belki de cok abarttım!

Aynen devam et ezdirme kendini canım. Kp vefat etmiş dıye ole olmaz. Bi kere evlenıcen herşey senın istediğin gıbı olmalı. Kv istediği gıbı degıl. Bırgunde kv yaptığının synını sen ona yap. Telefonla konuş bısey deme sonra gezmege git. Kudursun kudurasıca. Hıc sevmem bole kadınları. Allahtan benımkı ıyı. Ağzı var dili yok canım kv :) sevıyorum seni kız x sultan :))

benimkide başta nasıl iyiydi sen ne dersen sen beğen derdi allahım o salonu nerden buldumda dedim işte ozaman aramaz oldu sorunlar başladı.

Ya alt tarafı 1.000 TL. Düğün zamanı masraftan kaçmak olmazki. Elbette gerekeni yapacaklar. Ayrıca oğluna düğün yapıyo. Onun şanı. Nerden ne kıssam diye değil, evlatlarım için herşeyin daha iyisini nasıl yapsam diye düşünmeleri lazım. Yani açıkçası böyle düğün zamanında 1.000 TL.gibi bi meblağın böyle büyük mevzu olmaması lazım. Ayrıca abinin eşine gidip seni çağırmamaları konusunda da haklısın. Zaten kızdılar biraz düğün salonu mevzusuna, bide seni bertaraf etme çabası var gibi geldi bana. Zaten üzülmüşsün onlarda anlamışlar. Bir süre takip et bakalım belki de artık daha dikkatli davranırlar. Nişanlına çok yüklenip onunla aranızı bozma hiç. Zaten düğün stresi var bir yandan bi de soğukluk girmesin araya.

olan nişanlıma oluyor zaten kavga edip teli tamamen kapattım aksam gelmiş bitanede gül almış ben ablamdaydım konusamıyorda kavga etmemek için saate bakıp duruyor gidelim dedi hayır ben davet edilmedim sen gidebilirsin dedim tartıştık biraz mutfağa gittiğimde ablama gitmiyor napacam demiş cok üzüldüm kıyamadım kalktım gittim :(

benimkide başta nasıl iyiydi sen ne dersen sen beğen derdi allahım o salonu nerden buldumda dedim işte ozaman aramaz oldu sorunlar başladı.

Kv deki annecım bir kere evlenecegım oglunuzda bir kere evlenecek. Mutlu günümüzü istediğimiz gıbı yaşayalım bızım ıstedıgımız gıbı olsun. A yok fıyosanız ozaman gelinliği buyrun sız giyin.

canım bitmez bilmez bu dertler hepimizde var.benim kv'dede düğün salonu tuttumuzda olay yaratmıştı.salonla görüşmeye gittik eşimle o zamanlar.kimse yok yanımızda bildiğimiz bi yer olduğu için.salonla görüştük çıktık ben annemi aradım anlaştık salonla diye.sonra eşime dedim senin annenide arayalım diye.oda sen ara dedi aradım.annenide ara söyle dedi.aradım söyledim dedim bende.bi bağırdı bana.neymiş benden önce anneni nasıl ararsın diyor :27: sürekli kavga çıkarırdı herşeyden.kafaları fesat anacım bu kvlerin:47:

cnm bu kayinvalideleri gercekten anlamiyorum cahillikten baska bisey degil bunlarinki. Esinde sacmalamis belliki ha once kendi anneni aramissin ha sonra annesini aramissin ne farkeder gerizekalilar afedersin ama sinirlerim bozuldu su an !!!

Sen yine esinle gitmis salonu tutmussun benim oyle bir luksum yoktu esim arkadaslarina aratiyordu salonu bana sormadan etmeden salon tuttular hemde yemeksiz bir dugun dusunsene uzaktan gelen akrabalarim perisan oldu. Kac tl harcadilar onu bile bilmiyorum zaten salonu ilk girdigimde sok gecirdim. Buna ragmen agzimi acip bisey soylemedim. Dugunden uc gun sonrada kayinvalide yani seytan kilikli kadin dugun gecesi esimle bana takilan takilari yuruttu alip onume koydu neymis dugun borclarini odeyemiyormus sonra gitti hepsini bozdurdu . HIRSIZ esimde agzini bile acmadi anlasmislar bunlar planlarini coktan yapmislar

Bu yuzden konu sahibi arkadasima dedim eger nisanlisi ailesine bagimliysa isi zor diye !!!

