"Belki de rahatlamak istiyorsunuz" diyor ya.

mahvettin beni yazdıklarınla be leydim!
kimbilir anneciği nasıldır, empati yapayım dedim ben bile gözyaşlarına boğuldum...

Acil şifalar diliyorum sizede sabır ama çok zor eminim.Benimde bir arkadaşımın oğlu rahatsız,9 yaşında ve doktorlar 17 yaşına kadar yaşar ve o yaşa kadar her an ölebilir demişler.Bunu bilen bir anne nasıl dayanırki buna..nasıl bir sabır ve güç veriyorki tanrı bunu bile bile yaşayabiliyor anne..çok acı .

Allah acil şifalar versin
o küçüğü annesine babasına bağışlasın inşallah..(amin)

Tüylerim ürperdi, gözlerim doldu yazıyı okurken.
Dudaklarımı ısırıyorum şu anda.
Hastalığı nedir çaresi nedir bilmiyorum ama inşallah minik Barış yepyeni umutlarla hayata geri döner....
Allahım sabır versin size ve ailesine...

ALLAH'ım ben burdaa öldüm ..bu nasıl bır acdır RABBIM
sen verdın sen alırsın ama bu nasıl bır ızdıraptırr...
kendımı koydum o annenın yerinee ve edayanamadım hayalınden bıle ürktümm titredim kendıme geldım...

sabırlarr dılıyorumm ..acil şifalar versın rabbım ...

çok zorr cokkk ...
offffffffffff çok kötü oldum yaaa yavrularım uyuyorlarr öptüm ikisinidee ..ben onlarsız ne yaparımm...
ALLAHIM benı ve tum musluman alemını evlatlarıylaa sınama rabbım

Rabbim şifasını versin annesine babasına bağışlasın evlat acısı yaşatmasın

Hayatta caresi olmayan ve ne diye yasiyoruz ki , dedirten durumlardan biri. Ne buraya yazmak, ne de baska birsey rahatlatir insani. Isyan edersin bir ise yaramaz, isyan etmezsin o da bir ise yaramaz. Caresiz kalirsin, duvara bakarsin baska da birsey yapamazsin. Umarim bir mucize olur da iyilesir kucuk yavrucak. Annesinin ne durumda oldugunu tahmin bile edemiyorum.

Arkadaşımın oğlu, dört yaşında.
Yazamazsam mazur görün lütfen. Kafamı toparlayamıyorum. Dağılmış haldeyim.

0fff nerden okudum bu konuyu ben,aslında bu tarz şeyleri hiç izlemem,okumam..belki yaptığım yanlış ama kapatırım gözlerimi çocuklarla ilgli kötü şeylere.bilmek,duymak istemem..çünkü çocuklar hiçbir fenalığı hak etmiyor..ne hastalık yakışıyor onlara ne ölüm..ayy çok fena oldum,yazamıyorum artık..Rabbim yardımcıları olsun..Allah'ım hiçbirimizi evladımızla sınamasın İnşallah...Allah o miniğe de acı çektimesin İnşallah..melek zaten o,minicik daha ((

Son düzenleme:
o lanet gun geldi gozumun onune her satirlarda yasadim yeniden ,rabbim kimseyi boyle bir acisiyla sinamasin o anne babaya sabir versin, kucucuk bedeni dilerim cok acisi cekmez ,

oofff ağlamadan okuyamadım sonuna kadar çocukların hastalıkları beni kahrediyor (( allah şifasını versin,yanına alacaksa da acı çektirmeden alsın meleğini ( ahh Barış yaktın içimi akşam akşam ((((

Bende bu dünyanın adaletine inanmıyorum. Gerçek dünya değil burası. Çok daha güzel bir yer var bizi bekleyen. Ama yine de Allah anneciğine babacığına bağışlasın küçük meleği. Tez zamanda şifa bulur inşallah... Rabbim kimseyi evladının acısı ile sınamasın.

Hepinize teşekkür ederim.
Manevi varlığınızı hissediyorum.
Hani şair diyor ya:
Çocuklar bir ölsem, bir ölsem size hiç ölüm kalmasa...
İşte öyle bir durumdayız.
London aynen anlattığın gibiyiz aslında.
Öylece, boş, boşlukta...

hiç mi çaresi yok,hiç mi kurtuluşu yok? daha ne kadar çekecek peki? belki bir mucize olur,İnşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…