buraya düşüncelerimi yazarken ben abartıyorum diye düşünürken hepinize tşk ederim haklı olduğuma emin oldum yarın kendime daha çok güvenim olacak. birde oğlum olursa ben naparım demeden geçemiyorum.
oğlum olursa süper bi kv olmak istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya düşüncelerimi yazarken ben abartıyorum diye düşünürken hepinize tşk ederim haklı olduğuma emin oldum yarın kendime daha çok güvenim olacak. birde oğlum olursa ben naparım demeden geçemiyorum.
Bu konuyu sizlerle konuşmazsam rahatlayamayacak gibiyim şuan nişanlıyım 3 yıllık ilişkimden sonra nişanlandık. Tabi gerçekten bekarlık sultanlıkmış onu biraz erken anladım. ağustosta düğünüm var ve sorunlarrrr... düğün salonu tuttular önce onun kavgası ile başladık derken dün bir olay daha oldu. salon tutulduğundan beri kv aramaz oldu tavır aldı ben aradığımda da laf vuruyor bana ama sevdiceğimin hatırı var diye sustum. kv kötü biri değil ama annem olamaz hiçbir zaman. aksam aradı beni konuştuk tabi gönlümü kırdı yine sustum kapattık teli. sonra 2 saat geçti aradanabimin eşi aradı ki görümcengil annegille bize geliyor diye ben şok oldum konuştuk bana demedi bişey ve nişanlandığımdan beri bize hiç gelmedi görümceciğim. ama gelinimiz doğum yaptı diye gidiyor gittiğini neyse ama benim haberim olsaydı yada annemin bu kadar sinirlenmezdim. tabi çoştum ben kavga ettik nişanlımla telimi kapattım. kv annemi aradı ben ağlıyorum süreklide konuştular falan düşünememişler görümcemin eşi onlara gidiyoruz onu arayın demiş derken aksam oldu ben gitmem ne gerek isteseler derlerdi diye ağlıyorum ablama gittim nişanlım orda olduğumu öğrenmiş gelmiş gidelim dedi gitmeyecektim ama onun hatırına kalktım gittim. ilerde demesinler ki bak sen gelmedin yada nişanlıma böyle yapmişti diye ama cok zoruma gitti salona 1 milyar fazla verildi diye tavır aldılar üstüne buda yaşandı nişanlımda düşkün ailesine( ve ben üzülüp ağlamaktan birde sizle paylaşmaktan başka bir şey yapamıyorum. elimden geldiğince kısa yazmak istedim okurken sıkılmayın diye.
canım kayınvalidemgil abimlere gidiyor benim ve annemlerin haberi yokken
Oglun olur umarim.
Konuyu okudum resmen sok oldum. Yaa kayinvaliden bu kadar cirkin konusulmayi hakedicek ne yapmis anlamadim. Seni de burda bir kac kisi iyi gaza getirmis kendiniz calmis kendiniz oynamissiniz. sen bu kafayla sadece huzursuzluk goturursun gittigin yere. Eminim ki kayin validenin hatasi vardir, ama bence yaptiklari bu kadar aglayip sizlamani yok nisanlina kaprisi, yok yengeme gidiyolar is bana ne hadle soylemezler kaprisleri, burda bir kac insanla atip tutmayi gerektirecek seyler deyildir eminim. Yok efendim 1 milyar daha ucuz yeri tutmak istemiste. Kayin valide den para cikarken uzulmezmissin de ama nisanlindan cikarsa para kiyamazmissin. o kadin senin o cicim nisanlinin annesi farkindamisin bilmem. eminim ki burda yazdiklarini bilse senden nasil sogur ve uzulur. Zaten malesef sizin gibi gelinlere gercek cadaloz kaynanalar denk gelmiyor. Ne adaletsiz dunya iste.
Umarim hepinizin oglu olur ve kendiniz gibi gelinler alirsiniz. Iste o zaman gorursunuz dunyanin kac bucak oldugunu. ( gerci duyar gibiyim, ayol benim gibi gelinim olsa keske diye deyip guldugunuzu. Buna o yuzden AMINN diyorum.)
