BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

[QUOTE="Hifa erbaşlama.muhtemelent: 44717012, member: 7265haerCanım Benim okuyacağım kişinin ismi nedir. Bide son soru bu cumaya kadar mı
Canim sen daha baslama muhtemelen cuma baslayacahiz yarin haber verecegim size okuyacagin yeni arkadasin adi narin bana da normal.dua etmwyi unutma cuma gunu☺☺duam bitti de kabulu icin dua edin banaa ☺☺[/QUOTE]
Peki Haber bekliyorum. Ve bende dua istiyorum. Ismim şebnem

TE="yarimkalbim, post: 44717005, member: 729795"]2 subatı bekliyorum bende zaman gecmiyo normalde zaman.gecer
Yaaa ozaman heyecanla senin bat bekliuoru ☺☺ oooo sevincliyim sayenizde bat bekleyecegizz ☺☺insallahhhh gelmez kirmizilar dolar göbüşler gelir bebislerr hadiii bakalimm.kizlarr ☺bisey kalmamis.bu arda son 4gun kala.erken.genlik testlerinde cikiyor haberini olsn tecrubeyle sabitt[/QUOTE]
inşallah bebişler gelir allah gönlümüze göre versin

Tahminim bende 27 ocak bat. Ins hepimiz hamiş oluruz. kirmizilari gormeyelim artik. Tabi once herseyin hayirlisi. allahim bu kez kucagimizada almayi nasip etsin saglikli bi sekilde...

Tahminim bende 27 ocak bat. Ins hepimiz hamiş oluruz. kirmizilari gormeyelim artik. Tabi once herseyin hayirlisi. allahim bu kez kucagimizada almayi nasip etsin saglikli bi sekilde...
amin canım inşallah senin adet tarihin bizden önce önce senin güzel haberini alırız inşallah

Günaydın kızlar :) Maşallah umutluhatun canım bak yetişirmi diyordun bitti bile :) ama çok mahcup oldum çok az okuyabildim. İş yerinin sıkıntısından eve geç geliyorum 3 4 gündür umutluhatun kusura bakma canım hakkını helal et ama normal dua ederken hepimize dua ediyorum RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN..SAĞLIKLI SIHATLI HAYIRLI EVLATLARLA EVLERİMİZİ ŞENLENDİRSİN..

amin canım cümlemizi kucanı boş bırakmasın

günaydın kızlarr benim son 322 kaldı hesabıme göre onuda ben tamamlayacagım Allah'ın izniyle.Şimdi sordum
ve yarimkalbim e bugun baslayabilirmişiz duasını cuma yaparsak daha makbul olurmus.Eger yetişirse cuma İKİMİZİN duasını bir yaparız Allahın izniyle şimdi yarım kalbim için sayı dagıtıyorum kim ne kadar alacak yazabilir se çok sevinirim.Listede aktif olmayanlar oldugundan sayıyı direk bölemıyorum kuzular hadi herkes okuyacagı kadar sayı alsın 7 günde bitirmemiz gerek unutmayın cuma günü dua ederken beni dualarınızda unutmayın okudugumuz tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlat sahıbı olmam için ve hepimizin hayırlı evladı olması için çok şükür ALLAH SİZDEN razı olsun Rabbim kalbinizden gecen o minikleri sizede banada nasip etsin insallah ( bu arada hep çogul kullanıyorum Allah soyletıyor sanırım :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…