"Belki de rahatlamak istiyorsunuz" diyor ya.

Şu hali için mucize diyorlar.
Söyledikleri tek şey, her an olabilir.
Annesi bir an bile kırpmıyor gözünü.

bazen kelimeler yetersiz kalıyor ya öyle bir durumdayım şimdi..Allah ne o minik bedene ne de anne-babasına daha fazla acı çektirmesin İnşallah.

Son düzenleme:
Dun oglumu hastaneye goturdum. Damarini bulamadilar. İgneyi her soktuklarinda oglum ciglik cigliga agladi. Yuregim parcalandi resmen. O anneyi dusunemiyorum. Allahim sifa versin.

Minik Barış'ım..
Güzel Barış'ım..
Annesinin Kuzusu..
Allah'ım Sana Bu Mübarek Günlerde Acil Şifalar Versin..

Ama Benim Yine Bir Umudum Var..
Çünkü Hala Nefes Alıyorsun..

Her insanin kendince dertleri vardir. Ben ölümu insanin elinin kolunun baglandigi tek dert olarak gorurum. Onun disindaki dertlerin iyi ya da kotu hep bir caresi vardir. Yapacagim birsey olmadiginda buraya bakarim, duvara bakarim. Kendimle dalga gecerim filan. Baska turlu insan kaldiramaz cok agir bir yuk cunku. Hatta o kadar agir ki ya ben oleyim ya da karsimdaki dersin bir an cunku her gecen an sana umut verir , sanki hic olmeyecekmis gibi. Sonra yine olumden beter yikilirsin.

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun senin ve arkadasının
söz konusu minicik bir beden oldu mu ne desek boş
sanırım küçük hasta ancak allahtan umut kesılmez
neyi var keşke bilsek ama istemıyorsan söyleme canım
tekrar cok geçmiş olsun...

dert var dert var, bazen buraya derdim var diye konu açmak istiyorum kendimi engelliyorum,
sus bu da dert mi Allah aşkına insanlar ne dertlerle uğraşıyor diyorum ağzımı kapatıyorum..

işte tıpkı bu dertler gibi
Allah şifa versin...
Allah tan umut kesilmez, o yoktan var eden,
o ki pişmiş tavuğa 'kün feyekün' deyip canlı tavuğa çeviren Allah....
Ondan umut kesilir mi hiç.....

çok ama çokkk üzüldüm ben Alah anasına babasına ve Barışı sevenlere sabır versin. bu mübarek ayda Rabbim bir ışık bir mucize nasip et o minik yavruya . dert de senden gelir dermanda. ol dersin olur öl dersin ölür. nolursun Barış'a öl deme . bir mucizeye ihtiyacı olan anasına, babasına bağışla o miniği

canım benim bak
hayatta ne mucizelerle karşılaşıyoruz
allahın gücü herşeye yeter
bak bide şunu düşün doktorlar demiş ya şu an yaşaması bile bi mucize
bu mucizelerin arkasıda gelebilir
ben inanıyorum canım .. özelliklede 20 aylık kardeşime doktorlar özürlü teşhisi koydular ama ben yine bir umut testlerin temiz çıkmasını umut edıyorum ve allahın gücünede inanıyorum..
sende inan umudunu kaybetme.

Allah miniğin acılarını dindirsin, çok zor yaa düşünmesi bile çok üzücü yaşayan ne haldedir sabır diliyorum yakınlarına inş. iyileşir...

Şu anda bende sizinle aynı konumdayım
En yakın arkadaşım birlikte büyüttüğümüz bebeğimiz
Çok hasta.Karadenizde idim hastalığı öğrenir öğrenmez geldim yanına
Ama hiç bir faydam olmuyor sadece telde konuşuyoruz yavrumu göremedim bile
Babası perişan iftarda ve sahurda bizde oluyor sürekli gözleri dolu ağlamaklı lafı değiştirip duruyorum içim parçalanıyor
Off ne zor Allah'ım yardımcısı olsun Yavrularımızın canları yanmasın
Bizde öğreneli 4 gün oldu perişanız
3 yaşında oda henüz daha..

Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine bebeklerimize,tüm hasta olanlara ve BARIŞ'a acil şifalar versin inş.
Allahım annesine babasına ve sizlere bol sabır versin inş.

inanın çok etkilendim benim oğlumun adıda barış bizde hastane olaylarıın çok yaşadık onlar geldi gözümün önüne ağlıyarak okudum

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Hiç değilse çocuklara karşı biraz daha adil, merhametli olabilse bu dünya...
Böyle bir sıkıntıyı tek başına omuzlamak bile güç.
Bu güçlüğü hissedince önce Barış, sonra annesi geliyor aklıma.
İnsan dağılıyor...
Varlığınız hafifletmiyor belki ama katlanılır kılıyor.
Keşke imkanım olsa da çekip alsam çocukların üstünden açlığı, sefaleti, acıyı.
Sadece dondurma, park, koşmak, gülmek, anneleri kalsa onlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…