BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Yasa size çok alistim valla kopamiyorumm sizden iyiki varsinizzz kiii
bende alıştım sizde iyiki varsınız bir birbirimize destek oluyoruz ne güzel inşallah güzel haberlerde baylaşırız tamam canım 50 okurum yarın

İnsalllaahh o güzel.günlerde olacak.inşallah kiz mi erkek mi diye de konuşacağız inşallah inanıyorum.ben birbirimize umut olalim.hic kopmayal.m her bisiylerimiİ.paylasalim mesela ben haftaya pzrt sonuçlar imi alacağım temiz.cikarsa rahim filmi.cektirexegim sonrasındada koruayi ddüşünmüyorum

hayırlısı canım hadi inşallah

Canım Benim okuyacağım kişinin ismi nedir. Bide son soru bu cumaya kadar mı

[QUOTE="Hifa erbaşlama.muhtemelent: 44717012, member: 7265haerCanım Benim okuyacağım kişinin ismi nedir. Bide son soru bu cumaya kadar mı [/QUOTE]
Canim sen daha baslama muhtemelen cuma baslayacahiz yarin haber verecegim size okuyacagin yeni arkadasin adi narin bana da normal.dua etmwyi unutma cuma gunu☺☺duam bitti de kabulu icin dua edin banaa ☺☺

TE="yarimkalbim, post: 44717005, member: 729795"]2 subatı bekliyorum bende zaman gecmiyo normalde zaman.gecer[/QUOTE]
Yaaa ozaman heyecanla senin bat bekliuoru ☺☺ oooo sevincliyim sayenizde bat bekleyecegizz ☺☺insallahhhh gelmez kirmizilar dolar göbüşler gelir bebislerr hadiii bakalimm.kizlarr ☺bisey kalmamis.bu arda son 4gun kala.erken.genlik testlerinde cikiyor haberini olsn tecrubeyle sabitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…