BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

seni yerim kızz sen ellerini açtın ya Allah razı olsun bende çalışıyorum kuzum o yuzden anlıyorum sıkıntı yok kalplerimiz bir olsun yeter ki çok şükür inanan insanlarız birbirimize boyle günde destek olup ellerimizi acıyoruz AMİİİİNN O miniklerimiz hayırlısıyla gelip evlerimizde bıcır bıcır konusup mis kokularıını yayarlar ınsallahhh

Canım ben 200 tane alayım yetiştiremeyecek gibi olursam yazarım. :) yarimkalbim canım inşallah senin dualarında su gibi akar gider :)

4444 tefriciye için listemizde sırada olan arkadaşlar

umutluhatun Sema (cuma günü duanızda beni unutmayın )) okundu
yarimkalbim narin
pink_stars
neslim33
isilll1

@nil-su
M meryemsalih
basbelasiyim

monaroza01
M melek1212
@melegim66
C Cnsrhn1907
Hifa erva
B Berra6868
Nill41
hzrn6

benim duam çok şükür bitti şimdi yarimkalbim (NARİN) ARKADaşımız için okuyacagız lütfen kim ne kadar okuyacak ise sayı bildirsin monaroza01 (mazeretlidir) bilginize.Onun dışında herkes 250 adet alırsa geriye kalan kısmıda tamamlarız ? şimdi herkes yazarsa cok sevınırım (

BANA 500 YAZ umutluhatun YARIN BAŞLARIM

Ben 250 okuyamayabilirim size yuk olup hak aliyorsam listeden cikabilirim cunku yetistiremiyorum
aşk olsun arkadasım oyle şey mi olur sende okuyabildiğin kadar bi sayı ver bize bizde ona göre hesap yaparız.Hak almıyorsun , en azından ben oyle dusunmuyorum :) O yüzden sen okuyacagın bi sayı verırsın bize bızde ona gore hesap yaparız

AYNEN HAK YEME YOK SONUÇTA HERKES İSTEYEREK OKUYOR :))

canım bende çok az okuyabildim ama niyetimiz temiz gönülden isteyip arkadaşlarımıza dua etmek önemli bence :)
aynen düşünsenize ben cok duygulandım dün gece benim ıcın benı tanımayan dostlarım ellerini acıp dua ettiler eminimki fırsatları olsa daha da cok ederlerdi Allah hepınızden razı olsun benım ıcın farklı evlerde eller acıldı ve Allaha yalvarıldı bundan guzel ne olabılır ki cok duygulanıyorum düşününce sanırım dostlarımdan daha dostsunuz :)

Muhakkak herkea temiz niyetlidir ama duanin vebalini almak istemem en ufak soru isareti hissedersem cok uzulurum ondan yazmak istedim Insallah Allahim dualarimizi kabul eder

canım bende sayımı alayım yoksa okuyayim direk

Ca
canim 200 tane okudum...

Ca
bende 400 tane aliyim yarimkalbim . Icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…