• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belki erken ama şimdiden dert ettim off

çok zor şeyler değil zaten, isterseniz rahatlıkla yaparsınız..

Allah sağlıcakla ikizlerinize kavuşmayı nasip etsin, tüm çocuklarınızı da size bağışlasın

saol canım rabbim tüm isteyenlere versin..
aslında dediğim gibi belkide zor şeyler değil sorun bende belkide
hayır diyemiyorum rahatsız olduğum şeyleri dile getirip desem belkide anlarlar ama bunu beceremiyorum sanırım

Madem bu kadar dertlisin canım niye daha zamanı varken herşeyi baştan k.valide ve k.peder le konuşmuyorsun. Hadi k.pederi geçtim k.valide ile konuş. Kaynanayı alıp karşına "anne,ben bu doğumumda bebek çikolatası ve kahve dağıtacağım bebek görmeye gelenlere, sende lütfen yemekler yapıp misafirleri ağırlamaya ve evimi düğün evine çevirmeye kalkışma, takdir edersin ki bunda önce tek çoğcuğum vardı şimdi ikizler olacak artı evde de bir bebek var ne sen beni üz ne de ben seni üzeyim rica ediyorum birbirimize karşı anlayışlı olalım. Ayrıca doğumdan sonra ablam buraya gelecek bana yardımcı olmaya ablamında benimde huzurlu bir ortama ihtiyacı var bu konuda da umarım anlayış gösterirsiniz. Benim siz geldiğinizde size surat yapmak gibi bir lüksüm olmadığı gibi sizinde ablama ve benim aileme surat asma gibi bir lüksünüz yok neticede burası benim ve eşimin yani bizim evimiz ve o da benim ablam" demek zor mu. Çekiniyorsan çekinecek birşey yok inan bana, ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar. Kırmayım diyorsan ki çok yanlış bir düşünce sen 3 çocukla kırılacağına senin evine bu kadar sahiplenmeye çalışan insanlar kırılsın boşver.

Ne demek yaa ablan gelmesin bizim kız gelsin onaneymiş allahaşkına, bu lafı nasıl söyler ben o k.peder zatına bu lafı söylediği an cevabı yapıştırırdım kim ya o ne karışır benim evime. Kaynananın evde yemek yapması da sana yardım değil güzelim etrafa gösteriş yapmak işte.

Madem bu kadar dertlisin canım niye daha zamanı varken herşeyi baştan k.valide ve k.peder le konuşmuyorsun. Hadi k.pederi geçtim k.valide ile konuş. Kaynanayı alıp karşına "anne,ben bu doğumumda bebek çikolatası ve kahve dağıtacağım bebek görmeye gelenlere, sende lütfen yemekler yapıp misafirleri ağırlamaya ve evimi düğün evine çevirmeye kalkışma, takdir edersin ki bunda önce tek çoğcuğum vardı şimdi ikizler olacak artı evde de bir bebek var ne sen beni üz ne de ben seni üzeyim rica ediyorum birbirimize karşı anlayışlı olalım. Ayrıca doğumdan sonra ablam buraya gelecek bana yardımcı olmaya ablamında benimde huzurlu bir ortama ihtiyacı var bu konuda da umarım anlayış gösterirsiniz. Benim siz geldiğinizde size surat yapmak gibi bir lüksüm olmadığı gibi sizinde ablama ve benim aileme surat asma gibi bir lüksünüz yok neticede burası benim ve eşimin yani bizim evimiz ve o da benim ablam" demek zor mu. Çekiniyorsan çekinecek birşey yok inan bana, ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar. Kırmayım diyorsan ki çok yanlış bir düşünce sen 3 çocukla kırılacağına senin evine bu kadar sahiplenmeye çalışan insanlar kırılsın boşver.

Ne demek yaa ablan gelmesin bizim kız gelsin onaneymiş allahaşkına, bu lafı nasıl söyler ben o k.peder zatına bu lafı söylediği an cevabı yapıştırırdım kim ya o ne karışır benim evime. Kaynananın evde yemek yapması da sana yardım değil güzelim etrafa gösteriş yapmak işte.

aslında dediğin gibi ben hata yapıyorum ben ne yaptım hep biliyomusun
ben asla bunlara cevap vermeidm hiç hep eşimle konuştum kırılganlıklarımı o fırsatbuldukça yapıştırdı lafını
hani ben bir laf derim o da cvp verir kavgaya dönüşür belki diye hep korktum
ama bu durumu dediğin gibi önceden bir şekilde dile getirmeliyimki doğum sonrası rahat edeyim
off bir konuşabilsem onlara karşı ama nasıl
hep böyle davranıp içime atıp kendimi üzüyorum biliyorum :2:

rabbim sağlıkla meleklerini kucağına almayı nasip eylesin.ay tam loğusalık döneminde ne surat çekilir nede laf heleki ablama laf söyleyecekler oan ağızlarının payını veririm çünkü loğusalık dönemi en hassas dönem.senin sürekli moralinin yüksek olması gerekiyo belki herşeye saygı gösteririm ama benim ailemden birine laf sokacaklar oan saygım biter bana en yakınım anam babam ablamdır.rahatlıkla ablanın yanında üzerini değiştirirsin ama kayınvalidenın yanında okadar rahat olamazsın bence kesin ve net şekilde kayınvalidenize söyleyin doğumumda ablam gelecek kalacak

ne sinir bozucu işler bunlar,
kimse kimseyi evinde istemez.
bu kadar basit.
ama kaynanalar görümceler oğlunun evinden çıkmaz.
ne işin var başkasının evinde yemek yapmak falan.
bakalım karşındaki istiyor mu. rahatsız ettiğini bile bile umurunda olmamayı nasıl becerbiliyorsun.
algıların mı eksik yoksa rahatsız etmek hoşuna mı gidiyor.
kimse yardım etmek istiyordur yazık falan demesin.
kız memnun değil işte. istemiyor..
yardım isterse söyler. sen de canın isterse yardım edersin biter.
bunu bir yardım silsilesi haline getirmeye ne gerek var.
otursana evinde. baksana kendi işine gücüne.
yaşlandığında yalnız yaşayamaz olduğunda zaten onlarla olacaksın.
bırak şu en güzel zamanlarını başbaşa geçirsinler.
özleyince gider görürsün.
bu kadar iç içe hayat olur mu.
herkes kendi evinde kendi bildiği kendi istediği gibi yaşasın.
insan çağrılmadığı yere gitmez. oğlunun evini nasıl kendi evin görürsün.
aaa ne bu bu kadar kaynana gelin damat görümce torun elti kayınbirader baldız ...
ne gereksiz ilişkiler ağı kurmuşuz içinde debelenip duruyoruz yahu.
kimse sınırlarını bilmiyor. herkes herkesin hayatının içinde.

Back
X