- 30 Aralık 2015
- 279
- 245
- 18
- 34
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Canim sen daha baslama muhtemelen cuma baslayacahiz yarin haber verecegim size okuyacagin yeni arkadasin adi narin bana da normal.dua etmwyi unutma cuma gunu☺☺duam bitti de kabulu icin dua edin banaa ☺☺[/QUOTE][QUOTE="Hifa erbaşlama.muhtemelent: 44717012, member: 7265haerCanım Benim okuyacağım kişinin ismi nedir. Bide son soru bu cumaya kadar mı
Yaaa ozaman heyecanla senin bat bekliuoru ☺☺ oooo sevincliyim sayenizde bat bekleyecegizz ☺☺insallahhhh gelmez kirmizilar dolar göbüşler gelir bebislerr hadiii bakalimm.kizlarr ☺bisey kalmamis.bu arda son 4gun kala.erken.genlik testlerinde cikiyor haberini olsn tecrubeyle sabitt[/QUOTE]TE="yarimkalbim, post: 44717005, member: 729795"]2 subatı bekliyorum bende zaman gecmiyo normalde zaman.gecer
Canım Birsey sorucam kaç günde bir adet oluyorsun adetin düzenli mi2 subatı bekliyorum bende zaman gecmiyo normalde zaman.gecer
Canım Birsey sorucam kaç günde bir adet oluyorsun adetin düzenli mi[/Q evet düzenli canım 25 günde oluyorum
amin canım inşallah senin adet tarihin bizden önce önce senin güzel haberini alırız inşallahTahminim bende 27 ocak bat. Ins hepimiz hamiş oluruz. kirmizilari gormeyelim artik. Tabi once herseyin hayirlisi. allahim bu kez kucagimizada almayi nasip etsin saglikli bi sekilde...
bir gün öne atıyo geneldeBir Iki gün oynamıyor yani anladım
Ayy canm ins allahin izniyle. Hepimiz mutlu olalim aglamayalim artik. Bizimde evimizde bebek sesi olsun :)amin canım inşallah senin adet tarihin bizden önce önce senin güzel haberini alırız inşallah
amin canımAyy canm ins allahin izniyle. Hepimiz mutlu olalim aglamayalim artik. Bizimde evimizde bebek sesi olsun :)
Selam kızlar. Ben de dua bekliyorum. 25 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuş. Hiçbir sebep bulunamadı. Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok. İmtihanım diyorum artık Rabbim birdaha hiçkimseye hiçbirimize yaşatmasın. Ben de katılmak istiyorum izniniz olursa nasıl yapıyoruz şimdi bilgi verirmisiniz[/QUOTE
canım cok geçmiş olsun..Rabbim sabırlar versin..
evet canımyarimkalbim canımm sana cuma günümü başlayacağız :)
amin canım cümlemizi kucanı boş bırakmasınGünaydın kızlar :) Maşallahumutluhatun canım bak yetişirmi diyordun bitti bile :) ama çok mahcup oldum çok az okuyabildim. İş yerinin sıkıntısından eve geç geliyorum 3 4 gündür umutluhatun kusura bakma canım hakkını helal et ama normal dua ederken hepimize dua ediyorum RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN..SAĞLIKLI SIHATLI HAYIRLI EVLATLARLA EVLERİMİZİ ŞENLENDİRSİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?