- 30 Ekim 2013
- 20.559
- 57.184
- 798
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Benim icinde dua edermisin canim ismim cigdemumutluhatun :) kizlae adetime 5 gun var bu ay bende tuhaflik var ama hamilelige yormak istemiyorum ama umut iste banyoda gogsumden sut geldi neden acaba
Bende ilk defa yasadim adetin 3. Gunu hormon testi yaptirmisrim prolaktinim normaldicanim insallah boyledir bebek vardir ama sut olayini anlayamadim
Ayy hadi ins. Ilk mujdeyi sen ver bize. Topigimizin ilk bebisi olurBenim icinde dua edermisin canim ismim cigdemumutluhatun :) kizlae adetime 5 gun var bu ay bende tuhaflik var ama hamilelige yormak istemiyorum ama umut iste banyoda gogsumden sut geldi neden acaba
Ben ayin 6sinda verdim 18inde cikmis canimkizlar kanda pihtilasma kac gundr cikiyor
Ben sanirim bi kez daha dusunmeliyim eşim normalde iyi.ama.ben bugün onu taniyamamism.onu farkettm ben hastane diyekostururken o yoktu hadi onu geçtim calisiyodi vs sormadi bile arkdsna gitti taziyeye konu çok uzun neyse benden soğudü nu düşünüyorum son hamileliği de ki kaybimdean sonra
Ben ayin 6sinda verdim 18inde cikmis canim
Canim hic sogudugunu filan dusunme. Bence bizim bu yasadiklarimiz psikolojimizi cok etkiledi. Dahada hassas olduk daha cabuk alınır olduk. Napalim bizde istemezdik düsük yapmayi eslerimize evlat vermeyi. Bazen bende esim bu konular ustune şaka bile yapsa ona alinirim. Suçlu hissederim kendimi düsük yaptigim icin benim yüzümden olmuyo dedigim zamanlar cok oldu. Hic kotu seyler getirme aklina dalginligina gelmistir belki kötü gecmistir gunu...Ben sanirim bi kez daha dusunmeliyim eşim normalde iyi.ama.ben bugün onu taniyamamism.onu farkettm ben hastane diyekostururken o yoktu hadi onu geçtim calisiyodi vs sormadi bile arkdsna gitti taziyeye konu çok uzun neyse benden soğudü nu düşünüyorum son hamileliği de ki kaybimdean sonra
Sanmiyorum benimki kuruntu iste bir umutAyy hadi ins. Ilk mujdeyi sen ver bize. Topigimizin ilk bebisi olurSüt gelmesi hamilelik belirtisi heralde oyle duymustum. Allah gonlune gore versin. Benimde 6 gun var adetime....
Dur bakalim hastaneden br sonuc al da belkide bebek vardirkızlar günaydın ben hastanedeyim kasık ağrılarım için geldim kesin soğuk aldım ondan oldu
kızlar idrar tahlili istedi doktor yaptırdım 3 de sonucu almaya gidicem ama hamilelik belirtisi yok bende hiç ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?