidiyor gittiğini neyse ama benim haberim olsaydı yada annemin bu kadar sinirlenmezdim. tabi çoştum ben kavga ettik nişanlımla telimi kapattım. kv annemi aradı ben ağlıyorum süreklide konuştular falan düşünememişler görümcemin eşi onlara gidiyoruz onu arayın demiş derken aksam oldu ben gitmem ne gerek isteseler derlerdi diye ağlıyorum ablama gittim nişanlım orda olduğumu öğrenmiş gelmiş gidelim dedi gitmeyecektim ama onun hatırına kalktım gittim. ilerde demesinler ki bak sen gelmedin yada nişanlıma böyle yapmişti diye ama cok zoruma gitti salona 1 milyar fazla verildi diye tavır aldılar üstüne buda yaşandı nişanlımda düşkün ailesine
( ve ben üzülüp ağlamaktan birde sizle paylaşmaktan başka bir şey yapamıyorum. elimden geldiğince kısa yazmak istedim okurken sıkılmayın diye.