Kadin oglunu evlendiriyor ve 1000 tlnin lafini ediyor sinir oldum su anda esinin ailesine yaziklar olsun yaaa insanlar bu kadarmi cimrilesmis hayret ediyorum sonucta ogluyla senin dugunun olacak ve hayatta bir kez evleniyorsun !!!
Aslinda sanada yengene gidince haber vermeleri gerekirken seni pas gecmisler ben olsam bende bozulurdum acikcasi seni hesaba bile katmamislar !!!
ayrica nisanlim ailesine cok duskun diyorsun buda ayri bir konu tabikide duskun olmak var duskun olmak var eger nisanlin ailesine bagimliysa isin zor cnm benim !!!

nişanlım ailesiyle benim aramda kalmak istemediğini söylüyor sürekli birde salonu nişanlım ödüyor en son kavga ettiiğinde tutulsunda ben öderim demiş kv oda bozuldu sanırım.

daha dur yeni başlıyorsun hayata.ben evleneli 10 ay oldu.severek evlendik.kv maşallah burnumuzdan geldi herşeyi.nişanımız bi olay düğünümüz ayrı bi olay oldu.anlatsam bu kadarda olmaz dersin.şuan hiç bi şekilde görüşmüyoruz ne ben ne eşim.

önemli olan nişanlınla arandaki bağ.nişanlına sert çıkışma.sana karşı kötü niyet beslemesin.hep güzellikle konuş.ama kendini asla ezdirme .nişanlın sana kötü konusursa tabi alttan alma.siz bütün olduktan sonra herşey dışarıda kalır.

bu kv'ler severek evlendik diye mi kötü davranıyor gelinlere.oğullarını çalıyoruz sanki:ssz:

benim kv dermişki oğlum sevsin bende sevecem istediğiyle evlensin sevdi ama kv sevemedi sanırım oysaki tatlı bişeyimdir ama sorun nerdeyse :)

cnm bu kayinvalideleri gercekten anlamiyorum cahillikten baska bisey degil bunlarinki. Esinde sacmalamis belliki ha once kendi anneni aramissin ha sonra annesini aramissin ne farkeder gerizekalilar afedersin ama sinirlerim bozuldu su an !!!

Sen yine esinle gitmis salonu tutmussun benim oyle bir luksum yoktu esim arkadaslarina aratiyordu salonu bana sormadan etmeden salon tuttular hemde yemeksiz bir dugun dusunsene uzaktan gelen akrabalarim perisan oldu. Kac tl harcadilar onu bile bilmiyorum zaten salonu ilk girdigimde sok gecirdim. Buna ragmen agzimi acip bisey soylemedim. Dugunden uc gun sonrada kayinvalide yani seytan kilikli kadin dugun gecesi esimle bana takilan takilari yuruttu alip onume koydu neymis dugun borclarini odeyemiyormus sonra gitti hepsini bozdurdu . HIRSIZ esimde agzini bile acmadi anlasmislar bunlar planlarini coktan yapmislar

Bu yuzden konu sahibi arkadasima dedim eger nisanlisi ailesine bagimliysa isi zor diye !!!

yok yok canım yanlış anladın.kv dedi bana önce anneni nasıl ararsın önce beni aramalısın diye o kavga cıkardı.eşim değil :) senin kvde resmen hırsızlık yapmış pes ya.benim erkek tarafıda bilezikleri eşimin boynundaki kuşağa taktılardı :27: sırf bana tavır olsun diye.zaten bebek bileziği gibi elimede girmedi ya neyse :1: evet aile bağlıysa işi çok zor malesef

canım bitmez bilmez bu dertler hepimizde var.benim kv'dede düğün salonu tuttumuzda olay yaratmıştı.salonla görüşmeye gittik eşimle o zamanlar.kimse yok yanımızda bildiğimiz bi yer olduğu için.salonla görüştük çıktık ben annemi aradım anlaştık salonla diye.sonra eşime dedim senin annenide arayalım diye.oda sen ara dedi aradım.annenide ara söyle dedi.aradım söyledim dedim bende.bi bağırdı bana.neymiş benden önce anneni nasıl ararsın diyor :27: sürekli kavga çıkarırdı herşeyden.kafaları fesat anacım bu kvlerin:47:

ayy inanmıyorum ne farkı varki ya

benim kv dermişki oğlum sevsin bende sevecem istediğiyle evlensin sevdi ama kv sevemedi sanırım oysaki tatlı bişeyimdir ama sorun nerdeyse :)

sorun zaten tatlı olmanda şekerim çekemezlerrrr.oğlu sana aşık oldu ya artık sen 1 numaralı düşmanısın kadının

nişanlım ailesiyle benim aramda kalmak istemediğini söylüyor sürekli birde salonu nişanlım ödüyor en son kavga ettiiğinde tutulsunda ben öderim demiş kv oda bozuldu sanırım.

eeee daha neyin tribine giriyor bu kadin anlamis degilim :34: magdem odedim diyormus birak kendi odesin o zmn bakalim sozunde duracakmi !!!

