belki dert değil ama, sıkıntım annem.......

canım annen komple size mi taşınacak ki.. sen eşin işte iken o gelsin kv ile dursun hergün değil istediği zaman.. akşama evine dönecek zaten.. işten dönünce ev temiz yemek hazır ne süper bişey canım bak göreceksin.. çocuğunla vakit geçirirsin bol bol.. madem isteyerek de yapıyor.. annenle kötü olma bence.. sana da eşine de düşkün belliki.. zaten kv sürekli bakacak ona da zor yardımı dokunur hem.. sen şimdiden "sen bakma istemiyorum" deme.. beraber bakarsınız de geç.. "torun falan bakamam" diyen anneler kvler varken bence iyi tarafından bakın eşinle..

Annenin hayatınıza bu kadar girmesini istemezken, kvalideni istemen çok ilginç geldi bana.

Genelde herkes annesinin bakmasını ister.

kayınvalidenizin evinize yakınlığı bahane edin anne sanada bizede zor olur getir götür vs deyin kayınvalidem yakında o bakıcak deyin 2 gün trip atar gönlünü alırsınz

Bence sen annene guzelce anlat bebegime bakarsan sen islerinr yetisrmezsin sen duzenli birisin duzenin bozulsun istemiorum ayrica esim annesinin bakmasini istio falan de kusersede bi şekilde gonlunu daha sonra alırsınız

oğlumu ve kayınvalidemi yollayamam da istersen annemi bir süreliğine ödünç verebilirim
darısı başına canım
İkisi de yanında ve yardım etmeye hazırlar ne güzel...birgün cocugum olursa onu kime emanet ederim acaba hem annem hem kayinvalidem hasta :-( yaw neyse önce bi çocuk işini halledek gerisi düşünülür ;-) rahat insan iyidir :-D

Anneni bana gönder sürekli temizlik yapan kadınlara bayılırım :) azıcık dili olsun onada katlanırız . . .
Şaka bi yana çocuğun uyku düzeninin bozulacağını işinize geç kalacağınızı hemde kayınvalidenizin yakın olduğunu söyleyin. . laf arasına sıkıştırın kalbi kırılmasın kayınvalidenin işleri çıkar zaten tek bırakacağımız kişi sensin diye belirtin

"sen bakma istemiyorum" diyemem zaten. ama bebişi ona götürüp getirmek babannesi varken çok gereksiz ve saçma olur. az yol değil canım. dediği gibi bize gelse kendi psikolojisini de bozar bizimkini de. ona göre benim evim pis ve ben çok rahatım. o da benim evimde rahat edemiyormuş falan filan. hey allaammm yaa

herhalde en sonunda ikisi birden gelecek.
kayınvalideme göre o evini bırakıp gelemez, sürekli işim kaldı işim kaldı der. bir ay sonra vaz geçer diyor.
oğlanı götürseniz ayaklanınca yine iş yapamaz depresyona girer yine vaz geçer diyor.
ama oğluşum da anneannesinin keyfi olsun diye deneme yanılma tahtası değil yani.
bir şekilde beraber bakmalarını söyleyeceğim, sana olmaz deriz. eğer sonradan yan çizerse en azından oğlumun düzeni bozulmaz.

allah tez zamanda kucağına versin canım.
bakımı da bir şekilde olur.:)

Annenin hayatınıza bu kadar girmesini istemezken, kvalideni istemen çok ilginç geldi bana.

Genelde herkes annesinin bakmasını ister.

canım kv evimize girer ama içimize girmez, hayatımıza hiç karışmaz.
duysa duymazdan gelir, görse görmezden gelir.
annem öyle mi ya, o bizi hala beş yaşında sanıyor. tartıştığımızı anlamıştı bir keresinde eşim diyor ki küçükken ki gibi kafalarımızı tokuşturacak sandım
yani konu karakter, kv anne değil canım:)

umarım erkek kardeşin yoktur :) seni ağlatan gelinine neler yapar :) kaynananda çok şeker maşallah :)

annem annedir yine de kadın emekli olduktan sonra gençken istediği gibi yapamadığı temizliğe sardı işte
kv de çocukluk, gençlik arkadaşı en yakın dostu olunca böyle komedi gibi şeyler yaşıyoruz canım

umarım erkek kardeşin yoktur :) seni ağlatan gelinine neler yapar :) kaynananda çok şeker maşallah :)
var canım nişanlı o da. e artık geline yaparsa anlatıcaz huyu böyle diye bana bin beterini yapıyor diye

annesi böle diye k.validesi normal. demek ki neymiş düz dünyası yokmuş. herkesin bir derdi varmış.

ay hakikaten inş. erkek kardeşin yoktur. varsa da annenden uzak yerde olsun...

insanlar emekli olduğunda gençken yapmak istedikleri ama yapamadıkları şeylere sararmış.
annem hep çok titizmiş ama istediği gibi olmazmış o da temizliğe sarmış.
kv evi hep börek çörek koksun istermiş ama yapacak vakti yokmuş o da börek çöreğe sarmış.
pasta börek kursuna gitti görümcemin ve benim dondurucum hep börek çörek doludur ama o yapmadınız etmediniz beceremediniz vırvır dırdır yapmaz
huy işte canım naparsın

var canımnişanlı o da. e artık geline yaparsa anlatıcaz huyu böyle diye bana bin beterini yapıyor diye
abooo yandı gelin ayol :) işiniz zor ama şükür edin bi anneniz var :) genede tatlı geldi bana davranışları :) gelinede durumu anlatın bian önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…