Allah size akil fikir versin.
demek sorun bendeymis herkes anlayip yorum yaptigina gore.
kim kime gidiyor kimle gidiyor hic bisi anlamadim :26:
demek sorun bendeymis herkes anlayip yorum yaptigina gore.
kim kime gidiyor kimle gidiyor hic bisi anlamadim :26:
Bu konuyu sizlerle konuşmazsam rahatlayamayacak gibiyim şuan nişanlıyım 3 yıllık ilişkimden sonra nişanlandık. Tabi gerçekten bekarlık sultanlıkmış onu biraz erken anladım. ağustosta düğünüm var ve sorunlarrrr... düğün salonu tuttular önce onun kavgası ile başladık derken dün bir olay daha oldu. salon tutulduğundan beri kv aramaz oldu tavır aldı ben aradığımda da laf vuruyor bana ama sevdiceğimin hatırı var diye sustum. kv kötü biri değil ama annem olamaz hiçbir zaman. aksam aradı beni konuştuk tabi gönlümü kırdı yine sustum kapattık teli. sonra 2 saat geçti aradan abimin eşi aradı ki görümcengil annegille bize geliyor diye ben şok oldum konuştuk bana demedi bişey ve nişanlandığımdan beri bize hiç gelmedi görümceciğim. ama gelinimiz doğum yaptı diye gidiyor gittiğini neyse ama benim haberim olsaydı yada annemin bu kadar sinirlenmezdim. tabi çoştum ben kavga ettik nişanlımla telimi kapattım. kv annemi aradı ben ağlıyorum süreklide konuştular falan düşünememişler görümcemin eşi onlara gidiyoruz onu arayın demiş derken aksam oldu ben gitmem ne gerek isteseler derlerdi diye ağlıyorum ablama gittim nişanlım orda olduğumu öğrenmiş gelmiş gidelim dedi gitmeyecektim ama onun hatırına kalktım gittim. ilerde demesinler ki bak sen gelmedin yada nişanlıma böyle yapmişti diye ama cok zoruma gitti salona 1 milyar fazla verildi diye tavır aldılar üstüne buda yaşandı nişanlımda düşkün ailesine( ve ben üzülüp ağlamaktan birde sizle paylaşmaktan başka bir şey yapamıyorum. elimden geldiğince kısa yazmak istedim okurken sıkılmayın diye.
Bu konuyu sizlerle konuşmazsam rahatlayamayacak gibiyim şuan nişanlıyım 3 yıllık ilişkimden sonra nişanlandık. Tabi gerçekten bekarlık sultanlıkmış onu biraz erken anladım. ağustosta düğünüm var ve sorunlarrrr... düğün salonu tuttular önce onun kavgası ile başladık derken dün bir olay daha oldu. salon tutulduğundan beri kv aramaz oldu tavır aldı ben aradığımda da laf vuruyor bana ama sevdiceğimin hatırı var diye sustum. kv kötü biri değil ama annem olamaz hiçbir zaman. aksam aradı beni konuştuk tabi gönlümü kırdı yine sustum kapattık teli. sonra 2 saat geçti aradan abimin eşi aradı ki görümcengil annegille bize geliyor diye ben şok oldum konuştuk bana demedi bişey ve nişanlandığımdan beri bize hiç gelmedi görümceciğim. ama gelinimiz doğum yaptı diye gidiyor gittiğini neyse ama benim haberim olsaydı yada annemin bu kadar sinirlenmezdim. tabi çoştum ben kavga ettik nişanlımla telimi kapattım. kv annemi aradı ben ağlıyorum süreklide konuştular falan düşünememişler görümcemin eşi onlara gidiyoruz onu arayın demiş derken aksam oldu ben gitmem ne gerek isteseler derlerdi diye ağlıyorum ablama gittim nişanlım orda olduğumu öğrenmiş gelmiş gidelim dedi gitmeyecektim ama onun hatırına kalktım gittim. ilerde demesinler ki bak sen gelmedin yada nişanlıma böyle yapmişti diye ama cok zoruma gitti salona 1 milyar fazla verildi diye tavır aldılar üstüne buda yaşandı nişanlımda düşkün ailesine( ve ben üzülüp ağlamaktan birde sizle paylaşmaktan başka bir şey yapamıyorum. elimden geldiğince kısa yazmak istedim okurken sıkılmayın diye.
dügün yapiyorlar sonucta oglu icin veriyor neyin tavirini yapiyor ...[/QUOT
ne kadar az harcandı o kadar az borçları olurmuş.
hey allahim yaa . gicik oluyorum böyle insanlara. kocanin ailesine düskün olmasi da kötü bnm kidee öle malesef :/
Bu arkadas kadar sert dusunmesem de ben de abarttiginizi dusunuyorum. Yani kayinvalidem benim akrabalarimdan istedigine benden habersiz gidebilir. Keza ben de oyle. Nisan/dugun zamani stresten sebepsiz bir suru tartisma cikar. Cok takilmayin bunlara. Cok da gaza gelmeyin. Kayinvalidenize bir sey yansitmayin. Sonra toparlayamazsiniz. Dugun stresi gecince geciyor bunlar.
