dügün yapiyorlar sonucta oglu icin veriyor neyin tavirini yapiyor ...Bu konuyu sizlerle konuşmazsam rahatlayamayacak gibiyim şuan nişanlıyım 3 yıllık ilişkimden sonra nişanlandık. Tabi gerçekten bekarlık sultanlıkmış onu biraz erken anladım. ağustosta düğünüm var ve sorunlarrrr... düğün salonu tuttular önce onun kavgası ile başladık derken dün bir olay daha oldu. salon tutulduğundan beri kv aramaz oldu tavır aldı ben aradığımda da laf vuruyor bana ama sevdiceğimin hatırı var diye sustum. kv kötü biri değil ama annem olamaz hiçbir zaman. aksam aradı beni konuştuk tabi gönlümü kırdı yine sustum kapattık teli. sonra 2 saat geçti aradan abimin eşi aradı ki görümcengil annegille bize geliyor diye ben şok oldum konuştuk bana demedi bişey ve nişanlandığımdan beri bize hiç gelmedi görümceciğim. ama gelinimiz doğum yaptı diye gidiyor gittiğini neyse ama benim haberim olsaydı yada annemin bu kadar sinirlenmezdim. tabi çoştum ben kavga ettik nişanlımla telimi kapattım. kv annemi aradı ben ağlıyorum süreklide konuştular falan düşünememişler görümcemin eşi onlara gidiyoruz onu arayın demiş derken aksam oldu ben gitmem ne gerek isteseler derlerdi diye ağlıyorum ablama gittim nişanlım orda olduğumu öğrenmiş gelmiş gidelim dedi gitmeyecektim ama onun hatırına kalktım gittim. ilerde demesinler ki bak sen gelmedin yada nişanlıma böyle yapmişti diye ama cok zoruma gitti salona 1 milyar fazla verildi diye tavır aldılar üstüne buda yaşandı nişanlımda düşkün ailesine( ve ben üzülüp ağlamaktan birde sizle paylaşmaktan başka bir şey yapamıyorum. elimden geldiğince kısa yazmak istedim okurken sıkılmayın diye.
Hayır zaten 1 milyardan düşük paraya salon mu kalmış ki oldu olacak evde yapsaydilar dugunu. Ayrıca yengene sizden habersiz gitmeleri de saçma evli olsaydınız bile haber vermeleri gerekirdi ki daha siz nisanlisiniz! Sonuçta yengeni senden sebep tanıyorlar seni anneni umursamayip böyle bişi yapmaları saçma geldi bana
Düğünde kaç mılyarlar gıdıyo 1 milyarın lafınımı yapıo kv.veremedınmı ağzının payını ? Gücün varsa al bin tlyı ver kaynana catlakmıdır nedir kadın
demek sorun bendeymis herkes anlayip yorum yaptigina gore.
kim kime gidiyor kimle gidiyor hic bisi anlamadim :26:
dügün yapiyorlar sonucta oglu icin veriyor neyin tavirini yapiyor ...[/QUOT
ne kadar az harcandı o kadar az borçları olurmuş.
canım kayınvalidemgil abimlere gidiyor benim ve annemlerin haberi yokken
babam dedi eğer ödeyemeyeceklerse biz verelim ağlayıp durma dedi. abimlere gitme olayı olunca da ben yine demedim bişeyde annem dediki kızım salon için kötü olduk bana kırıldılar keşke tutulmasaydı babam yardım etsin dedi diye söyledi yine kırmayalım dedik ama anlayan yokk
ama gelininiz dogum yapmis sonucta ziyarete gitmeleri dogal bu donemde gergin oldugunuzdan herseye aliniyor olabilirsiniz. onlar da durumlari yeterli degilse maddiyat sıkıntısindan gerilmis olbilirler. birbirinize ilimli ve uyumlunolmaya calisirsaniz, evlilige kirgin baslamamis olirsunuz.
Hayır kız veragzının payını. Ne yanı bedavayamı alacak seni kuru nikahla. Bunun ıcın sana trıp atıyorsada atsın ev doserken inadına pahalı şeyleri seçerim ben senın yerinde olsam
nişanlımın babası vefat etmiş küçükken ve bazı şeyleri nişanlım ödediği için susuyorum. ama kv aldımı para ondan çıktımı acımıyorum acıksası
Kadin oglunu evlendiriyor ve 1000 tlnin lafini ediyor sinir oldum su anda esinin ailesine yaziklar olsun yaaa insanlar bu kadarmi cimrilesmis hayret ediyorum sonucta ogluyla senin dugunun olacak ve hayatta bir kez evleniyorsun !!!
Aslinda sanada yengene gidince haber vermeleri gerekirken seni pas gecmisler ben olsam bende bozulurdum acikcasi seni hesaba bile katmamislar !!!
ayrica nisanlim ailesine cok duskun diyorsun buda ayri bir konu tabikide duskun olmak var duskun olmak var eger nisanlin ailesine bagimliysa isin zor cnm benim !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?