Belki siz de güleceksiniz ama :(

Herkesten önce sen gülersen unutursun

Günaydın arkadaşım düşebilirsin ne var bunda bende çok düştüm ama benim şöyle bir huyum var yolda,sokakta biri düştügünü görsem ben gülmem hatta yerden kalkamıyorsa ona yardım bile ederim bir ara yolda bir kadının ayagı kaydı düştü elinde torbaları vardı gittim yardım ettim kadına benim ilk düşmem ona düşmede denmez aslında merdivenden yuvarlandım resmen daha sonra lise yıllarında okurken bile düştüm ayagım kaydı şu hayatta düşmeyen insan varmı bence sorun etme arkadaşım düğünün en şıkı senmissin nazar degmiş sana

taktıgın şeye bak yahu rezıl olcagın kıısıler onlarr olsun.. sallaa gıtsın baska dertlermı yok

ilahi... güzel olduğun için biri nazar değdirmiş düşmüşsün. üzülme sevin bence...

bende çok düşerim, rezilmi oldum diye düşünmedim. nazar çıkmıştır diye teselli ederim kendimi. sen de öle teselli et...

Bu kendini beğenmişlik yüzünden düşmüşsün bence..

Ama yine de pencereye bile çıkamam gibi bi rezillik yok..

boşver unutmuşlardır sanki onlar hiç düşmüyor

kimse oturup da birkaç gün sonra ay şu kız nasıl da düşmüştü diye düşünmez o an güler unutur

Son düzenleme:
bunda utanılcak ne var, herkese olabilir. insanlık hali. benim düğünümde oynarken gelen bastı gelinliğimin kuyruğuna giden bastı.
kaç kez tökezledim:) allah korusun tarlatanla düştüğünü düşün asıl rezalet odur heralde ... Allah kimseye göstermesin bizede göstermesin.
neyse ben tökezledikçe gülenlerle bende güldüm.. hatta düğün videomda bile kaç defa çıkmış :))

sende öyle yap, takma konuyu açarlarsa herkesle sende gül... ay ben düşene çok gülerim, kendim düşüncede çok gülerim hahaha de
kimse konuşmayacaktır bir daha emin ol :) fakat bozulduğunu görürlerse ister istemez üstüne gelirler...

Son düzenleme:
bunda utanılacak ne var sende gül geç canım
hepimizin başına böyle aksilikler gelebilir
herkes unutmuştur bile sende unut büyütme bu kadar

Çevrene bunun için ne kadar bozulduğunu gösterdiğin sürece alay konusu yaparlar ama ne zaman kendinle alay edersen bunu unuturlar.
Bu böyledir.

bence unut canımm...takılacak birsey yok bunda yanı oyle eve kapanacak kadar falan..Allah baska dert vermesın..

pazar akşamı katıldığım bir düğünde, düğünün en alımlı, en güzel kızı da sahnenin ortasında ve onca kalabalığın içinde yere kapaklandı!
hemen ayağa kalktı ve kahkahalar ile dansına kaldığı yerden devam etti :)
biz davetliler de buna hiç takılmadık?! ayrıca, gelinin kendisi de sandaleyden düştü yine sahnenin ortasında :)

Bende kardeşimin düğününde düğünün sonuna doğru düşmüştüm

Ben bile kendime güldüm:) kalktım oynamaya devam ettim

Kendinizi eve kapatmayın boşuna, kim ne derse desin

biryerleriniz mi göründü?
yoksa sadece düsmekse insanlik hali olur
ben kendimde düssem düsen birinide görsem cok gülerim yaa :)

Konuyu açan olursa ee o kadar güzelliğime nazar değdi tabi diyip gül...Bizde eşimle şu parklarda piknik masaları olur onlarda oturuyorduk...İkimizde aynı tarata oturduk...Ben masanın ucundan bir şey alayım derken kalktım,eşimde ağırdır biraz masa havaya kalktı:) Kızım da eşimin kucağında:) Çok komikti:)O an karşıda liseiler vardı güldüler bize aman diyip geçtim bende takmadım...Boşversene hayat kısaaa değmez üzülmene:)

eglenceli bir dügün olmus :) geline yazik unutamaz ömür booyu :)

pistte dustunuz dıye ınsan ıcıne cıkamıyor musunuz

gercekten sasırdım kusura bakmayın .ne var bunda yanı

olabılır her ınsanın basına gelır .kendınızle barısık olmayı deneyın

kasıntı olmaya hic gerek yok kendınızı uzersınız .

mesela ben dusmus olsaydım eger ,bana gulenlerle bırlıkte

ben de kendıme gulerdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…