Haklisin canim. Biraz sert oldu. Butun yorumlari okuyunca resmen sok oldum. Burda ne insanlarin hikayesini okuyoruz onlara yardimci olmaya calisiyoruz, ama bir baktim ki ortada tam olarak bir problem olmadigi halde hep birlikte alayli ve simarik bir sekilde atmislar tutmuslar. Cok fazla. Bide simarik simarik ayyy ben cok iyi bir kayinvalide olucam demisler, eyy Allahim dedim. Hepimizde var kayinvalide biliyoruz ne tur problemlerle karsilasabildivini, ve hic bir kadinin hakkinin ezilmemesi taraftariyim kayinvalideler de dahil buna.
Zaten kendi de farkinda abartiyormuyum diye baslik koymus. Ama sonra kiskirtmayla ayyy bencok hakliymisim sagolun deyince gercekleri soylemeye karar verdim.
Hakkaniyet herkese gerek cunku.
Bu arada beni kayinvalide adayi sanabilirsiniz soyle diyim oglum yok kizim var. kizimi ne hak yiyen ne hakkini yediren bir kisi olarak yetistirmeye calisiyorum.
canım ilk yazında kırmızıya isaretledigim yerde ne yazmissin
görümcengil annengil bize geliyor.Annengil derken kayinvalideni kastediyor galiba.:26:
Ben de abarttığınızı düşünüyorum.
Can sıkacak bir durum, ama ağlamak biraz abartı değil mi?
Düğünü eşimin ailesi yapsaydı düğünümüzün olduğu salonu tutmazdık.
Masrafı biz karşıladığımız için istediğimiz salonu tuttuk.
Ne güzel, yapıyorlar düğününüzü.
O kadar problem olduysa o aradaki bin lira nişanlınızla siz karşılasaydınız keşke.
Bence bunda da abartılacak bir şey yok.
Öncelikle paragrafsız yazdığımı söyleyen arkadaş okadar dikkat edemedim kusura bakma girdim ve düşünlerimi yaşadım paylaştım sorun benim yazdığım değil sizce basit ama bana göre bir yaşanmış sorun olduğu için.
Daha büyük sorunlar varmışta bu neymiş ben sorun demedim sadece dertleşip paylaşmak istedim üzüldüğüm için dişardaki insanların düşünlerini merak ettim. başkalarının acısından bakmak istedim.
Bana söylenmemesi değil derdim hiçbir samimiyetleri yok ve benim doğum günümde nişanlandığımızdan beri bize hiç gelmeyen görümcem nişanımda gördüğü abime gidiyor. mutlu oldum düşündükleri için ama kırıldım üzüldüm ve ağladım yani geçip karşılarına bir saygısızlık yapmadım ki naptıysam kendime yaptım benle telde konusupta ardından yengemi arayıp sana gelicez denmesi üzdü beni. en azından bana da giitmeyi düşünüyoruz diyebilirdi annemle konuştu ona bile demediler kendimi geçtim.
Salon konusuna da gelince bir kere evlencem sevdiğim adamla ve güzel olsun istiyorum parayı çöpe atın demiyorumki.
Sizlere burda cok kısa bi sorunu yazdım daha neler oldu yaşandı bilmiyorsunuz ve direk büyük tepkiler vermişiniz ya insanlar gülüp eğlenemez mi ben iyi kv olacam demekte ne var yada bir oğlun olur diye kırmadan yazsanız ne çıkardı şok olmuşunuz olmayın arkadaş buda benim sorunum benim derdimdi düşünler almak istedim ha ben içime atıp ağladım burda paylaştım haklı olduğumu anladım diye yazdığımda boşamı kendimi üzmüşüm sizinde düşünleriniz doğru demek istedim.
Kv bu yazıyı okursa senden soğur demişiniz. bana söylediği şeylerde ben soğumadım sustum gönlüm kırıldı ağladım içime attım nişanlımın hatrı var annesi dedim. ve bir sorunu paylaştım aceba o benim arkamdan neler demiş biliyormusunuz.
Hayatımın 1 gününü paylaştım sadece bunu düşünerek yazın lütfen....
Konunun tamamını yorumlayamıyorum ama bunlar bir çoğumuzun başına gelebiliyor, bu sebepten üstünde durma derim. Düğün hazırlıklarında tartışmalar unutulmuyor tabi ki haklı olduğunu düşündüğünde ezdirme kendini ama özellikle maddiyata çok takılmadan orta yolu bulmak en güzeli her iki taraf için.
senin hayatının tamamını tabiki biz bilemeyiz,konu başlığında belkide çok abarttım, bencede abartmışsın olay bu, seni gaza getiren olur haksız bulan olur destekleyen olur hepimiz aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz ayrıca şunu da eklemeden edemicem babanın sana olan düşkünlüğünü olumlu bişey olarak görüyosun ki olumlu da zaten ama bikaç yerde nişanlın için ailesine düşkün demişsin bu bir sorun gibi, sen ailene düşkün değilmisin tabiki düşkün olacak seni ezdirdimi, hayır buna bak bence