belki dert değil ama, sıkıntım annem.......

gitmez canım bence de gitmeli kendine daha az yıpratıcı uğraşlar bulmalı ama yok o temizliğe sarmış

o zaman görmezden duymazdan gelmen gerekecek. annenin huyunu bildiğin için he deyip geçmen daha rahat olur sanırım.

abooo yandı gelin ayol :) işiniz zor ama şükür edin bi anneniz var :) genede tatlı geldi bana davranışları :) gelinede durumu anlatın bian önce
hele kv ile annemin diyologlarını görseniz çoook sevimli görünüyorlar. ama dışarıdan öyle yaşayan bana çok zor.
gelin biliyor zaten farkında yani ona yapmaz herhalde yaa.

Ben de tam tersi diken üzerinde olurum.
Bardak kirletesim gelmez o evde.
Kayınvalidem parkelerde terlikle dolaşır misal, halıya gelince terliklerini çıkartır. Sanki sokak kapısından giriyor gibi
Şimdi o halının halini görse cinnet geçirir herhalde

arap sabununu lifini çıkar bakıyım kızım der

Temizlikle ilgili forumlar şu sıralar çok dikkatimi çektiğindenmidir bilmiyorum ama sürekli temizlik yapasım var. . ben temizlik yaparken stres atıyorum resmen çalıştığım için aman aman detaylı yaptığım söylenemez ama yinede dikkat ediyorum o yüzden seviyorum temiz kadınları . . heee bide kayınvalidemin hiç temizlik yapmamasının etkiside var tabi :)) evine gittiğimde terliksiz dolaşamıyorum ayağıma habire bişeyler batıyo . .

ortayı bulmak dengeyi kurmak lazım
valla temizliği düzeni çok severim, mutlu olurum ama hayatımın en öncelikli şeyi de temizlik yapmak değil
anneme çok üzülüyorum elleri hep kıpkırmızı
emeklilikten sonra böyle abarttı beli tutuluyor
sağlığının kıymetini malesef hiç bilmiyor
hem kendini hem bizi üzüyor
az önce aradım daha dün sildiği dolapları içine sinmemiş yine siliyormuş ne yapmalı hiç bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…