- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
seni yerim kızz sen ellerini açtın ya Allah razı olsun bende çalışıyorum kuzum o yuzden anlıyorum sıkıntı yok kalplerimiz bir olsun yeter ki çok şükür inanan insanlarız birbirimize boyle günde destek olup ellerimizi acıyoruz AMİİİİNN O miniklerimiz hayırlısıyla gelip evlerimizde bıcır bıcır konusup mis kokularıını yayarlar ınsallahhhGünaydın kızlar :) Maşallahumutluhatun canım bak yetişirmi diyordun bitti bile :) ama çok mahcup oldum çok az okuyabildim. İş yerinin sıkıntısından eve geç geliyorum 3 4 gündür umutluhatun kusura bakma canım hakkını helal et ama normal dua ederken hepimize dua ediyorum RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN..SAĞLIKLI SIHATLI HAYIRLI EVLATLARLA EVLERİMİZİ ŞENLENDİRSİN..
günaydın kızlarr benim son 322 kaldı hesabıme göre onuda ben tamamlayacagım Allah'ın izniyle.Şimdi sordum
veyarimkalbim e bugun baslayabilirmişiz duasını cuma yaparsak daha makbul olurmus.Eger yetişirse cuma İKİMİZİN duasını bir yaparız Allahın izniyle şimdi yarım kalbim için sayı dagıtıyorum kim ne kadar alacak yazabilir se çok sevinirim.Listede aktif olmayanlar oldugundan sayıyı direk bölemıyorum kuzular hadi herkes okuyacagı kadar sayı alsın 7 günde bitirmemiz gerek unutmayın cuma günü dua ederken beni dualarınızda unutmayın okudugumuz tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlat sahıbı olmam için ve hepimizin hayırlı evladı olması için çok şükür ALLAH SİZDEN razı olsun Rabbim kalbinizden gecen o minikleri sizede banada nasip etsin insallah ( bu arada hep çogul kullanıyorum Allah soyletıyor sanırım :) )
günaydın kızlarr benim son 322 kaldı hesabıme göre onuda ben tamamlayacagım Allah'ın izniyle.Şimdi sordum
veyarimkalbim e bugun baslayabilirmişiz duasını cuma yaparsak daha makbul olurmus.Eger yetişirse cuma İKİMİZİN duasını bir yaparız Allahın izniyle şimdi yarım kalbim için sayı dagıtıyorum kim ne kadar alacak yazabilir se çok sevinirim.Listede aktif olmayanlar oldugundan sayıyı direk bölemıyorum kuzular hadi herkes okuyacagı kadar sayı alsın 7 günde bitirmemiz gerek unutmayın cuma günü dua ederken beni dualarınızda unutmayın okudugumuz tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlat sahıbı olmam için ve hepimizin hayırlı evladı olması için çok şükür ALLAH SİZDEN razı olsun Rabbim kalbinizden gecen o minikleri sizede banada nasip etsin insallah ( bu arada hep çogul kullanıyorum Allah soyletıyor sanırım :) )
tamam kuzum sana 500BANA 500 YAZumutluhatun YARIN BAŞLARIM
aşk olsun arkadasım oyle şey mi olur sende okuyabildiğin kadar bi sayı ver bize bizde ona göre hesap yaparız.Hak almıyorsun , en azından ben oyle dusunmuyorum :) O yüzden sen okuyacagın bi sayı verırsın bize bızde ona gore hesap yaparızBen 250 okuyamayabilirimsize yuk olup hak aliyorsam listeden cikabilirim cunku yetistiremiyorum
aşk olsun arkadasım oyle şey mi olur sende okuyabildiğin kadar bi sayı ver bize bizde ona göre hesap yaparız.Hak almıyorsun , en azından ben oyle dusunmuyorum :) O yüzden sen okuyacagın bi sayı verırsın bize bızde ona gore hesap yaparız
zaten istemeyerek o az okudu bu çok okudu dersek duamızın anlamı kalır mı elinden geldiğince okumak amacımız oturup aa birileri cok okusun ben az okuyup kar yapayım demıyıroz =))) o yuzdenn sıkıntıı yokkAYNEN HAK YEME YOK SONUÇTA HERKES İSTEYEREK OKUYOR :))
Ben 250 okuyamayabilirimsize yuk olup hak aliyorsam listeden cikabilirim cunku yetistiremiyorum
aynen düşünsenize ben cok duygulandım dün gece benim ıcın benı tanımayan dostlarım ellerini acıp dua ettiler eminimki fırsatları olsa daha da cok ederlerdi Allah hepınızden razı olsun benım ıcın farklı evlerde eller acıldı ve Allaha yalvarıldı bundan guzel ne olabılır ki cok duygulanıyorum düşününce sanırım dostlarımdan daha dostsunuz :)canım bende çok az okuyabildimama niyetimiz temiz gönülden isteyip arkadaşlarımıza dua etmek önemli bence :)
Muhakkak herkea temiz niyetlidir ama duanin vebalini almak istemem en ufak soru isareti hissedersem cok uzulurum ondan yazmak istedim Insallah Allahim dualarimizi kabul ederaşk olsun arkadasım oyle şey mi olur sende okuyabildiğin kadar bi sayı ver bize bizde ona göre hesap yaparız.Hak almıyorsun , en azından ben oyle dusunmuyorum :) O yüzden sen okuyacagın bi sayı verırsın bize bızde ona gore hesap yaparız
sayı senin arkadasım istersen cevrende okuyacak insanlar varsa onlarada verebılırsın ben oyle yaptım mesela kac tane okursan yazarsın toplamınıcanım bende sayımı alayım yoksa okuyayim direk
tamam canım akşamları sayı bilgisi veririmsayı senin arkadasım istersen cevrende okuyacak insanlar varsa onlarada verebılırsın ben oyle yaptım mesela kac tane okursan yazarsın toplamını
canim 200 tane okudum...günaydın kızlarr benim son 322 kaldı hesabıme göre onuda ben tamamlayacagım Allah'ın izniyle.Şimdi sordum
ben 200Okurum demistimsayı senin arkadasım istersen cevrende okuyacak insanlar varsa onlarada verebılırsın ben oyle yaptım mesela kac tane okursan yazarsın toplamını
bende 400 tane aliyimgünaydın kızlarr benim son 322 kaldı hesabıme göre onuda ben tamamlayacagım Allah'ın izniyle.Şimdi sordum
Ca
canim 200 tane okudum...
canım senin okuduklarını ben aldım o zaman 322 eksigim vardı kaldı 100 simdı dıger arkadasa okumaya baslıyoruz .KAC SAYI ALIRSINCa
canim 200 tane okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?