Belki film gibi ama yardım gerekli

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
İyigeceler başlıktanda belli olduğu gibi film gibi bir konu sorun var.sizlerden fikir danışmaya geldim yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlarım
bir kızımız var bir evlilik yapmış ayrılmış şiddet yüzünden birde çocuğu var ufak.aradan belli bir süre geçtikten sonra bir adamla tanışıyor çocuk daha önce evlenmemiş kızımız olmayacağını söylesede çocuk dinlememiş ve devam etmişler aşkları resmen leylayla mecnun gibi gözümüzün önündeler sürekli ayrılamıyorlar.birbirlerini çok sesviyorlar.ama çocuğun ailesi nuh diyor peygamber demiyor çocukta ne aileden ne de kızdan vazgeçemiyor ailemde olmazsa olmaz ama sevdiğimde olmadan olmaz diyor.tam bir çıkmaz.biz arkadaşları olarak elimizden birşet gelmiyor ailesiyle birde biz konuşmak istedik olmadı.
en son aklımıza şöyle bir düşünce geldi çocuğunda formaliteden evlilik yapması.oyuncu bulmak ve kısa bir evlilik oyunu oynamak sonrasında ayrılık bunlar ancak öyle kavuşabilir.
aileyi kandırmış olucaz bwlki ama elimizden başka çare gelmiyor.böyle bir düşüncede imkansız gibi ama nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemedik filmlerden senaryo çalalım dedik başka fikir gelmiyor aklımıza sizin fikriniz varmıdır arkasaşlar bu gwnçlere yardımcı olsak

Sen buna film demişsin ama bu bildiğin sitcom olmuş dostum.
Dürüstçe aileyle konuşulmalı. "Beni seviyorsanız kararlarıma saygı duymalısınız." demeli.
Çok denedi konuşmayı yanımızda bile konuştu red ederiz evlatlıktan diyorlar

O plan hic dogru olmaz. Birincisi formaliteden evkense bile cocuk baska biriyle, anlasmali bosanmada bir yildan once bosanamaz. Cekismeli bosansa bu seferde karsi tarafin hic bir sey istemeyecegi ne malum. Ucuncusu cocugun ailesinin cocuk uzerinde etkisi var. Bosanmads da mutahil olabilirler. Bu plan cok riskli, dogru ds degil. Bir sekilde cocugun ailesini ikna etmesi gerekiyor. Anladigim kadariyla kizin cocugu oldugu ve bosanmis oldugu icin istemiyorlar.

O plan hic dogru olmaz. Birincisi formaliteden evkense bile cocuk baska biriyle, anlasmali bosanmada bir yildan once bosanamaz. Cekismeli bosansa bu seferde karsi tarafin hic bir sey istemeyecegi ne malum. Ucuncusu cocugun ailesinin cocuk uzerinde etkisi var. Bosanmads da mutahil olabilirler. Bu plan cok riskli, dogru ds degil. Bir sekilde cocugun ailesini ikna etmesi gerekiyor. Anladigim kadariyla kizin cocugu oldugu ve bosanmis oldugu icin istemiyorlar.
Evet en önemliside çocuk olduğu için kabul etmiyorlar.aile evleneceksin bekar kalamazsın diyor oğlan yok diyor oğlanın sevdiğinide kabul etmiyorlar ee ayrılıkta olmuyor tam bir çıkmaz böyle birşey düşünüldü haklısınız bu boyuttan düşünülmedi

Zamanla belki aile anlayabilir, ikna olabilir.
Sakin baskasiyla formaliteden evlilik yaptirip cocugun basini yakmayin. Bosanmak hic de o kadar kolay degil. Taniklar, deliller... durusmalar.... yazik cocuk bunlari yasamasin. Cok riskli bir is. Tek care ikna etmek eger cocuk gercekten kararliysa. Bu kararliligini da ailesine gosternesi gerekiyor..

X