yok yok canım yanlış anladın.kv dedi bana önce anneni nasıl ararsın önce beni aramalısın diye o kavga cıkardı.eşim değil :) senin kvde resmen hırsızlık yapmış pes ya.benim erkek tarafıda bilezikleri eşimin boynundaki kuşağa taktılardı :27: sırf bana tavır olsun diye.zaten bebek bileziği gibi elimede girmedi ya neyse :1: evet aile bağlıysa işi çok zor malesef

hmm pardon cnm o zman esinede gerizekali dedim kusura bakma :1: ne tuhaf insanlar var degilmi su hayatta anlam veremiyorum evet benim kayinvalide hirsiz cikti maalesef !!!

evet işim var nasıl hayatım devam eder bilmiyorum. yarın olsun istemiyorum cünki kv arar ve konuşmak ister aksam gittim ama ağzımı açmadım baktı durdu bana gözlerim şiş tabi ama umrundamı :(

ayy inanmıyorum ne farkı varki ya

kafaları fesat şekerim.kadın bi bağırdı bana telefonda benden önce anneni nasıl ararsın diye.şok şook :53: eşimde huyunu biliyor annesinin o an bana ,kapat telefonu konuşma Allah aşkına nankör bu kadın dedi.bende sinirimden telefonu yüzüne kapattım kadının.ay canım ben bi anlatsam yaşadıklarımı roman olur.bu şuan düğün konusu açılınca aklıma gelen bi olay.

nişanlın sana düşkünse,seni ezdirmezse sorun yok canım.benim eşim Allah razı olsun bi sürü olay yaşadık hatalı olsamda beni savundu hep

hmm pardon cnm o zman esinede gerizekali dedim kusura bakma :1: ne tuhaf insanlar var degilmi su hayatta anlam veremiyorum evet benim kayinvalide hirsiz cikti maalesef !!!

yok canım önemli değil.konu açılınca sinirim bozuldu biraz karışık kuruşuk yazmışım :52: kv'ler fesat canım.benim eşimde annemi çok sever.bu yüzdende düşmanlığı arttı bize karşı

Kv deki annecım bir kere evlenecegım oglunuzda bir kere evlenecek. Mutlu günümüzü istediğimiz gıbı yaşayalım bızım ıstedıgımız gıbı olsun. A yok fıyosanız ozaman gelinliği buyrun sız giyin.

bi kere evlenicek konusuda oldu babam dediki kızım bir kere evlenicek (bana cok duskundur babam) salonda olsun gençler eğlensin ona bile laf demişler karışıyor diye

OGLAN evlendiriyor kiysin biraz paraya..
Ayrica.size haber vermeden niye gidiyorlarki
Onceden tanismiyorlarsa.cok sacma.haber vermeden gitmeleri..
En azindan sana ve Annene haber vermeleri gerekirdi.

Nisanlinda ailesine cok duskunse ilerde.cok sorun yasarsin.
Tabiki bir evlat ailesine duskun olvak saygi gostercek ama ,yuva kuran bir erkek kendi ailesini kuran bukadar duskun olmamali bence.

eminim daha burda ne sorunlarımı paylaşıcam. düşkünlük yüzünden

bi kere evlenicek konusuda oldu babam dediki kızım bir kere evlenicek (bana cok duskundur babam) salonda olsun gençler eğlensin ona bile laf demişler karışıyor diye

Amannnnnn Bosver ozaman. Babacın var arkanda. O kudursun istediği kadar. Hıcccc umursama. O ne yspıosa sende ona yap aynısını. Bıde mesafeli ol

kafaları fesat şekerim.kadın bi bağırdı bana telefonda benden önce anneni nasıl ararsın diye.şok şook :53: eşimde huyunu biliyor annesinin o an bana ,kapat telefonu konuşma Allah aşkına nankör bu kadın dedi.bende sinirimden telefonu yüzüne kapattım kadının.ay canım ben bi anlatsam yaşadıklarımı roman olur.bu şuan düğün konusu açılınca aklıma gelen bi olay.

nişanlın sana düşkünse,seni ezdirmezse sorun yok canım.benim eşim Allah razı olsun bi sürü olay yaşadık hatalı olsamda beni savundu hep

ne kötü bi durum ama keşke yaşanmasa ne olurduki size orda tamam dese hem oğlunu mahcup ediyor hemde kişiliği ortaya cıkıyor

Amannnnnn Bosver ozaman. Babacın var arkanda. O kudursun istediği kadar. Hıcccc umursama. O ne yspıosa sende ona yap aynısını. Bıde mesafeli ol

ailem konusunda rahatım canım kınaya da salon tuttular ve ev eşyasında ben beğeniyorum alıyorlar paraya pek bakmazlar borçla alsalarda bikere evlencen istediğin olsun derler.

buraya düşüncelerimi yazarken ben abartıyorum diye düşünürken hepinize tşk ederim haklı olduğuma emin oldum yarın kendime daha çok güvenim olacak. birde oğlum olursa ben naparım demeden geçemiyorum.

Back
X