Madem bu kadar dertlisin canım niye daha zamanı varken herşeyi baştan k.valide ve k.peder le konuşmuyorsun. Hadi k.pederi geçtim k.valide ile konuş. Kaynanayı alıp karşına "anne,ben bu doğumumda bebek çikolatası ve kahve dağıtacağım bebek görmeye gelenlere, sende lütfen yemekler yapıp misafirleri ağırlamaya ve evimi düğün evine çevirmeye kalkışma, takdir edersin ki bunda önce tek çoğcuğum vardı şimdi ikizler olacak artı evde de bir bebek var ne sen beni üz ne de ben seni üzeyim rica ediyorum birbirimize karşı anlayışlı olalım. Ayrıca doğumdan sonra ablam buraya gelecek bana yardımcı olmaya ablamında benimde huzurlu bir ortama ihtiyacı var bu konuda da umarım anlayış gösterirsiniz. Benim siz geldiğinizde size surat yapmak gibi bir lüksüm olmadığı gibi sizinde ablama ve benim aileme surat asma gibi bir lüksünüz yok neticede burası benim ve eşimin yani bizim evimiz ve o da benim ablam" demek zor mu. Çekiniyorsan çekinecek birşey yok inan bana, ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar. Kırmayım diyorsan ki çok yanlış bir düşünce sen 3 çocukla kırılacağına senin evine bu kadar sahiplenmeye çalışan insanlar kırılsın boşver.
Ne demek yaa ablan gelmesin bizim kız gelsin onaneymiş allahaşkına, bu lafı nasıl söyler ben o k.peder zatına bu lafı söylediği an cevabı yapıştırırdım kim ya o ne karışır benim evime. Kaynananın evde yemek yapması da sana yardım değil güzelim etrafa gösteriş yapmak işte.